bence babana söyle..
baba sonuçta korkutur..
nedemek ya yaşları biraz büyüyünce herşeyi yapabileceklerini sanıyorlar..
bence sen hiç uğraşma..
babana havale et..
napıyosa emin ol dogru yapar..
Onunla şu son telefon konuşmamdan sonra yapacak tek şeyimin bu olduğunu düşünüyorum.
Ama buna da hiç cesaretim yok.
Çünkü ne iyilikten anlıyor ne bağırıp çağırmamdan senağlamasenağlama
Arkadaşlar benim korkum, bu çocukta kardeşimle birlikte şehir dışında okuyor.Aynı okuldalar.Hadi biz burda birkaç ay sahip oluruz onunla iyi niyetle konuşuruz ama şehir dışında da onları takip edemeyiz ki!Tek çare okulunu bıraktırmak olacak.Onun sözüne güvenip okula gönderemeyiz.Ama bu seferde okul hayatı mahfolacak.Anneme söylesem annemde çok pasiftir bu konularda.Bir şey diyemez yapamaz.Çocuğu bulup uzak dur falan diye konuşsak burda uzak dururlar okula gidince yine eskiye dönerler.Ve benim korkum bu çocuğun okulun bulunduğu şehirde evi varmış.Allahım burda bize yalan söyleyip bunları yapan orda neler yapmaz.Delireceğimmm...
Arkadaşlar fikirlerinize teşekkür ederim.
Sizlerin fikirleri doğrultusunda kardeşimi cuma akşamı bize götürdüm.Eşim ben ve kardeşim sabaha kadar konuştuk.O internetteki yazışmaları kardeşimde okumuş.Ama çocuk ona şöyle birşey demiş.
''o sayfaya her yazılan bir sene sonra tarihi bir sene ileri atılıyor.mesela ben onları 2007 de yazdıysam 2008,2008 de yazdıysam 2009 oluyor'' demiş.Çükü o yazışmalar kardeşimle birlikte olduğu tarihlere denk geliyor.Kardeşimle birlikteyken sevgilisiyle bodruma falan gitmiş görünüyor.Kardeşim pek bilgisayardan internetten anlamaz buna inanmış.Ben inanmadım bence böyle birşey mümkün değil...Ona bunları anlattım.Onunda çocukla ilgili kafası karıştı.Bayağı konuştuk eşimle beraber.Anlamış görünüyor ama bakalım.
Ertesi günde çocukla görüştük.Kardeşimin dediği kadar çenesi var çocuğun.Bir lafı anında laf çorbası yapıp insanı kendi söylediği şeye inandırma kapasitesi var.Bayağı zengin bir ailenin çocuğu.Hatta babasının şirketleri falan var.Kulağı küpeli...
Gözlerinin altı ciddi şekilde mor.
İlk görüşte sadece izlenimlerim bunlar.Ama öğrendiğim birşey daha var çocuğun psikolojik sorunları varmış ve lustral kullanıyormuş.Takipteyim kızlar.Ama umarım ayrılır kardeşim bu çocuktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?