Rüyasında kızım birşeyler yiyormus,birileri sırtına vurup çıkarmaya çalışıyormuş kusturuyormus. Zehirlenmiş diye.3 çeşit rüya vardır, rahmani, şeytani ve uyduruk.
Rüyanın hiçbir şekilde anlatılmaması gerekiyor, kötü bir rüya görüldüğünde öncelikle iyiye yorulmalı ve ardından sadaka verilmelidir.
Allahın sevgili kuluymuş ki, bunları görüyor. Bende de oluyordu.
Kızının zehirlendiğini görmüş, fare zehiri falan değil herhalde, belki gıda zehirlenmesi, yani rahatsız edici bir durum. Kötüye yormayın boş yere vesvese.
lupid rüya deniyor buna yamulmuyorsam ve insanlar sizin şu yaşadığınızı yaşamak içinben rüyadayken çoğu zaman rüyada olduğumu anlıyorum bu kardeşinizde de oluyormu?
Evet bilimsel bi açıklaması varmış netten biraz araştırmıştım. Çünkü bi arkadaş ortamında konusu açılmıştı bende söylemıştim herkes hayalet görmüş gibi baktı bana ve şaka yaptığımı sanıp güldüler bende üzerine gitmedim fazla. Hatta bi bendemi oluyo demiştim kendi kendime sonra araştırınca öğrendim şimdi kimseye bahsetmiyorumlupid rüya deniyor buna yamulmuyorsam ve insanlar sizin şu yaşadığınızı yaşamak için
bir sürü meditasyon,ritüel filan yapıyorlar
Bazi şeyler banada ayan olur anlatırım çıkar....Merhaba kızlar nasılsınız?
Benden 3 yaş küçük bir kız kardeşim var,aynı binada oturuyoruz. Kardeşimin çok korktuğum bir durumu var. Rüyasında ne görürse görsün ya ertesi gün veya 3-4gun içinde mutlaka aynısını yasiyoruz
Örnek vermem gerekirse; küçük kızımın kaybolduğunu ve sonrasında bulundugunu gördü ve ertesi gün kizim gözümün önünde yer yarıldı içine girdi sanki. Çok şükür hemen buldum ama o anı asla unutamayacağım.. Cenaze gördü kuzenim vefat etti. Küçük bir çocuğa çarptığını gördü,cenaze günü kaza yaptı ve iki kisiye hafif çarptı,Allahtan daha beter şeyler olmadi. Son 10gunde olan olaylar bunlar,öncesi de var ve sık sık rüya görüyor. Kotu birşeyse gece hüngür hüngür ağlayarak uyanıyor. Ben hemen koşup üst kata çıkıyorum. Rüyadan ağladığını anlıyorum ve çocuklarımla ilgili mi diye ödüm kopuyor... Bu sabah da büyük kızımı rüyasında gördüğünü ve zehirlendiğini söyledi. Kızım ve babası bayramda başka şehire gittiler yarın dönüyorlar ama ben kendi kendimi yiyorum burada. Esimi uyarıp duruyorum. Siz hiç böyle bir durumla karşılaştınız mi? Acaba ruyanin yasanmamasi icin anlatmaması mi lazim? Ben korkuyorum lütfen anlatma diyorum,sonra da anlatmasını istiyorum belki ona gore önlem alırım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?