- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
- 123
- Konu Sahibi anaksunamun34
-
Arkadaşım, gece gece iyi malzeme oldu, dalga geçtik affına sığınarak kızmazsın inşallah bizlere. Ama üzülecek bi durum da değil ki hani
hastalık acısından soyledım ben
eger benım yorumum ıcın yazdıysan:26:
Kardeşin adına tabii ki üzgünüm,hayallerinin erkeğini öyle bir kamasutra pozisyonunda tırnak yerken gördüğü için;
Sanada minnetarım gece gece derdinizle dertlenemedim ama çok güldüm.
Not:Kötü bir tecrübedir desin,ayrılsın kardeşiniz,veda ederkende ona en büyüğünden bir tırnak makası hediye etsin.
Yo, kesinlikle sizinle alakası yok benim yorumumun, yanlış anlamayın lütfen.
Ben en azından kendi geçtiğim dalga üzerinden konu sahibine yazdım o yorumumu..
Çok güldüm yaa..Kamasutra pozisyonu ...
Gülme bak;kapat gözlerini adamı hayal et
Kardeşin adına tabii ki üzgünüm,hayallerinin erkeğini öyle bir kamasutra pozisyonunda tırnak yerken gördüğü için;
Sanada minnetarım gece gece derdinizle dertlenemedim ama çok güldüm.
Not:Kötü bir tecrübedir desin,ayrılsın kardeşiniz,veda ederkende ona en büyüğünden bir tırnak makası hediye etsin.
Sen bu dünyadan değilsin gizli bir görev için geldi dünyamıza ben artık buna kanaat getirdim.... tüm organlarım felç oldu senin yüzünden haberin varmı?
Bu konuyu okuyunca direkt aklıma okuldaki iki sevgili arkadaş geldi. Bu bizim arkadaşlardan erkek olanı da kız olanı milletin ortasında öpmeye başlamıştı bi kere, biz işte bakmıyoruz o tarafa, sonra bir döndük baktık ki oğlan kızın saçlarını tutam tutam alıp emmeye başlamış. Yemin ederim olduğum yere kusuyodum.
Yahu nasıl bir giriş o...Benimde okurken direk aklıma okulda iki sevgili vardı....Bu bizim arkadaşlar okulda milletin ortasında çıkarıp birbirlerinin ayak tırnaklarını yediler
yazacaksın sandım...
Yahu nasıl bir giriş o...Benimde okurken direk aklıma okulda iki sevgili vardı....Bu bizim arkadaşlar okulda milletin ortasında çıkarıp birbirlerinin ayak tırnaklarını yediler
yazacaksın sandım...
Bu konuyu okuyunca direkt aklıma okuldaki iki sevgili arkadaş geldi. Bu bizim arkadaşlardan erkek olanı da kız olanı milletin ortasında öpmeye başlamıştı bi kere, biz işte bakmıyoruz o tarafa, sonra bir döndük baktık ki oğlan kızın saçlarını tutam tutam alıp emmeye başlamış. Yemin ederim olduğum yere kusuyodum.
Peki onlar hala iki sevgilimi? bu konuda bir bilgi mevcutmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?