- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.829
- 348
Bir yerde rüyada ne görünürse görünsün hayra yorulması gerektiğini, hayra yoracak kişilere anlatmak gerektiğini okudum. Bende çok rüya görürüm ama genelde çıkmaz. Sizin durum biraz ürkütücü...Merhaba kızlar nasılsınız?
Benden 3 yaş küçük bir kız kardeşim var,aynı binada oturuyoruz. Kardeşimin çok korktuğum bir durumu var. Rüyasında ne görürse görsün ya ertesi gün veya 3-4gun içinde mutlaka aynısını yasiyoruz
Örnek vermem gerekirse; küçük kızımın kaybolduğunu ve sonrasında bulundugunu gördü ve ertesi gün kizim gözümün önünde yer yarıldı içine girdi sanki. Çok şükür hemen buldum ama o anı asla unutamayacağım.. Cenaze gördü kuzenim vefat etti. Küçük bir çocuğa çarptığını gördü,cenaze günü kaza yaptı ve iki kisiye hafif çarptı,Allahtan daha beter şeyler olmadi. Son 10gunde olan olaylar bunlar,öncesi de var ve sık sık rüya görüyor. Kotu birşeyse gece hüngür hüngür ağlayarak uyanıyor. Ben hemen koşup üst kata çıkıyorum. Rüyadan ağladığını anlıyorum ve çocuklarımla ilgili mi diye ödüm kopuyor... Bu sabah da büyük kızımı rüyasında gördüğünü ve zehirlendiğini söyledi. Kızım ve babası bayramda başka şehire gittiler yarın dönüyorlar ama ben kendi kendimi yiyorum burada. Esimi uyarıp duruyorum. Siz hiç böyle bir durumla karşılaştınız mi? Acaba ruyanin yasanmamasi icin anlatmaması mi lazim? Ben korkuyorum lütfen anlatma diyorum,sonra da anlatmasını istiyorum belki ona gore önlem alırım diye
Siz hayra yorun kötü düşünmeyin geleceği yalnızca Allah bilir kizinizin başına iyi ya da Allah korusun kötü bir şey geleceksede bunu yalnızca Yaratan bilir o yüzden bu rüyayı ve kardesinizin gorecegi diger kotu ruyalari hep hayra yorun üstüne düşmeyin unutun gitsin bol bol dua edinAmin. Iyi rüyalarını hatirlayamadim kötüler çıkıyor hep.Ben suya anlat,sol tarafına 3 kere tukuruluyormus filan diyince tersleyip gitti. O tarz inançları hiç yok üstüne kızıyor da.
Peki rüyalarına hakim olabiliyomu yani kendi yönlendirebiliyomu? Kusura bakmayın benim durumda biriyle hiç karşılaşmamıştım belkide benim gibi onlarda anlatmadığından o yüzden merak ediyorum. kardeşinizle konuşmayı isterdim. Size tavsiyem onun için bu çok zor bi durum kendince çözümler bulsun yoksa gittikçe zorlaşır hayat onun için. Depresyona kadar gider bu durum
Benim annem gibi o da oyle ruyasini anlatmazdi cogu sefer net gormedim derdi ruyasi cikinca anlatirdi suan gormuyor amaMerhaba kızlar nasılsınız?
Benden 3 yaş küçük bir kız kardeşim var,aynı binada oturuyoruz. Kardeşimin çok korktuğum bir durumu var. Rüyasında ne görürse görsün ya ertesi gün veya 3-4gun içinde mutlaka aynısını yasiyoruz
Örnek vermem gerekirse; küçük kızımın kaybolduğunu ve sonrasında bulundugunu gördü ve ertesi gün kizim gözümün önünde yer yarıldı içine girdi sanki. Çok şükür hemen buldum ama o anı asla unutamayacağım.. Cenaze gördü kuzenim vefat etti. Küçük bir çocuğa çarptığını gördü,cenaze günü kaza yaptı ve iki kisiye hafif çarptı,Allahtan daha beter şeyler olmadi. Son 10gunde olan olaylar bunlar,öncesi de var ve sık sık rüya görüyor. Kotu birşeyse gece hüngür hüngür ağlayarak uyanıyor. Ben hemen koşup üst kata çıkıyorum. Rüyadan ağladığını anlıyorum ve çocuklarımla ilgili mi diye ödüm kopuyor... Bu sabah da büyük kızımı rüyasında gördüğünü ve zehirlendiğini söyledi. Kızım ve babası bayramda başka şehire gittiler yarın dönüyorlar ama ben kendi kendimi yiyorum burada. Esimi uyarıp duruyorum. Siz hiç böyle bir durumla karşılaştınız mi? Acaba ruyanin yasanmamasi icin anlatmaması mi lazim? Ben korkuyorum lütfen anlatma diyorum,sonra da anlatmasını istiyorum belki ona gore önlem alırım diye
Bunu bende çok yaşarım. Hatta rüyamda gördüğüm insanlara “ay ben şimdi uyanıcam ama belki gerçek hayatta da karşılarız” dediğim oluyor.lupid rüya deniyor buna yamulmuyorsam ve insanlar sizin şu yaşadığınızı yaşamak için
bir sürü meditasyon,ritüel filan yapıyorlar
Evet bu bende de oluyor. Bir ara kafayı çok takmıştım. Saat benim zihnimle degisiyrosa rüyadayım derdim. Değişmezse korkardimBuraya üye olsa sizi tanistirirdim valla:) Bazı rüyalarında kötü birşey olduğunda 'Nasıl olsa gözümü sıkınca uyanirim' diyip rahat oluyormuş. Ama gerçekleşen rüyalarında öyle değilmiş yonlendiremiyormus
Ay bende böyleyim gelin sarılalımEvet bilimsel bi açıklaması varmış netten biraz araştırmıştım. Çünkü bi arkadaş ortamında konusu açılmıştı bende söylemıştim herkes hayalet görmüş gibi baktı bana ve şaka yaptığımı sanıp güldüler bende üzerine gitmedim fazla. Hatta bi bendemi oluyo demiştim kendi kendime sonra araştırınca öğrendim şimdi kimseye bahsetmiyorum
Yazı yazma ya da telefonla ilgili bi rüyayı gördüğümü hatırlamıyorum o yüzden nasıl oluyo birşey diyemem ama bende durum şöyle ben rüyadaylen mantığım devreye giriyo ve bu normal değil kesin rüyadayım diyebiliyorum. Hatta bi keresinde rüyamdakilere gülerek siz gerçek değilsiniz şuan benin rüyamdasınız bile demişliğim var (rüyamda bile gülmüşlerdi bana ama umursamadım :) ) böyle bi gariplik işte. Dahasıda varda deli derler pek bahsedemiyorum burada.Ay bende böyleyim gelin sarılalımPeki rüyada olduğunuzu nasıl anlıyorsunuz? Yani mesela ben rüyamda yazı yazamıyorum yada telefonda doğru numaraları çeviremiyorum. Sizde nasıl oluyor?
Yazı yazma ya da telefonla ilgili bi rüyayı gördüğümü hatırlamıyorum o yüzden nasıl oluyo birşey diyemem ama bende durum şöyle ben rüyadaylen mantığım devreye giriyo ve bu normal değil kesin rüyadayım diyebiliyorum. Hatta bi keresinde rüyamdakilere gülerek siz gerçek değilsiniz şuan benin rüyamdasınız bile demişliğim var (rüyamda bile gülmüşlerdi bana ama umursamadım :) ) böyle bi gariplik işte. Dahasıda varda deli derler pek bahsedemiyorum burada.
Okudukça çok benzetiyorum durumumuzu. Ben de canımı çok sıkan birilerini görmüştüm rüyamda ve “nasıl olsa bu bir rüya, bana hiç bir şey yapamazsınız, beni üzemezsiniz” diye bağırmıştım
Günlük hayatınızda kontrolü elden bırakmayan ve mükemmeliyetçi bir insan mısınız? Beyniniz zaman zaman onu ikna edemeyeceğiniz kadar dirençli mi? Hassas mısınız? Ben kendimde olanı, bu özelliklerime bağlıyorum.
Yalnız delilik ile falan alakası yok bence durumun. Çevrenizdekiler çok ilginçmiş. Anlattığım kimse bana böyle tepkiler vermedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?