Kardeşimle ilgili tavsiyelere ihtiyacım var

arada şüphelenen arkadaşlar olmuş, Cansu(ayaz) gibi kör cahil bi kızın ablası yerine hesap açıp böyle olgunlukla ve sabırla cevap vereceği ihtimalini düşünmüyorum. Zaten ayaz sahte üyelik açsa anca sevgilisini bizlere iyi gösterip kendini pohpohlamamız için saçma bir girişimde bulunurdu bence, neden sevgilisini kötülemek için üyelik açsın şizofreni hastası değilse eğer...ablasının üzerine gitmeyelim o yüzden :26:

konu sahibesi, kendinizi deşifre etmeseydiniz keşke çünkü kardeşiniz tüm planlarını, hayallerini burada paylaşıyordu her ne kadar bizim dilimizde tüy bitse de, bizi dinlemese de bir umutla tüm anını paylaşıyordu. Yani deşifre etmeseydiniz, kardeşinizi rahat takip edebilirdiniz. Şimdi eskaza allah korusun kaçma planı yapsa, burada paylaşacağını sanmıyorum. Allah yardımcınız olsun, kendi kendine yazık eden bir kız ayaz. Kliniğe kapatılıp sağlam bir tedaviye ihtiyacı var , saplantılı bir hastalık olmuş aşk zannettiği şey.

deşifre etmedim ama cıdden cok süphecı yaklaısmda olan arkadaslara ispatlayabılecegım bırkac sey vardı. neyse zaten onun görme ıhtımalını de göze aldım.sorun değil benım ıcın .şimdi anlamasa da ilerde bırgun anlayacaktır buradan bıle yardım ısteme cabalarımı. bıraz da buna guvenerek açtım konuyu.yorumunuz ıcın tesekkür ederim.

Kesinlikle katılıyorum size.

Allah yardimciniz olsun ayaz kor kutuk asik oldugunu saniyor her yolu denemissiniz takdir ettim malesef adam yaralamasi sevgilisinin sucu degilmis gibi anlatiyor bir cok actigi konuda madur oldugunu yazmisti bir hekimden yardim alin gerekirse sakinlestiriciler ile uyutun ama goz gore gore atese yurumesine izin vermeyin karsi taraf cok saglam degil anladigim kadari ile onlar ile gorusmeniz olayi daha da alevlendirecek

ah ayaz ah...
Allah yardımcınız olsun işiniz zor.tamamen kendini kapatmış kardeşiniz.umarım aklı başına gelir

bir insana neyi yapmacagini diretirsen gider inadina onu yapar birde bu kisi ergense durum daha vahim.

kafasina koyduysa yapacaktir.

hayır okumadı sanırım .okusaydı arardı tel.de birsürü laf sayardı herhalde bana.zaten bana küstü. ona nasihatte bulundugum ıcın tersledi.

insan hata yapmadan akıllanmıyor demek.ama zararın neresinden dönerse kar bence.ondan kurtulmayı birazcık istese ve buna imkan varsa eğer başka bi şehire taşınmak belki bi çözüm olur.ama o aklında olduğu sürece nereye gitse de bi çözümü olmaz.inş.doğru yolu bulur ve hakkında hayırlı olanı kendi farkına varır

Son düzenleme:

İnşallah farkına varır iyi dileklerin için teşekkürler. Bu arada pzt. psikoloğa gidecek. BakaLım neler olacak. Merak ediyorum. bu arda internette birraz araştırma yaptı saplantı derecesinde aşk hastalığı diye birşey var psikologlar buna obsesif aşk diyorlarmış. tüm belirtiler cidden uyuyor. Sanırım dogru yolda gıdıyorum. Küçüklüğünü düşünerek aklıma enterasan bır ıkı hareketı geldı. Ve tamamen uyuyor kardesımın yaptıklarıyla. sorunu buldugumu düşünüyorum. psikolojık olarak normal davranıslar değilmiş. takıntılı bir durumu var yani. umarım ilaç ve terapiyle düzelir.

inşallah.herşey yoluna girer

destek olmak istemenizi şimdi yanlış anlıyor ayırma çabalarınız zannediyor ama onlardan kötülük görünce anlar ama o zaman da işişten geçmiş olur

Konu sahibesi kardeşiniz hakkında bir gelişme var mı?
Benimde kardeşim şuan böyle bir durumda siz ne yaptınız bir öneriniz varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…