kardeşimin yeni evi buyrun:)

ZEROXSX

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2008
94
9
86
Antalya
Daha taşınalı bir kaç ay oldu ama eksikler ve yapmak istedikleri çok özellikle üçgen camlara perde fikirlerinizi alalım hanımlar:46: SALON $Görüntü031.webp
$Görüntü036.webp $Görüntü023.webp $Görüntü032 (2).webp $Görüntü026 (2).webp $Görüntü027 (2).webp KAPI DİREKT SALONA AÇILIYOR ÜNİTEYLE SALONU BÖLDÜ DAHA SONRA MERDİVENIN ALTINIDA KAPATIP ÜZERİNİ AYNA KAPLAMAYI DÜŞÜNÜYOR MUTFAK
$Görüntü029.webp $Görüntü032.webp $Görüntü018 (2).webp YATAK ODASI
$Görüntü017.webp $Görüntü018.webp $Görüntü019.webp ÇOCUK ODASI ÇOK YAKINDA TAMAMLANICAK:) $Görüntü027.webp $Görüntü024.webp $Görüntü021.webp

Eklentiler

• $Görüntü027.webp
    $Görüntü027.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 715
  • $Görüntü026.webp
    $Görüntü026.webp
    20 KB · Görüntüleme: 670
  • $Görüntü020.webp
    $Görüntü020.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 681
  • $Görüntü017 (2).webp
    $Görüntü017 (2).webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 714
  • $Görüntü028.webp
    $Görüntü028.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 682
Son düzenleme:
Güle güle otursun kardeşiniz. Çok beğendim.
Merdivenlerin mermer olması hem tehlikeli olmuş, hem de eve soğuk bir hava katmış.Ahşap ya da farklı bir malzemeyle döşenebilir.

Daha taşınalı bir kaç ay oldu ama eksikler ve yapmak istedikleri çok özellikle üçgen camlara perde fikirlerinizi alalım hanımlar:46: SALONEki Görüntüle 972715
Eki Görüntüle 972567 Eki Görüntüle 972571 Eki Görüntüle 972573 Eki Görüntüle 972575 Eki Görüntüle 972578 KAPI DİREKT SALONA AÇILIYOR ÜNİTEYLE SALONU BÖLDÜ DAHA SONRA MERDİVENIN ALTINIDA KAPATIP ÜZERİNİ AYNA KAPLAMAYI DÜŞÜNÜYOR MUTFAK
Eki Görüntüle 972585 Eki Görüntüle 972587 Eki Görüntüle 972588 YATAK ODASI
Eki Görüntüle 972590 Eki Görüntüle 972591 Eki Görüntüle 972592 ÇOCUK ODASI ÇOK YAKINDA TAMAMLANICAK:)Eki Görüntüle 972596 Eki Görüntüle 972601 Eki Görüntüle 972651
kardeşinizin evi çok güzel maşallah güle güle otursun canım.......çocuk odasındaki balkon kapısına briz perde yaptırabilirsiniz şöyle : $orjinal_20100512_6115838885_briz.webp çatı camı içinde stor karartma perde :

Eklentiler

• $velux_cati_penceresi_aksesuarlari_stor_perdesi_panjuru_siesta_guneslik_010.webp
    $velux_cati_penceresi_aksesuarlari_stor_perdesi_panjuru_siesta_guneslik_010.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 840
aslında oturma odasına keşke köşetakımı alsaymış ev çok kalabalık gözküyor

evi yeni aldılar tabi eşyalar uymadı köşe takımı alınacak zaten bu koltuklar diğer odaya geçicek tabi birden olmuyor perde için verdiğin fikirlerde çok güzel :54:

doğru haklısınız ev alınınca insan maddi olarak sıkıntıya düşüyor haklısınız kusura bakmayın ben umarım incitmemişimdir bende yeni ev aldım çekyatlarım vardı sattım 2.el eşyaya bellonadan levante köşe takımı aldım evim çokk küçük çünkü 72 metre kare ama aklımda da yataşın şu mobilyası kaldı maalesef kardeşiniz düşünürse eger şu model onun yemek odası takımınada uyar : $6f53dd37-fb10-48ca-b5a6-25fb27601466.webp perde için yardım edebildiysem ne mutlu bana

doğru haklısınız ev alınınca insan maddi olarak sıkıntıya düşüyor haklısınız kusura bakmayın ben umarım incitmemişimdir bende yeni ev aldım çekyatlarım vardı sattım 2.el eşyaya bellonadan levante köşe takımı aldım evim çokk küçük çünkü 72 metre kare ama aklımda da yataşın şu mobilyası kaldı maalesef kardeşiniz düşünürse eger şu model onun yemek odası takımınada uyar : Eki Görüntüle 973064 perde için yardım edebildiysem ne mutlu bana

yok canım neden incinelim zaten resimleri koymamızın nedeni fikir almak iyi yada kötü bizim düşünemediklerimizi bir başkası düşünebiliyor

Ev çok güzel kardeşiniz güle güle otursun fakat ben ünite ile salonu bölme fikrini beğenmedim daha farklı bir şey bulursanız eminim evi çok daha güzel gözükecek :nazar:

Ev çok güzel kardeşiniz güle güle otursun fakat ben ünite ile salonu bölme fikrini beğenmedim daha farklı bir şey bulursanız eminim evi çok daha güzel gözükecek :nazar:

Ünitenin arkası merdivene kadar duvar olucak zaten mutfakta dönme tezgah yapılacak mutfaga salondan ünitenın diğer tarafından girilecek yanı baya yapılacak iş var planlı ama daha uygulamaya geçilmedi yenilenince yeni halinide koyarız inş:46:

Son düzenleme:
Ünitenin arkası merdivene kadar duvar olucak zaten mutfakta dönme tezgah yapılacak mutfaga salondan ünitenın diğer tarafından girilecek yanı baya yapılacak iş var planlı ama daha uygulamaya geçilmedi yenilenince yeni halinide koyarız inş:46:

o zaman son halini görmek için bekliyoruz :)

çok saolun ama antalya değil istanbul :)

İstabulun neresi perki? İstanbulda böyle geniş evler var mı? Benim de istanbula gelip ev kiralamak gibi bi ihtimalim var da o yüzden kiralara bakıyorum arada bir. Bu tarz bi evin kirası ortalama ne kadardır sizce?

Back
X