Kardesimin ruyalarindan korkuyorum

CeYz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
9.964
14.476
498
Merhaba kızlar nasılsınız?
Benden 3 yaş küçük bir kız kardeşim var,aynı binada oturuyoruz. Kardeşimin çok korktuğum bir durumu var. Rüyasında ne görürse görsün ya ertesi gün veya 3-4gun içinde mutlaka aynısını yasiyoruz
Örnek vermem gerekirse; küçük kızımın kaybolduğunu ve sonrasında bulundugunu gördü ve ertesi gün kizim gözümün önünde yer yarıldı içine girdi sanki. Çok şükür hemen buldum ama o anı asla unutamayacağım.. Cenaze gördü kuzenim vefat etti. Küçük bir çocuğa çarptığını gördü,cenaze günü kaza yaptı ve iki kisiye hafif çarptı,Allahtan daha beter şeyler olmadi. Son 10gunde olan olaylar bunlar,öncesi de var ve sık sık rüya görüyor. Kotu birşeyse gece hüngür hüngür ağlayarak uyanıyor. Ben hemen koşup üst kata çıkıyorum. Rüyadan ağladığını anlıyorum ve çocuklarımla ilgili mi diye ödüm kopuyor... Bu sabah da büyük kızımı rüyasında gördüğünü ve zehirlendiğini söyledi. Kızım ve babası bayramda başka şehire gittiler yarın dönüyorlar ama ben kendi kendimi yiyorum burada. Esimi uyarıp duruyorum. Siz hiç böyle bir durumla karşılaştınız mi? Acaba ruyanin yasanmamasi icin anlatmaması mi lazim? Ben korkuyorum lütfen anlatma diyorum,sonra da anlatmasını istiyorum belki ona gore önlem alırım diye

3 çeşit rüya vardır, rahmani, şeytani ve uyduruk.

Rüyanın hiçbir şekilde anlatılmaması gerekiyor, kötü bir rüya görüldüğünde öncelikle iyiye yorulmalı ve ardından sadaka verilmelidir.

Allahın sevgili kuluymuş ki, bunları görüyor. Bende de oluyordu.

Kızının zehirlendiğini görmüş, fare zehiri falan değil herhalde, belki gıda zehirlenmesi, yani rahatsız edici bir durum. Kötüye yormayın boş yere vesvese.

Rüyalar anlatılmaz bunlarla ilgili çok hadis var. Uyurken abdestli dualı yatsın kötü birşey gördüğünde kalkınca sol omzuna üç defa üflesin peygamberimizin sünneti budur. Yagut suya okusun kimseye anlatmaması gerek. Çok düşününcede enerjisel olarak yaşanıyormuş

Rüyasında kızım birşeyler yiyormus,birileri sırtına vurup çıkarmaya çalışıyormuş kusturuyormus. Zehirlenmiş diye. Inşallah Allah uzak etsin.

Bende de bir dönem olmuştu.Hatta artık o kadar sinir bozucu boyutlara ulaşmıştı ki olacakları görmemek için her gün dua ediyodum ve sonunda geçti.Hisleri kuvvetli insanlarda oluyor bence.

Benim rüya değil de,bir an içimden geçen bir his eninde sonunda gerçekleşiyor.Çok kötü bir durum bu.
Kardeşinizin rüyası,iyi de kötü de olsa anlatmamasını öneririm.Rüyalar anlatılmaz derler..

benimde her gordugu neredeyse gerceklesen bir tanidigim vardi. napiyor bilmiyorum

Kötü rüyalar anlatılınca gerçekleşme ihtimali fazla oluyor diye biliyorum. Kardeşinize tembihleyin hiç kimseye anlatmasın rüyalarını bu bende de oluyor o rüyalar her rüya gibi değil gerçek gibi sanki rüya görmemişsinde yaşamışsın gibi oluyor. Anlıyorum gerçekleşeceğini ve kimseye anlatmadan tedbir almaya çalışıyorum bi şekilde. Olaylar en azından daha hafif atlatılıyor. Kardeşim abla ben senden korkuyorum artık diyor. En son kuzenimle ilgili kötü bi rüya gördüm oda gerçek gibiydi bunlar çok yakınlar diğer kuzenimle beraber onlara gönderdim gerçektende olay olmuş bunlar durdurmuş hatta o kuzenimede anlatmışlar oda nasıl anladı diyo. Şaşırmış bu ve bunun gibi çok şeyler oluyo bide rüyalara hak8m olma durumu var mesela ben rüyadayken çoğu zaman rüyada olduğumu anlıyorum bu kardeşinizde de oluyormu?

ben rüyadayken çoğu zaman rüyada olduğumu anlıyorum bu kardeşinizde de oluyormu?
lupid rüya deniyor buna yamulmuyorsam ve insanlar sizin şu yaşadığınızı yaşamak için
bir sürü meditasyon,ritüel filan yapıyorlar

lupid rüya deniyor buna yamulmuyorsam ve insanlar sizin şu yaşadığınızı yaşamak için
bir sürü meditasyon,ritüel filan yapıyorlar
Evet bilimsel bi açıklaması varmış netten biraz araştırmıştım. Çünkü bi arkadaş ortamında konusu açılmıştı bende söylemıştim herkes hayalet görmüş gibi baktı bana ve şaka yaptığımı sanıp güldüler bende üzerine gitmedim fazla. Hatta bi bendemi oluyo demiştim kendi kendime sonra araştırınca öğrendim şimdi kimseye bahsetmiyorum

Kafaniza takip inaninca yasadiginizi düşünüyorum. Kardesinize de cok soylenmis diye surekli ruya görüyor sacma saçma. Hep de kötü seyler zehirlenme kaybolma ölüm...Bilincalti diyorum ben ruhani rüya gorecek masum insan kalmadi bence dünyada:)

Bazi şeyler banada ayan olur anlatırım çıkar....

Bayramin ikinci günü çamaşır seriyorum rüyamda üstten su damlıyor çekmeye çalışıyorum rüyamda hayırdır dedim.

Eşimle çamaşır yüzünden felaket bir şekilde kavga yaşadık.

Tabiki rüyayla amel olmaz ama kardeşiniz rüyasını anlatmasın kalkinca ve yatarken dua okusun.

Annem böyle benim de.
Bende de kısmi olarak var ama kendimi şartlayıp uyuduğum için nadir görürüm rüya...

Annem kimi görse ertesi gün başına bir iş geliyor.
Babam hala der "aman hanim beni görürsen bile söyleme öleceksem de sürpriz olsun" diye

Durugörü gibi bir sey Bu sanirim

kotu ruyalarimi kimseye anlatmam. kendi kendime de yuksek sesle soylemem.

muslugu açip akan suya anlatirim annemden boyle ogrenmistim, dahacok kucuktum. ogunden beri bunu devam ettiririm
suyun kotulugu alip goturdugune inanirim.

kardesinizde aglayip anlatmasin. acsin suya anlatsin, su alsin gotursun tum kotulukleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…