arada şüphelenen arkadaşlar olmuş, Cansu(ayaz) gibi kör cahil bi kızın ablası yerine hesap açıp böyle olgunlukla ve sabırla cevap vereceği ihtimalini düşünmüyorum. Zaten ayaz sahte üyelik açsa anca sevgilisini bizlere iyi gösterip kendini pohpohlamamız için saçma bir girişimde bulunurdu bence, neden sevgilisini kötülemek için üyelik açsın şizofreni hastası değilse eğer...ablasının üzerine gitmeyelim o yüzden :26:
konu sahibesi, kendinizi deşifre etmeseydiniz keşke çünkü kardeşiniz tüm planlarını, hayallerini burada paylaşıyordu her ne kadar bizim dilimizde tüy bitse de, bizi dinlemese de bir umutla tüm anını paylaşıyordu. Yani deşifre etmeseydiniz, kardeşinizi rahat takip edebilirdiniz. Şimdi eskaza allah korusun kaçma planı yapsa, burada paylaşacağını sanmıyorum. Allah yardımcınız olsun, kendi kendine yazık eden bir kız ayaz. Kliniğe kapatılıp sağlam bir tedaviye ihtiyacı var , saplantılı bir hastalık olmuş aşk zannettiği şey.
arada şüphelenen arkadaşlar olmuş, Cansu(ayaz) gibi kör cahil bi kızın ablası yerine hesap açıp böyle olgunlukla ve sabırla cevap vereceği ihtimalini düşünmüyorum. Zaten ayaz sahte üyelik açsa anca sevgilisini bizlere iyi gösterip kendini pohpohlamamız için saçma bir girişimde bulunurdu bence, neden sevgilisini kötülemek için üyelik açsın şizofreni hastası değilse eğer...ablasının üzerine gitmeyelim o yüzden :26:
konu sahibesi, kendinizi deşifre etmeseydiniz keşke çünkü kardeşiniz tüm planlarını, hayallerini burada paylaşıyordu her ne kadar bizim dilimizde tüy bitse de, bizi dinlemese de bir umutla tüm anını paylaşıyordu. Yani deşifre etmeseydiniz, kardeşinizi rahat takip edebilirdiniz. Şimdi eskaza allah korusun kaçma planı yapsa, burada paylaşacağını sanmıyorum. Allah yardımcınız olsun, kendi kendine yazık eden bir kız ayaz. Kliniğe kapatılıp sağlam bir tedaviye ihtiyacı var , saplantılı bir hastalık olmuş aşk zannettiği şey.
ayaz okudu mu bunları peki?
hayır okumadı sanırım .okusaydı arardı tel.de birsürü laf sayardı herhalde bana.zaten bana küstü. ona nasihatte bulundugum ıcın tersledi.
insan hata yapmadan akıllanmıyor demek.ama zararın neresinden dönerse kar bence.ondan kurtulmayı birazcık istese ve buna imkan varsa eğer başka bi şehire taşınmak belki bi çözüm olur.ama o aklında olduğu sürece nereye gitse de bi çözümü olmaz.inş.doğru yolu bulur ve hakkında hayırlı olanı kendi farkına varır
İnşallah farkına varır iyi dileklerin için teşekkürler. Bu arada pzt. psikoloğa gidecek. BakaLım neler olacak. Merak ediyorum. bu arda internette birraz araştırma yaptı saplantı derecesinde aşk hastalığı diye birşey var psikologlar buna obsesif aşk diyorlarmış. tüm belirtiler cidden uyuyor. Sanırım dogru yolda gıdıyorum. Küçüklüğünü düşünerek aklıma enterasan bır ıkı hareketı geldı. Ve tamamen uyuyor kardesımın yaptıklarıyla. sorunu buldugumu düşünüyorum. psikolojık olarak normal davranıslar değilmiş. takıntılı bir durumu var yani. umarım ilaç ve terapiyle düzelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?