Kardeşimle baş edemiyorum

Bende aynı şekilde. Hiç üzmedim üzemedim çünkü o kotayı hep abim doldurdu. Ben böyle yaptıkça beni çok rahat mutlu gördü bana sardı. Çek desteğini ne hali varsa görsün. Hayatını sevmiyorsa çabalamalı. O sızlanırken ben okul okudum sınava çalıştım. Tabi ki aynı şartlarda olmayacaktık. Onun bile lafı edildi...
Aynılarını yaşadım, ben tek yaşıyorum şuan ona da laf etti, bana ev tutun bende tek yaşıcam diye, git çalış da tut dedim kudurdu tabi

Benimki de 25, aynen hiçbirşey yapmayacak herşey ayağına gelecek benimkide birebir aynı annemi hizmetçi gibi kullandığı yetmiyor sıra bana geldi
Kesinlikle. Dur demezsen önünü alamazsın. Ya benim tercih yapacağım şehirlere kadar karışmaya çalıştı inanir misin ? Eşin değilim çocuğun da değilim defol dedim sonunda.

Kesinlikle. Dur demezsen önünü alamazsın. Ya benim tercih yapacağım şehirlere kadar karışmaya çalıştı inanir misin ? Eşin değilim çocuğun da değilim defol dedim sonunda.
Çok inanırım
Benimki de benim yaşadışım şehirde kursa gitmek istedi de, babam müsade etmedi kızım asla bunu yanaştırma dedi

Aynılarını yaşadım, ben tek yaşıyorum şuan ona da laf etti, bana ev tutun bende tek yaşıcam diye, git çalış da tut dedim kudurdu tabi
Haaaaa bak benim ki de çalışmaz. Okul okumayı totosu yemez. Çalışsa kullanirlarmiş emir altına giremezmiş. Babam zorla işe soktu adam istemiyorum bu ne dedi çıkarttı. Çekilecek çile değiller. Sürünecekse sürünecek kendi bilir.

Çok inanırım
Benimki de benim yaşadışım şehirde kursa gitmek istedi de, babam müsade etmedi kızım asla bunu yanaştırma dedi
Benim babamda öyle. Oku ayaklarinin üstünde dur buna da yüz verme dedi. Annem yalpalar hala barış diye ona da derim seni de silerim diye. Çünkü bu hale gelmesinde anneminde payı var. Yüz verdi önünü alamadı şimdi.

Haaaaa bak benim ki de çalışmaz. Okul okumayı totosu yemez. Çalışsa kullanirlarmiş emir altına giremezmiş. Babam zorla işe soktu adam istemiyorum bu ne dedi çıkarttı. Çekilecek çile değiller. Sürünecekse sürünecek kendi bilir.
Çok iyi anlıyorum
Aynı şeyler hep ben evde sıkılıyorsan çalış dedim yok ben çalışamam gezme tozma yaşındayım dedi
Ben mi gezidreyim seni ya

Benim babamda öyle. Oku ayaklarinin üstünde dur buna da yüz verme dedi. Annem yalpalar hala barış diye ona da derim seni de silerim diye. Çünkü bu hale gelmesinde anneminde payı var. Yüz verdi önünü alamadı şimdi.
Benimde annemin payı var, sürekli kzım kardeşinle konuş sakinleştir diye bana baskı yaptı, eskiden abla diye bana saygısı vardı artık o da yok

Ona da yazık aslında ya. Anlatsın sen de dinle ne olur ki. Dinlenmedikçe anlaşılmadıkça daha da konuşma ihtiyacı duyuyordur. Yavaş yavaş konuşa konuşa terapiye ikna edersin. Başından atar gibi terapiye git dersen gitmez.
Tam tersi aslında dinlenemesi lazım. Okb’Li kişi anlatıp rahatlıyor, sonra tekrar aklına geliyor tekrar anlatıyor. O yüzden anlatacağı zaman 1 saat sonra anlat, 2 saat sonra anlat diye arayı uzatmak gerek. Yoksa hiç kurtulamaz bu döngüden.

Çok iyi anlıyorum
Aynı şeyler hep ben evde sıkılıyorsan çalış dedim yok ben çalışamam gezme tozma yaşındayım dedi
Ben mi gezidreyim seni ya
Senin de yapacağın çok basit kardeşim. Kendi ayaklarının üstünde dur ondan da uzak dur. O senin evladın değil. Sen kendi yaşamından mesulsun. Hasta mı ? Gidecek tedavi olacak. Biz ne doktorlara götürdük adamları ciddiye almadı haspam. Sanki profmuş gibi birde eleştirdi hepsini. Doktora gitmiyor mu? Annen baban sağken yaşar sonrası sürünür. Hiç tınlamayacaksın. Doktor bu konfora alışmış fazlasına ihtiyacı yok azına da gelemiyor dedi bizim ki için mesela.

ne diyor mesela öyle diyince
ev tut çalış diyince
kardeşiniz ne mezunu?
tedavi olması şart da kendi istemeden düzelmiyor biçok şey

Tam tersi aslında dinlenemesi lazım. Okb’Li kişi anlatıp rahatlıyor, sonra tekrar aklına geliyor tekrar anlatıyor. O yüzden anlatacağı zaman 1 saat sonra anlat, 2 saat sonra anlat diye arayı uzatmak gerek. Yoksa hiç kurtulamaz bu döngüden.
Anlattıkça coşuyor zaten sabahlara kadar aynı şeyi tekrar eden birini dinlemek çok zor

Buraya daha önce ailemle alakalı konu açmıştım
Araya baya mesafe koydum artık annem arayıp dert yanmıyor, ben hasta olucam ne olur bana bunu yapmayın ben çok uzaktayım elimden birşey gelmiyor bana dert yanma dedim annemle olan bu konuyu kısmen çözdüm
Ama kardeşim, günde 3 öğün beni taciz ediyor, ben çok bunaldım ben hastayım ben delirdim ben intihar edicem, tamam seni doktora götüreyim dedim yok diyor
Ben insan değilmişim o zamanında kursa gitmek istemiş ben yollamamışım, bana dert anlatmasına müsade edecekmişim kimsesi yokmuş anlatacak, o bunalıuorsa ben çözüm bulmak zorundaymışım
Neyse ben engelledim bunu, annemin tlfnundan mesaj atıyor sen beni engelledin ama anan burda ağlıyor kalbi sıkışıuor çözüm bulcaksın diye
Çözüm bulmazsan hepiniz çekeceksiniz faaln diyor, ben sessiz kaldım zaten yapbilceğim bsy yok, annemin ağlamasına üzülmesine dayanamıyorum ama ben doktor değilim çözüm bulamıyorum bulmak zorunda değilim
Hergün böyle iç sıkıntısıyla yaşamak öyle zor ki
Çaresiz gibiyim, dua edip güzel günleri bekliyorum
Üzüntüden halsizleşiyorum, kalkıp yüzümü yıkamak zor geliyor, bu günler hiç geçecekmiş gibi gelmiyor
Yakında hasta olmaktan korkuyorum aklımı kaybetmekten korkuyorum, insan olan kaç km uzaktaki ablasının aklına annesiyle ilgili endişe koyar bırakır mı
Kardeşiniz kızmı, erkkekmi neden böyle bir şey yapıp hem kendine hem size hem ailenize bu kadar eziyet ediyor sıkıntısı nedir... Bir uzmandan yardım alalım deyşn ama onuda öyle bir zamanda yapınki hayır demesin çok mutlu olduğu zamanlarda gibi

Benimde annemin payı var, sürekli kzım kardeşinle konuş sakinleştir diye bana baskı yaptı, eskiden abla diye bana saygısı vardı artık o da yok
Benimki de yaptı onu. Baktım faydası falan yok. Dedim banane ? Hep olumsuz hep olumsuz. Bir işe başlasan gözünü korkutur. Dedim yeter.

Kardeşiniz kızmı, erkkekmi neden böyle bir şey yapıp hem kendine hem size hem ailenize bu kadar eziyet ediyor sıkıntısı nedir... Bir uzmandan yardım alalım deyşn ama onuda öyle bir zamanda yapınki hayır demesin çok mutlu olduğu zamanlarda gibi
Erkek, bu yönetimi defalarca denedik inanın çok biliyor kendince tabi doktorlara da gitti de artık gütmezmiş doktorlar onu anlamıyormuş

Buraya bununla ilgili kaç defa konu açtım inan. Yok bulamadık çözüm. Annem babam hatalarına ragmen mazbut insanlardır. Bazen cirkef olsalardı bu kadar yapamazdı diyorum. Saçlarını agartti babamın. Annemi hasta etti. Hakkımı asla helal etmiyorum.

Üni öğrencisi
Git çalış diyince susuyor sonra ertesi gün yine aynı
okula devam ediyor mu peki?
dikkat edin annenz yarın öbürgün ev tutalım şuna diye baskı yapmasın

annenizi başka numaralardan arayıp sesini duyun arada
yapacak bişey yok

okula devam ediyor mu peki?
dikkat edin annenz yarın öbürgün ev tutalım şuna diye baskı yapmasın

annenizi başka numaralardan arayıp sesini duyun arada
yapacak bişey yok
Okula devam ediyor
Yok annem de bezdi artık buna yüz verme konuşma biz başımızın çaresine bakarız diyor
Çünkü ben geçen zıvanadan çıktım ben baş edeniyorum hasta olup akıl hastanesine yatıcam rahatlarsınız dedim

Back
X