Kardeşimle baş edemiyorum

Erkek çocuklarını o kadar simartarak buyutuyorlar ki sonunda başkalarinin kızlarının da başını yiyorlar

Benim ki kazanmışta para yok diye göndermemişler. O da oturup devlet sınavın da memuriyet kazanmış. Yıllarca parasını almışlar , evlendirmek istememisler bize hizmet diye. Hani bunları düşününce annemin ruh sağlığinin çok iyi olmadığını düşünüp bir nebze affediyorum. Ama kardeşim olacak sünepeyi asla. Yediği önde yemediği arkada yetişti. Aynı anda hem özel ders hem dershaneye gitti zar zor okul kazandı. Birde dedi ki ben çalışmayı sevmem çalışsam daha iyi yerler gelirdi :)) Ben daha iyi yerler gelmesine rağmen ailemin yanında diye yük olmamak için onların yanında okudum. Kazanırken dershaneye gitmedim ders almadım. Okurken kpss çalıştım para biriktirdim ilk sene atandim. Tabiri caizse yırttım bir taraflarimi. Niye destek vereyim ki ? Okumak istemiyorum üniler kötü dedi bıraktı. Şimdi yine askerlikten muaf olmak için üniye kaydolmuş bakalım ne kadar daha durabilecek !

Tedaviye ihtiyacı olması haricinde şımarık bir kardeşiniz var.
Anne babanızın yap(a)madığını siz ancak bir yere kadar yapabilirsiniz.
Açıkça şımarık ve bu halde olması ebeveynlerin suçu.
Ağlamak çözüm değil.
Böyle insanlar kendileriyle beraber çevresinide aşağı çeker.
Siz çözüm sunduğunuzda kabul etmiyorlarsa kendi hallerine bırakacaksınız.
Sizin yapabileceğiniz bir şey yok.

Bir çocuğu çok sevmek onu el üstünde tutup arsızlaştırmak değildir
Hiç sanmıyorum ama evlenirsem çocuğum olursa onu yetiştirmeden önce kendimi yetiştireceğim
Bir çocuğu koşulsuz sevmek, çok sevmek arsızlaştırmak değildir. Mutlaka okuyun hatta çocuk olmasını beklemeden, evlenmeden başlayın okumaya.

Birden okurken bi sok oldum sanki eskiden bu konuyu benmi tazmıştim dedim. Okudukça farklılıkları anladim ki ben yazmamışım. Yani hepimizde az cok benzer dertler varmis. Birileri düştükleri kuyuya sizide çekmek ister yoksa çözüm vs istedikleri için değil. Benim başımdan benzer dert
Hatta az once açtım bununla ilgili bir konu. Allah sizede banada ve ihtiyacı olan herkese kolaylık versin dertlerinden kurtarsın.

Kardeşin niye seni okadar uzaktan daraltıyo ne derrdi varki seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…