Kardeşimle ilgili tavsiyelere ihtiyacım var

Hatirladigim kadariyla konularina yorum yapmadigim sadece yuzeysel karsilastigim eski ayaz_07 nickli, suanda banli uye . Gerekeni yapmissiniz zaten ona ragmen hala istiyorsa kendi dusen aglamaz.

Son düzenleme:
evet dcs_07 burdan tanıyorum biraz ama kendisi buraya konu açtığınızı görmeyecek mi herşeyden önce :26::26:

allah yardımcınız olsun sevgilisi baya bir aklını karıştırıyor demek ki üzüldüm hayatını mahvetmez inşallah

Hatirladigim kadariyla konularina yorum yapmadigim sadece yuzeysel karsilastigim eski ayaz_07 nickli, suanda banli uye . Gerekeni yapmissiniz zaten ona ragmen hala istiyorsa kendi dusen aglamaz.

Evet aynen ayaz_07 nicki de vardı. Kendi düşen ağlamaz ama evlat olunca kardeş olunca insan dayanamıyor bir çözüm bulmak lazım diye düşünüyor. Cidden zor bir durum.

Konuyu görsün ben buraya olan bitenleri yazdım. Onun benim evliliğimi kıskandığını yazmasından daha kötü niyetli birşey yazmadım. Anlamayacak ama ben onun iyiliği için onu sevdiğim ve ablası olarak korumaya çalıştığım için göze aldım bunları yazmaya. Umarım dediğiniz gibi hayatını mahvetmez. Ben ailemi ilk kez bu kadar çökmüş ve çaresiz görüyorum

Şimdi size mi yazacağız ayazı nasıl uzak tutmalısın o adamdan diye yoksa yine ayaza mı yazacağız bu adamdan uzak dur diye

Evet aynen ayaz_07 nicki de vardı. Kendi düşen ağlamaz ama evlat olunca kardeş olunca insan dayanamıyor bir çözüm bulmak lazım diye düşünüyor. Cidden zor bir durum.

Cozum odaya kapatmak olamayacagina gore , dediklerinize bakilirsa laftan da anlamadigina gore iyi bir hayat dersine ihtiyaci var. Birakin dersini alsin. Ailesinin sicakligini iste o zaman anlar.

bu yoruma katılıyorum elinizden gelen herşeyi ailesi ablası olarak yapıyorsunuz , zincire vuramazsınız sonuçta yaşasın görsün o zaman yapıcak bişey yok malesef
Cozum odaya kapatmak olamayacagina gore , dediklerinize bakilirsa laftan da anlamadigina gore iyi bir hayat dersine ihtiyaci var. Birakin dersini alsin. Ailesinin sicakligini iste o zaman anlar.

Şimdi size mi yazacağız ayazı nasıl uzak tutmalısın o adamdan diye yoksa yine ayaza mı yazacağız bu adamdan uzak dur diye

Güzel soru cevabı da şöyle sizler ona zaten yazacağınızı yazmışsınız. Wala tüm yorumları beğenerek okudum. Mantıklı bir şekilde vazgeçirmeye çalışmışsınız. Peki sizce biz aile olarak ne yapabiliriz??? Savcıya gidildi şimdi psikolog ayarlandı. OFF off ne yapacağımızı bilmiyoruz. siz bana yazın. O şu an gözleri kör kulakları sağır durumda sabit fikriyle aynı yoluna dewam ediyor çünkü.

Allah yardımcınız olsun öncelikle..kesinlikle şiddete karşı bir insanım ama böyle durumlarda biraz sert davranmak gerekiyo belliki kardeşiniz çok rahat ve birazda şımarık büyümüş..özellikle babanızın biraz otoritesini koruması lazım bir yere gidecekse tek başına yollamayın başka meşgaleler bulmasını sağlayın..okumuyosa dışarıdan okuması için önerilerde bulunun yok diyosa kitap okumasını sağlayın..konusuna göre özenle seçilmiş bir kaç kitap bile fikirlerini dğeiştirebilir..psikoloğa zorlada olsa yollayın..ileride daha vahim şeyler yaşamamak için sert davranarak önünün almanız gerekiyor..kendi hayatı kendi bilir diye bir şey olmuyor malesef..

Ayaz kimseyi dinlenmiyor ona o kadar sinirleniyordum ki konularini okumadan geciyordum artik..

Kardeşinizz hipnoz olmuş sanki.... Kendi istemedikten sonra psikologda ona yardimci olamaz gözünüzün önünde tutmaktak başka careniz yok.

Zamanla anlayacaktir hatasini ama zarar gördükten sonra olmaması önemli olan fakat ayaz ateşe bile bile gidiyor

İyi bir hayat dersine ihtiyacı olduğu kesin ama 6-7 kez hapis yatmış birini göz göre göre nasıl kabul edebiliriz ki bunu kabul etmektense odaya kapatıp zincire vurma ihtimali bile daha iyi geliyor. Bunun sonunda kardeşimi öldürme ihtimali var yani Adam sinirlenince herseyi yapabilecek tehlikede. Hergün izliyoruz haberlerde eşlerini öldüren kocalar. İnsan korkuyor. Daha uçmayı bilmeyen bir kuşu yüksekten bırakımaya ya düşecek ya cıkacak

üzüldüm sizin için konuşmak fayda sağlamıyorsa kardeşiniz birşeyleri görmeyi bu kadar reddediyorsa daha ne yapılabilir bilmiyorum.
Allah yardımcınız olsun.
Allah Kötü insanların gazabından korusun..

Aynen hipnozdan da öte büyü olduğunu bile düşündük. Çünkü böyle biri değildi. Bile bile ateşe gitsem de bana karışmayın diyor . İyi dilekleriniz için teşekkürler.

Odaya kapatin o zaman. Cozumler kısır hanimefendi.

Dipsiz Not: Bu arada psikolojik rahatsizligi olan 4 nick almis bir uye vardi sonradan ablasi olarak konu acmisti. Nedense onu hatirladim. :26:

Gerekirse eve kapatın diyesim geldi ama oda bir çözüm değil ki.

Herşey bir yana daha 23 yaşında bilmemkaç kez hapse girmiş birinden bahsediyoruz yani.

Neyini seviyormuş o çocuğun bukadar.

Ne varsa bu kadar anlamadım ki bu çocukta, bazılarının ergenliği çok şımarık geçiyor. Bi geleceği olacağını nasıl düşünüyor acaba o herifle? Ya da ailesini üzmeye nasıl cesaret ediyor şaşılacak cinsten

odaya tıkıp bir güzel dövüceksin biikaç gün aç kalsın orda ondan sonra yola getirirsiniz
canım sen ablası olarak yardım edemiyosan biz ne yapabiliriz kil Allah yardımcın olsun başka bişey denmez

ayaz malesef dediğim dedik çaldığım düdük bir tip. ne sizin ne bizim elimizden bir şey gelmez. bu kanıya, zamanında onu vazgeçirmeye çalışmış bir üye olarak söylüyorum. gerçekten de hipnoz olmuş gibi.. madem bu kadar istiyor yaşasın da görsün dünyanın kaç bucak olduğunu..

Laftan anlamıyorsa ona iyi bi hayat tecrübesi lazım.. Evlendikten sonra sizi anlayacak.. Zaten kıskançlık, tehdit fln baya karartmış gözünü sizi dinlemesini beklemeyin. Gerçek hayatı bi görsün bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…