Kizlar kardesimle hic bir problemiz yok, ama parasini savurmasindan sonra gelip abla param yok demesinden biktim. Ben ayda 570 euro ev kirasi oduyuyorum elimden geldigi kadar yardimci olmaaya calisiyorum. Esimle kac kere tartistik, esim bana kardesin ayagini yorganina gore uzatmiyor cok savurgan luks icinde yasamak istiyor sonra paraya sıkışıp paara istiyor diyor haklida... Kardesim evlenmeden hatta nisanlanmadan ev tuttu, ayri evde oturmak istedi. Ev tuttu dort dortluk esya aldi herseyi takim. Biz ev tuttuk, mumkun oldugu kadar hem kaliteli hem ucuz esyalara yoneldik. Yatagimizi ayri magazadan komidileri ayri magzadan aldik takim cok pahali olur diye ben kardesimin herseyi olsun isterim ama herseyi zamansiz, biz yurt disindayiz, kardesim bu sene dugun yapti. Ben iki bilezik taktim, yardim olsun diye kardesim ve annem babam baya bir paraya sıkıştı. Kardesim bunu gormuyor sanki gitti. 5 yildizli otelde tatil yapti. Esimde dedi yine paraya sikisacak dedigi gibide oldu. Ben elimden geleni yapiyorum. Para vermedigim zaman ben sana yardim ettim sen bana etmiyorsun diyor, gecmiste hepimiz anenemin babamin yaninda kaliyorduk ve kazandigimiz cebimizde kaliyordu, birbirimize yardimci oluyoduk, ben simdi nasil yardim ediyim benimde evim var kirada kaliyorum, bebegim var, yine elimden geleni yapiyorum ama anlamiyor, esinin vizesi cikti beraber tr den yeni geldiler, isine yeni basladi. Annem herseyini aldi. Ama yine masraf yapiyor, esim anlatiyor dun bir suru masraf yapmislar, evde tencere var tencere almislar, fincan takimi vs, ben isterim herunseyi olsun ama once maasini al ondan sonra ne yaparsan yap kendinde para kalmadi anneme aldirmis aldiklarinin hepside evinde var. Ben napiyim bu kardesi kalbini kirmamaya calisiyorum ama yeter diyorum, soz verdiydim, alisverizi ben yapacam diye yapmak istemiyorum cunki bu kadar herseye para bulan biri evini yiyecegini iceceginide alsin bende ev gecindiriyorum kira oduyorum kac gundur uyuyamiyorum sıkıntıdan yeter artik...
Kizlar kardesimle hic bir problemiz yok, ama parasini savurmasindan sonra gelip abla param yok demesinden biktim. Ben ayda 570 euro ev kirasi oduyuyorum elimden geldigi kadar yardimci olmaaya calisiyorum. Esimle kac kere tartistik, esim bana kardesin ayagini yorganina gore uzatmiyor cok savurgan luks icinde yasamak istiyor sonra paraya sıkışıp paara istiyor diyor haklida... Kardesim evlenmeden hatta nisanlanmadan ev tuttu, ayri evde oturmak istedi. Ev tuttu dort dortluk esya aldi herseyi takim. Biz ev tuttuk, mumkun oldugu kadar hem kaliteli hem ucuz esyalara yoneldik. Yatagimizi ayri magazadan komidileri ayri magzadan aldik takim cok pahali olur diye ben kardesimin herseyi olsun isterim ama herseyi zamansiz, biz yurt disindayiz, kardesim bu sene dugun yapti. Ben iki bilezik taktim, yardim olsun diye kardesim ve annem babam baya bir paraya sıkıştı. Kardesim bunu gormuyor sanki gitti. 5 yildizli otelde tatil yapti. Esimde dedi yine paraya sikisacak dedigi gibide oldu. Ben elimden geleni yapiyorum. Para vermedigim zaman ben sana yardim ettim sen bana etmiyorsun diyor, gecmiste hepimiz anenemin babamin yaninda kaliyorduk ve kazandigimiz cebimizde kaliyordu, birbirimize yardimci oluyoduk, ben simdi nasil yardim ediyim benimde evim var kirada kaliyorum, bebegim var, yine elimden geleni yapiyorum ama anlamiyor, esinin vizesi cikti beraber tr den yeni geldiler, isine yeni basladi. Annem herseyini aldi. Ama yine masraf yapiyor, esim anlatiyor dun bir suru masraf yapmislar, evde tencere var tencere almislar, fincan takimi vs, ben isterim herunseyi olsun ama once maasini al ondan sonra ne yaparsan yap kendinde para kalmadi anneme aldirmis aldiklarinin hepside evinde var. Ben napiyim bu kardesi kalbini kirmamaya calisiyorum ama yeter diyorum, soz verdiydim, alisverizi ben yapacam diye yapmak istemiyorum cunki bu kadar herseye para bulan biri evini yiyecegini iceceginide alsin bende ev gecindiriyorum kira oduyorum kac gundur uyuyamiyorum sıkıntıdan yeter artik...
Kizlar ben para vermiyorum artik, kira odedim yok diyorum... esimi one suruyorum. Annemle konustum az once, dun 160 euroluk ev esyasi icin alisveris yapmislar. Evde tencere takimi var duduklu tencere almislar. Annem gil dugun yaptilar tr den yeni geldiler işe yeni basladilar. Anneme dedim kardesim maasini alsin ondan sonra ne yaparsa yapsin, ben vermiyorum annemden istiyorlar... Annemde kirada ayda 500 u kira oduyor.. hic dusunmiyor uffff
Bosayacak gibide degilki atsan atilmaz satsan satilmaz kardesBence boşa gitsin :)
valla alıştırdıysan işin zor aynı kardeşten bende de var Allah razı olsun eşim pek ses çıkarmadı kibar yolu sorumluluk sahibi olması gerekiyor ilerde çok çeker çektirir dedi o kadar..hata bizde kıyamıyoz veriyoruz ama duygu sömürüsü yapıyolar her defasında bence sabret verme varsın küssün..ama hayatını düzene soksun..bu arada boşa gitsin diyen arkadaş kopardın beni gülmektenKizlar kardesimle hic bir problemiz yok, ama parasini savurmasindan sonra gelip abla param yok demesinden biktim. Ben ayda 570 euro ev kirasi oduyuyorum elimden geldigi kadar yardimci olmaaya calisiyorum. Esimle kac kere tartistik, esim bana kardesin ayagini yorganina gore uzatmiyor cok savurgan luks icinde yasamak istiyor sonra paraya sıkışıp paara istiyor diyor haklida... Kardesim evlenmeden hatta nisanlanmadan ev tuttu, ayri evde oturmak istedi. Ev tuttu dort dortluk esya aldi herseyi takim. Biz ev tuttuk, mumkun oldugu kadar hem kaliteli hem ucuz esyalara yoneldik. Yatagimizi ayri magazadan komidileri ayri magzadan aldik takim cok pahali olur diye ben kardesimin herseyi olsun isterim ama herseyi zamansiz, biz yurt disindayiz, kardesim bu sene dugun yapti. Ben iki bilezik taktim, yardim olsun diye kardesim ve annem babam baya bir paraya sıkıştı. Kardesim bunu gormuyor sanki gitti. 5 yildizli otelde tatil yapti. Esimde dedi yine paraya sikisacak dedigi gibide oldu. Ben elimden geleni yapiyorum. Para vermedigim zaman ben sana yardim ettim sen bana etmiyorsun diyor, gecmiste hepimiz anenemin babamin yaninda kaliyorduk ve kazandigimiz cebimizde kaliyordu, birbirimize yardimci oluyoduk, ben simdi nasil yardim ediyim benimde evim var kirada kaliyorum, bebegim var, yine elimden geleni yapiyorum ama anlamiyor, esinin vizesi cikti beraber tr den yeni geldiler, isine yeni basladi. Annem herseyini aldi. Ama yine masraf yapiyor, esim anlatiyor dun bir suru masraf yapmislar, evde tencere var tencere almislar, fincan takimi vs, ben isterim herunseyi olsun ama once maasini al ondan sonra ne yaparsan yap kendinde para kalmadi anneme aldirmis aldiklarinin hepside evinde var. Ben napiyim bu kardesi kalbini kirmamaya calisiyorum ama yeter diyorum, soz verdiydim, alisverizi ben yapacam diye yapmak istemiyorum cunki bu kadar herseye para bulan biri evini yiyecegini iceceginide alsin bende ev gecindiriyorum kira oduyorum kac gundur uyuyamiyorum sıkıntıdan yeter artik...
Siz kardeşimi kırmayım diye iyi niyetli olup kırmamak adına her istediğini yapmıssınız
oda iyice yüz bulmuş yüz buldukça da daha fazlasını istemiş
Ben anlamıyorum insan biraz mı düşünmez ?
Yahu benim kardeşim artık evli demez mi ?
Eşin de gerçekten cok anlayışlı birisiymiş bu kadarla kızmış
Başkası olsa düşünemüyorum her insan böyle anlayışlı olmaz
Heleki bu eşiniz se
Sizin bu kardeşe bir dur deme zamanı gelmiş
Bence acık acık konuş artık üzülecek mi aglayacak mı kırılacak mı ne olacaksa olsun
Bu kadar da olmaz yani. o üzülmeyecek kırılmayacak diye her istediği olamaz
eşinizle aranız bozulamaz
Kardeşiniz gerçekten kendini cok fazla aşmış.
herkez yerini ve haddini bilmesi lazım bu kardeşte olsa
eşin kardeşine yardım etmek zorunda değil af buyur evlenip sevişecek olgunluğa eriştiyse bi zahmet evine de baksın..elalemin adamı kardeşini doyurmaya evlenmedi senle bunun bilincinde ol..benim kardeşimde böyle dedim ama evlilikte olay farklı varsın sürünsün dönüp bakarsam adiyim..evini geçindiremeyecekse evlendirmeyecekti aileniz..Canim esim her yardimina koşuyor, Ev tamiri vs seylere kosa koşa gidiyor, ama yaranamiyor. Kardesimin gozunde eşim para vermeyen biri olarak görünüyor, ama onunda ev gecimi var. Eger cimri olsaydi, hic bir yardimina gitmezdi yine elimizden geleni yapiyoruz. Gelinimizede kardesimede , gelinimiz köy kızı oyle gozu yukseklerde olan bir bayan degil, herseyi isteyen biri degil herseyden mutlu oluyor ben kardesimi suclu buluyorum. Esimde diyor kardesin eşinin yaninda havalanmaya çalışıyor, herseyi varmış gibi gorunmeye çalışıyor diyor.
Canim esim her yardimina koşuyor, Ev tamiri vs seylere kosa koşa gidiyor, ama yaranamiyor. Kardesimin gozunde eşim para vermeyen biri olarak görünüyor, ama onunda ev gecimi var. Eger cimri olsaydi, hic bir yardimina gitmezdi yine elimizden geleni yapiyoruz. Gelinimizede kardesimede , gelinimiz köy kızı oyle gozu yukseklerde olan bir bayan degil, herseyi isteyen biri degil herseyden mutlu oluyor ben kardesimi suclu buluyorum. Esimde diyor kardesin eşinin yaninda havalanmaya çalışıyor, herseyi varmış gibi gorunmeye çalışıyor diyor.
Canim esim her yardimina koşuyor, Ev tamiri vs seylere kosa koşa gidiyor, ama yaranamiyor. Kardesimin gozunde eşim para vermeyen biri olarak görünüyor, ama onunda ev gecimi var. Eger cimri olsaydi, hic bir yardimina gitmezdi yine elimizden geleni yapiyoruz. Gelinimizede kardesimede , gelinimiz köy kızı oyle gozu yukseklerde olan bir bayan degil, herseyi isteyen biri degil herseyden mutlu oluyor ben kardesimi suclu buluyorum. Esimde diyor kardesin eşinin yaninda havalanmaya çalışıyor, herseyi varmış gibi gorunmeye çalışıyor diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?