Kardesimin ruyalarindan korkuyorum

Rüyalar bilinç altıyla alakalıdır ve bilinç altımız bizim hayatta bilinç üstümüzün algılayamadığı şeyleri algılar. Bu tarz şeyleri çabuk algılıyor olabilir

ablaa sen misiinn bizde de aynısı oluyor rüyamda ne görsem çıkıyor ve ablam bundan çok şüphelenmeye başladı. inanın birden oluyor kafam boş oluyorsa o gün helede

Malesef sabah görülen rüyalar çıkıyor. Bunu bende yaşıyorum. Anlatmasam bile muhakkak oluyor

Bu rüyası da cıktı kardeşimin kafayı yiyeceğim Kızım ve eşim saatlerdir yolda, başka şehirden buraya geliyorlar. Kızım uyumus uyanmış,vücudunun heryeri kıpkırmızı kabarcik doluymuş. Çok korkmuş eşim.Suan hastanedeler. Iğne vurulmuş bir de ağızdan ilaç vermiş. Alerjiden supheleniyormus doktor,ne yedi diye sormuş. Burada içim içimi yiyor taa Ankaradalar hâlâ.
Artık bundan sonra öldüğümü bile görse söylemesin kardeşim. Yemin ederim tirlatacagim yoksa. Böyle yaşanır mı? Hayra yorsun kimseye anlatmasın,ins.gitgide normale döner.

Ben inanmıyorum o yüzden de kötüyü çağırmadığım için çıkmıyor rüyalarım. Kardeşim inanır ve rüyalarının çıktığını düşünür. Bence kardeşinizinki algıda seçicilik ve kötüyü çağırmaktan ibaret.

Ama birkaç sefer rüyamda gördüğüm alakasız bi insandan haber aldığım karşılaştığım arayan vs oldu. Mesela çocukluğumdaki komşu teyzeyi hiç aklımda yokken adını bile zor hatırlarken rüyamda gördüm ve ertesi gün öldüğü haberi gelmişti. Veya uzun zamandır görmediğim aklımdan geçmeyen kişiyle karşılaşmamız

Çok geçmiş olsun canım. Kardeşinin de yapacak bişeyi yok. Çünkü bende rüyamda görüyorum ve oluyor. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…