kardeşimin sevgilisi ayak tırnaklarini ve saçlarını kemiriyor!!

Arkadaşım, gece gece iyi malzeme oldu, dalga geçtik affına sığınarak kızmazsın inşallah bizlere. Ama üzülecek bi durum da değil ki hani

Arkadaşım, gece gece iyi malzeme oldu, dalga geçtik affına sığınarak kızmazsın inşallah bizlere. Ama üzülecek bi durum da değil ki hani

hastalık acısından soyledım ben
eger benım yorumum ıcın yazdıysan:26:

bir insanın el tırnaklarını bıle mılletın ıcınde kemırmesı

ne kadar abesken ,adam ayak tırnaklarını kemırerek

aşmış resmen .cıdden ıgrenc bır durum yaa ,hele kı

sevgılısının yanında bunu yapması hıc ama hıc normal degıl .

daha sevgılıyken adam ayak tırnaklarını kemırıyorsa,yarın bıgun

Allah gostermesın evlendıgınızı varsayın ,adam 7/24 ayak kemırır

ayyy o goruntu bı an gozumde canlandı

hıc normal degıl bu .tamamen psıkolojıktır .

psıkolojık sorunları olan yada streslı ınsanlar ,toplum ıcın de bacaklarını sallar,

parmaklarını cıtlatır ,ellerının tırnaklarını kemırır ,boyle ınsanları gordugumde

hemen anlarım psıkolojık sorunları olduklarını.hele bu ayak kemırıyor ayak

psıkolojık sorunuda asmıs ılerı boyutta bı durum valla ,kardesın kacsın !

Son düzenleme:

Çok güldüm yaa..Kamasutra pozisyonu ...

Yo, kesinlikle sizinle alakası yok benim yorumumun, yanlış anlamayın lütfen.
Ben en azından kendi geçtiğim dalga üzerinden konu sahibine yazdım o yorumumu..

yok yok kesinlikle yanlıs anlamadım acıklama geregi hissettim sadece

tik olmuş bu durum..
tabii kısa zamanda kurtulması lazım..

benim de eski iş arkadaşım-erkek- saçlarını tek tek koparırdı gün içerisinde...bir eli mouse ta çalışır diğer eli de kadafa saç koparırdı..arada da masada biriken saçları toplayıp çöpe atardı..bu yüzden saçları çok azdı..farkında değilim derdi hep..
sonra işten çıktı bilmiyorum ne yaptı..

psikologa gitsin..

Gülme bak;kapat gözlerini adamı hayal et

Valla adamın tırnak yemesi psikolojik muhakkak,üzüldüm adına ama senin yorumların kopardı beni..

Umarım bu huyundan kurtulur...

Ayy nevrim döndü...Hem üzüldüm hem de kahkaha atmak geliyor içimden...Valla deli değilim....

Sen bu dünyadan değilsin gizli bir görev için geldi dünyamıza ben artık buna kanaat getirdim.... tüm organlarım felç oldu senin yüzünden haberin varmı?

Bu konuyu okuyunca direkt aklıma okuldaki iki sevgili arkadaş geldi. Bu bizim arkadaşlardan erkek olanı da kız olanı milletin ortasında öpmeye başlamıştı bi kere, biz işte bakmıyoruz o tarafa, sonra bir döndük baktık ki oğlan kızın saçlarını tutam tutam alıp emmeye başlamış. Yemin ederim olduğum yere kusuyodum.

Yahu nasıl bir giriş o...Benimde okurken direk aklıma okulda iki sevgili vardı....Bu bizim arkadaşlar okulda milletin ortasında çıkarıp birbirlerinin ayak tırnaklarını yediler

yazacaksın sandım...

Neden gülüyorsunuz anlamadım ayrılmak istiyosa ayrılır biter ,dalga geçmeinin gülmenin alemi yok bazı insanların çok sorunu oluyor geçmişte davranış bozuklukları oluyo zamanla..Benimde okul zamanında arkadaşım saçlarını yolardı kaşlarını kirpiklerini yolardı konuşurken,saç uçlarını zaman zaman ağzına alırdı ve tadavi görüyordu şimdi iyidir sanırım..benim hiç midem bulanmadı saçları ağzında diye,ayak tırnaklarınıda yeseydi de ben gülmek dalga geçmek ve midemin bulanması yerine çokk üzülürdüm(yanımda biri kussa bende çıkaran biriyim buna rağmen üzüntüden midem bulanamazdı heralde).. Rabbim ruh sağlığı bozuk insanlara şifa versin..

Yahu nasıl bir giriş o...Benimde okurken direk aklıma okulda iki sevgili vardı....Bu bizim arkadaşlar okulda milletin ortasında çıkarıp birbirlerinin ayak tırnaklarını yediler

yazacaksın sandım...

bütün okulun ortasında birbirinin saçlarını tutam tutam ayırıp emen, eve gidince ayak tırnağını da yiyo olabilir tabii

Peki onlar hala iki sevgilimi? bu konuda bir bilgi mevcutmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…