Kardesimin ruyalarindan korkuyorum

Anlatmasın. suya anlatsın ve döksün. Kardeşinizlede biraz konuşun. Bu tarz rüyalar görmek zordur. Muhtemelen duygusal veya psikolojik bunalımı var. Biraz ilgilenin.ki böyle rüyalar görmek zaten depresyona da sokar. Olmayan rüyalarıda vardır bence. Belkide siz çok takıldınız oluyor diye. Kötüyü çağırıyorsunuz biliçsizce.

Vay canına...isterdim bunu
Çokta iyi birşey değil sakın isteme dayanamayabilirsin. Çok zor. Psikolojin bozulabilir. Sevdiğin insanların öldügünü görmeye dayanabilirmisin. Gerceklesme ihtimali bile insanı mahfediyo. Saatlerce ağladıgımı bilirim Allaha yalvardıgımı bilirim rüyam gerceklesmesin diye. Çok zor herkes dayanamaz buna. İnanki abartmıyorum daha neler var hatta bazen kendimden korkuyorum. Ama kimseyede anlatamıyorsun. Elimde olsa ben istemezdim ama vardır bundada bi hikmet diyorum.

Bazı rüyalarında ruyada olduğunu anlıyormuş ama hepsinde degil

Ilk dogum.yaptgmda bnmde oyleydi her gun agladm gtsin bu his öngoru diye cok kotu bir durum belirli bir donem oluyor oyle . Cok dua ettim.sonra gtti anlatmasa daha ii

Bazı rüyalarında ruyada olduğunu anlıyormuş ama hepsinde degil
Peki rüyalarına hakim olabiliyomu yani kendi yönlendirebiliyomu? Kusura bakmayın benim durumda biriyle hiç karşılaşmamıştım belkide benim gibi onlarda anlatmadığından o yüzden merak ediyorum. kardeşinizle konuşmayı isterdim. Size tavsiyem onun için bu çok zor bi durum kendince çözümler bulsun yoksa gittikçe zorlaşır hayat onun için. Depresyona kadar gider bu durum

Son düzenleme:
Ruyasinin %70 i dogru cikan biriyim ben. Hatta oyleki bi arkadsimin yasadigi olayi resmen oncesinde kamerada cekmis gbi gormustum. Dikkat et bu ara kendine dedim aradan 1 gun gecti bi anlattim kiz şok. Bazi insanlarin ongorusu yuksek oluyor ruyalarda.

Nasıl duyuyosun sesini bacım alt kattan hey maşallah bu kadar ciddiye almayın ki oda size anlatmasin . Rüyalar herkese anlatılmaz söyleyin ona anlatmasin gerçekleşmesi de onun çok mübarek biri olduğu için değil de rüyaları yorumlamak ile alakalı . Rüya anlatılmaz anlatilsa bile yorum asla yapilmaz.

Buraya üye olsa sizi tanistirirdim valla:) Bazı rüyalarında kötü birşey olduğunda 'Nasıl olsa gözümü sıkınca uyanirim' diyip rahat oluyormuş. Ama gerçekleşen rüyalarında öyle değilmiş yonlendiremiyormus

Bina sessiz olunca sesi duyuluyor valla. Normalde tamam ciddiye almayayım da birebir çıktığı için korkuyorum. Kesinlikle anlatmamasini,sadaka vermesini iyiye yormasini soyledim. Inşallah uygulayabilir

Sormayın artık ne gördügünü
Aglıyormu sokun banyoya acın suyu kısık sesle suya anlatsın

Oda iyi bi taktikmiş :) Benim daha ileri seviye de galiba ben hakim olabiliyorum yönlendirebiliyorum çoğu rüyalarımı sadece gerçek gibi görünenlerde olmuyor aynı kardeşiniz gibi ama bu sonradan olmaya başladı burda yazsam bana deli derler o yüzden fazla bahsedemiyorum kardeşinizde benim gibi olabilir yakında ama olursa söyleyin korkmasın bunun güzel yanlarıda var ben bunla ilgili bi sorun yaşamadım hiç.

AA bu ben rüyamda görmek istemediğim şey olunca biraz sonra uyanıcam ben diyorum rüyamda ve uyanıyorum ya da öyle olmasa böyle olsa diyorum

Aslında rüyada görülen olay ve sembollerin manaları, görülen rüya ile çok farklı anlamlara gelirmiş. Asla yorumlamayın yada hayra güzelliğe yorun. Dün mesela ben bir rüya ile uyandım aman Allahım. Hemen sol tarafıma üç kere tükürdüm, şeytana lanet
Siz duanızı edip Allaha tevekkül edin. Bişey olmaz Allahın izniyle

Kızınız için şimdi ayeter kursiyi bol bol okuyun kötü düşünmeyin hayra yorun rüyanın tersi çıkacakmış gibi düşünün birde lütfen anlatmasını istemeyin oda böyle kötü ruya gördüğü zaman uyaninca sol tarafına üç defa tukursun kötü ruya hiçbir şekilde anlatilmaz Allah görünür görünmez kazadan beladan zararlardan tüm yakinlarimizi ve bizleri korusun insallah peki sadece gördüğü kötü ruyalar mi çıkıyor iyi rüyaları da çıkıyor mu

Amin. Iyi rüyalarını hatirlayamadim kötüler çıkıyor hep. Ben suya anlat,sol tarafına 3 kere tukuruluyormus filan diyince tersleyip gitti. O tarz inançları hiç yok üstüne kızıyor da.

Böyle bir durum bi dönem ben de yaşadım bu derece olmasa da. 6. Hissim kuvvetliydi. Bence hayırlı olmayan rüyaları anlatmasın kimseye.

Rüyalar uyanınca hatırladığımız kadar sıralama dahilinde olan şeyler değildir.Rüyada pekçok saçmalık ve boşluklarla dolu kurgular görürüz.Beyin sıralamasız olayları algılama yetisine sahip değildir.Bu nedenden uyanır uyanmaz boşlukları doldurur ve görülen bölük pörçük şeyleri de sıralamaya koyar.Rüyalar gelecek habercileri değildir.Bilinçaltındaki çözüm arayışlarının sonucunda ortaya çıkarlar.

Rüyalarının çıktığını iddia eden insanlar algıda seçicilik yaşarlar.Sabaha kadar çok fazla sayıda rüya görülür, en son görmüş olduğumuz rüya sabah hatırlama ihtimalimizin en fazla olduğu rüyadır.Görüpte gerçekleşmeyen tonla rüyamız vardır ama biz tesadüfen benzeşenleri arasından fark ederiz.

Kız kardeşinize yardımcı olmanızı tavsiye ederim.Çünkü rüyalarının çıkıyor olduğuna inanırsa obsesyona da yatkınlığı varsa hayatı cehenneme döner.Kızınız zehirlenmeyecek merak etmeyin.En azından kardeşiniz rüyasında gördü diye ya da geleceği görebiliyor diye zehirlenmesi imkansız.

Benim arkadasim da oyle ya.Ya ruyasi cikar ya icine dogan.Ikizlerimin ikisinin de erkek olacagini gormus ruyasinda.Simdi 35.hafta dogurucanksin dedi.Korkmuyorum degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…