Merhaba kızlar nasılsınız?
Benden 3 yaş küçük bir kız kardeşim var,aynı binada oturuyoruz. Kardeşimin çok korktuğum bir durumu var. Rüyasında ne görürse görsün ya ertesi gün veya 3-4gun içinde mutlaka aynısını yasiyoruz
Örnek vermem gerekirse; küçük kızımın kaybolduğunu ve sonrasında bulundugunu gördü ve ertesi gün kizim gözümün önünde yer yarıldı içine girdi sanki. Çok şükür hemen buldum ama o anı asla unutamayacağım.. Cenaze gördü kuzenim vefat etti. Küçük bir çocuğa çarptığını gördü,cenaze günü kaza yaptı ve iki kisiye hafif çarptı,Allahtan daha beter şeyler olmadi. Son 10gunde olan olaylar bunlar,öncesi de var ve sık sık rüya görüyor. Kotu birşeyse gece hüngür hüngür ağlayarak uyanıyor. Ben hemen koşup üst kata çıkıyorum. Rüyadan ağladığını anlıyorum ve çocuklarımla ilgili mi diye ödüm kopuyor... Bu sabah da büyük kızımı rüyasında gördüğünü ve zehirlendiğini söyledi. Kızım ve babası bayramda başka şehire gittiler yarın dönüyorlar ama ben kendi kendimi yiyorum burada. Esimi uyarıp duruyorum. Siz hiç böyle bir durumla karşılaştınız mi? Acaba ruyanin yasanmamasi icin anlatmaması mi lazim? Ben korkuyorum lütfen anlatma diyorum,sonra da anlatmasını istiyorum belki ona gore önlem alırım diye