örnek aldıklarından nefret edıyor. cünkü onları kıskanıyor o yuzzden aklına gırmek cıddı zor.
yabanmersini senden birsey rıca edebılırmıyım özelden yazacağım bakarsan sevınırım.Keşke bir işe yarasa uğraşlarımız, inanın harcanan vakit önemli değil. Ben sonsuz inanıyorum şu an bu konuya yorum yazan herkes o kadar iyi niyetli ki... Herkes bir genç kız zarar görmesin diye çabalıyor. Ama umarım kardeşiniz bunu geç olmadan anlar. Sanırım kendisi 19 yaşındaymış. 19 yaş ergen bir yaş değil ki... Ne bileyim hepimiz geçtik o yollardan. Elbette ki kardeşiniz gençliğini fazla ateşlice yaşıyor olabilir, herkes bir değil. Ama onun sorunu sizde farkındasınız ki ergenlik ateşi değil... Bile bile lades diyor. İnanın kardeşinizin akıbetini çok merak ediyorum. Çevresinde zaafı olan, çok sevdiği, sözünü dinleyebileceği, örnek aldığı birileri var mı? Birisi onunla dertleşir gibi yapsa da biraz biraz aklına girse belki dinler onu? Ne bileyim aklıma başka bir şey gelmedi.
yabanmersini senden birsey rıca edebılırmıyım özelden yazacağım bakarsan sevınırım.
inanki kimliğimi öğrenmeleri umrumda değil çünkü bu gidişle bütün akrabalar ögrenecek rezilliği asıl o mesele cnmı sıkankimseye kendinizi ispat etmek zorunda değilsiniz. tanımadığınız insanlara kimliğinizi açık etmeyin lütfen
inanan yardım eder inanmayan etmez
memleket meselesine çevirmeye luzum yok
yüzüğü kendı aralarında takmıslar. sonrada annem yuzugu kardesımın odasında bulup cocuga gerı vermıstı. Annemler yuzuk olayını bılıyor yazmıs ya ordan bılıyor ıste annem yuzuk olayını. sözde yalan söylemıyor kardesım ama anlatısa bakarmısnızİnanın çözüm yolu bulamıyorum, işin içinden de çıkamıyorum. Kardeşinize bir üye, gerçekten sözlü müsünüz yoksa kendi aranızda yüzük takanlardan mısınız diye sormuş. O da gerçekten sözlüyüz aileler biliyor gibi bir şey demiş. Bu doğru mu?
Yazmış olduğunuz mesajı okudum bizede hak verirsinizki sitede bazı konular açılıyor sonra farklı biri çıkıyoryüzüğü kendı aralarında takmıslar. sonrada annem yuzugu kardesımın odasında bulup cocuga gerı vermıstı. Annemler yuzuk olayını bılıyor yazmıs ya ordan bılıyor ıste annem yuzuk olayını. sözde yalan söylemıyor kardesım ama anlatısa bakarmısnız
Yazmış olduğunuz mesajı okudum bizede hak verirsinizki sitede bazı konular açılıyor sonra farklı biri çıkıyorkardeşinizin erkek arkadaşının ailesi ile konuşun siz yada aileniz belki yardımcı olurlar.
Karşı tarafın ailesi ile görüşün o zaman eğer tanıyorsanız belki fayda eder.Benimde 18 yaşında erkek kardeşim var şimdi evlenmek istiyorum demiş olsa annem kalpten gider herhalde.kÖTÜ anlamda yazmadım kardeşime sinir oldugumu ima etmek amaclı böyle söyledim yalan yanlıs seyler anlatmıs zevkle düzgününü anlatırım dogrusunu görerek yorum yapacaksınız sonucta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?