- 26 Şubat 2019
- 413
- 553
- 53
Anlatmasın. suya anlatsın ve döksün. Kardeşinizlede biraz konuşun. Bu tarz rüyalar görmek zordur. Muhtemelen duygusal veya psikolojik bunalımı var. Biraz ilgilenin.ki böyle rüyalar görmek zaten depresyona da sokar. Olmayan rüyalarıda vardır bence. Belkide siz çok takıldınız oluyor diye. Kötüyü çağırıyorsunuz biliçsizce.Merhaba kızlar nasılsınız?
Benden 3 yaş küçük bir kız kardeşim var,aynı binada oturuyoruz. Kardeşimin çok korktuğum bir durumu var. Rüyasında ne görürse görsün ya ertesi gün veya 3-4gun içinde mutlaka aynısını yasiyoruz
Örnek vermem gerekirse; küçük kızımın kaybolduğunu ve sonrasında bulundugunu gördü ve ertesi gün kizim gözümün önünde yer yarıldı içine girdi sanki. Çok şükür hemen buldum ama o anı asla unutamayacağım.. Cenaze gördü kuzenim vefat etti. Küçük bir çocuğa çarptığını gördü,cenaze günü kaza yaptı ve iki kisiye hafif çarptı,Allahtan daha beter şeyler olmadi. Son 10gunde olan olaylar bunlar,öncesi de var ve sık sık rüya görüyor. Kotu birşeyse gece hüngür hüngür ağlayarak uyanıyor. Ben hemen koşup üst kata çıkıyorum. Rüyadan ağladığını anlıyorum ve çocuklarımla ilgili mi diye ödüm kopuyor... Bu sabah da büyük kızımı rüyasında gördüğünü ve zehirlendiğini söyledi. Kızım ve babası bayramda başka şehire gittiler yarın dönüyorlar ama ben kendi kendimi yiyorum burada. Esimi uyarıp duruyorum. Siz hiç böyle bir durumla karşılaştınız mi? Acaba ruyanin yasanmamasi icin anlatmaması mi lazim? Ben korkuyorum lütfen anlatma diyorum,sonra da anlatmasını istiyorum belki ona gore önlem alırım diye
Çokta iyi birşey değil sakın isteme dayanamayabilirsin. Çok zor. Psikolojin bozulabilir. Sevdiğin insanların öldügünü görmeye dayanabilirmisin. Gerceklesme ihtimali bile insanı mahfediyo. Saatlerce ağladıgımı bilirim Allaha yalvardıgımı bilirim rüyam gerceklesmesin diye. Çok zor herkes dayanamaz buna. İnanki abartmıyorum daha neler var hatta bazen kendimden korkuyorum. Ama kimseyede anlatamıyorsun. Elimde olsa ben istemezdim ama vardır bundada bi hikmet diyorum.Vay canına...isterdim bunu
Bazı rüyalarında ruyada olduğunu anlıyormuş ama hepsinde degilKötü rüyalar anlatılınca gerçekleşme ihtimali fazla oluyor diye biliyorum. Kardeşinize tembihleyin hiç kimseye anlatmasın rüyalarını bu bende de oluyor o rüyalar her rüya gibi değil gerçek gibi sanki rüya görmemişsinde yaşamışsın gibi oluyor. Anlıyorum gerçekleşeceğini ve kimseye anlatmadan tedbir almaya çalışıyorum bi şekilde. Olaylar en azından daha hafif atlatılıyor. Kardeşim abla ben senden korkuyorum artık diyor. En son kuzenimle ilgili kötü bi rüya gördüm oda gerçek gibiydi bunlar çok yakınlar diğer kuzenimle beraber onlara gönderdim gerçektende olay olmuş bunlar durdurmuş hatta o kuzenimede anlatmışlar oda nasıl anladı diyo. Şaşırmış bu ve bunun gibi çok şeyler oluyo bide rüyalara hak8m olma durumu var mesela ben rüyadayken çoğu zaman rüyada olduğumu anlıyorum bu kardeşinizde de oluyormu?
Peki rüyalarına hakim olabiliyomu yani kendi yönlendirebiliyomu? Kusura bakmayın benim durumda biriyle hiç karşılaşmamıştım belkide benim gibi onlarda anlatmadığından o yüzden merak ediyorum. kardeşinizle konuşmayı isterdim. Size tavsiyem onun için bu çok zor bi durum kendince çözümler bulsun yoksa gittikçe zorlaşır hayat onun için. Depresyona kadar gider bu durumBazı rüyalarında ruyada olduğunu anlıyormuş ama hepsinde degil
Buraya üye olsa sizi tanistirirdim valla:) Bazı rüyalarında kötü birşey olduğunda 'Nasıl olsa gözümü sıkınca uyanirim' diyip rahat oluyormuş. Ama gerçekleşen rüyalarında öyle değilmiş yonlendiremiyormusPeki rüyalarına hakim olabiliyomu yani kendi yönlendirebiliyomu? Kusura bakmayın benim durumda biriyle hiç karşılaşmamıştım belkide benim gibi onlarda anlatmadığından o yüzden merak ediyorum. kardeşinizle konuşmayı isterdim. Size tavsiyem onun için bu çok zor bi durum kendince çözümler bulsun yoksa gittikçe zorlaşır hayat onun için.
Bina sessiz olunca sesi duyuluyor valla. Normalde tamam ciddiye almayayım da birebir çıktığı için korkuyorum. Kesinlikle anlatmamasini,sadaka vermesini iyiye yormasini soyledim. Inşallah uygulayabilirNasıl duyuyosun sesini bacım alt kattan hey maşallah bu kadar ciddiye almayın ki oda size anlatmasin . Rüyalar herkese anlatılmaz söyleyin ona anlatmasin gerçekleşmesi de onun çok mübarek biri olduğu için değil de rüyaları yorumlamak ile alakalı . Rüya anlatılmaz anlatilsa bile yorum asla yapilmaz.
Oda iyi bi taktikmiş :) Benim daha ileri seviye de galiba ben hakim olabiliyorum yönlendirebiliyorum çoğu rüyalarımı sadece gerçek gibi görünenlerde olmuyor aynı kardeşiniz gibi ama bu sonradan olmaya başladı burda yazsam bana deli derler o yüzden fazla bahsedemiyorum kardeşinizde benim gibi olabilir yakında ama olursa söyleyin korkmasın bunun güzel yanlarıda var ben bunla ilgili bi sorun yaşamadım hiç.Buraya üye olsa sizi tanistirirdim valla:) Bazı rüyalarında kötü birşey olduğunda 'Nasıl olsa gözümü sıkınca uyanirim' diyip rahat oluyormuş. Ama gerçekleşen rüyalarında öyle değilmiş yonlendiremiyormus
AA bu benBuraya üye olsa sizi tanistirirdim valla:) Bazı rüyalarında kötü birşey olduğunda 'Nasıl olsa gözümü sıkınca uyanirim' diyip rahat oluyormuş. Ama gerçekleşen rüyalarında öyle değilmiş yonlendiremiyormus
Amin. Iyi rüyalarını hatirlayamadim kötüler çıkıyor hep.Kızınız için şimdi ayeter kursiyi bol bol okuyun kötü düşünmeyin hayra yorun rüyanın tersi çıkacakmış gibi düşünün birde lütfen anlatmasını istemeyin oda böyle kötü ruya gördüğü zaman uyaninca sol tarafına üç defa tukursun kötü ruya hiçbir şekilde anlatilmaz Allah görünür görünmez kazadan beladan zararlardan tüm yakinlarimizi ve bizleri korusun insallahpeki sadece gördüğü kötü ruyalar mi çıkıyor iyi rüyaları da çıkıyor mu
Böyle bir durum bi dönem ben de yaşadım bu derece olmasa da. 6. Hissim kuvvetliydi. Bence hayırlı olmayan rüyaları anlatmasın kimseye.Merhaba kızlar nasılsınız?
Benden 3 yaş küçük bir kız kardeşim var,aynı binada oturuyoruz. Kardeşimin çok korktuğum bir durumu var. Rüyasında ne görürse görsün ya ertesi gün veya 3-4gun içinde mutlaka aynısını yasiyoruz
Örnek vermem gerekirse; küçük kızımın kaybolduğunu ve sonrasında bulundugunu gördü ve ertesi gün kizim gözümün önünde yer yarıldı içine girdi sanki. Çok şükür hemen buldum ama o anı asla unutamayacağım.. Cenaze gördü kuzenim vefat etti. Küçük bir çocuğa çarptığını gördü,cenaze günü kaza yaptı ve iki kisiye hafif çarptı,Allahtan daha beter şeyler olmadi. Son 10gunde olan olaylar bunlar,öncesi de var ve sık sık rüya görüyor. Kotu birşeyse gece hüngür hüngür ağlayarak uyanıyor. Ben hemen koşup üst kata çıkıyorum. Rüyadan ağladığını anlıyorum ve çocuklarımla ilgili mi diye ödüm kopuyor... Bu sabah da büyük kızımı rüyasında gördüğünü ve zehirlendiğini söyledi. Kızım ve babası bayramda başka şehire gittiler yarın dönüyorlar ama ben kendi kendimi yiyorum burada. Esimi uyarıp duruyorum. Siz hiç böyle bir durumla karşılaştınız mi? Acaba ruyanin yasanmamasi icin anlatmaması mi lazim? Ben korkuyorum lütfen anlatma diyorum,sonra da anlatmasını istiyorum belki ona gore önlem alırım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?