Kardeşimle başım çok büyük dertte :(

Kızlar bu konuda çok moralim bozuk.
Artık bu konuyu kapattım.Bu konu benim için bitti.
Kardeşim için eşimde bende okadar kendimizi paraladık,sabahlara kadar oturup konuştuk ama kardeşimin eşim ve benim için söylediği sözleri duyunca :çok üzgünüm: artık susuyorum.:1ninca:
Eşim ki onu ne kadar çok sever.Bir yere gitsek mutlaka onuda alalım evde canı sıkılıyor der.Baldız gel bizde de kal der.Gider arabayla alırız,yeri gelir ona alışveriş yaparız,bir süre bizde kalır gezdiririz sonra tekrar arabayla bırakırız.
Biraz annemlerle sorunu olsun gider yardımcı oluruz.Arayı düzeltiriz.
Okulda diye eşim ona hep para gönderelim der göndeririz.
Elinden gelen herşeyi fazlasıyla yapar eşim ona.Ama kardeşim eşim için;
O kim oluyor ki bana akıl veriyor,geliyor benimle dayı dayı konuşuyor,şurda 3 senedir evliler gelmiş bana akıl veriyor,önce bi 20-25 senelik enişte ol ondan sonra gel bana akıl ver,elinoğluyla muhattap olamam ben falan diye bir sürü şey söylemiş.
Eniştem zaten ablamı taşıyamıyor,hiç yakışmıyorlar birinin ablamı kendine getirmesi lazım falan diye bir dünya şeyyy...
Okadar moralim bozuk ve canım sıkkın ki kardeşimle kaçgündür konuşmuyorum.
Artık ne hali varsa görsün.Bazı şeyleri de yavaş yavaş babama söyleyeceğim.Ben üstümden bütün yükü babama atacağım artık bu konunun içinde olmak istemiyorum.
O kendisini düşünmüyorsa ben onu hiç düşünemem kusurabakmasınnn...

ışi saygısızlığa vurmuş artık.. Aklını başına getirecek bir büyük lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…