Kardeşimle ilgili tavsiyelere ihtiyacım var

yabanmersini senden birsey rıca edebılırmıyım özelden yazacağım bakarsan sevınırım.

Yazık..Kardeşi için çırpınan bir abla..
Ama burası ne kadar doğru bir adres tartışılır..İnsanın elinin kolunun bağlı kaldığı nadir konulardan zira..

Hepimiz isteriz ki zarar görmeden vazgeçsin bu sevdadan, ama ayaz illa diyor ki "ben alıcam ağzımın payını, sonra akıllanıcam"..
Bu noktada yapılabilecek hiç bir şey yokmuş gibi geliyor bana.

arkadaşlar şüphe duyan varsa kimliğimle ilgli bu konuyu artık buraya yazmayalım lütfen özele gelin ispatlayabileceğim bir yöntem buldum kesin ispat hem de.merak edenler özelden yazın beklerim herzaman.teşekkürler

kimseye kendinizi ispat etmek zorunda değilsiniz. tanımadığınız insanlara kimliğinizi açık etmeyin lütfen
inanan yardım eder inanmayan etmez
memleket meselesine çevirmeye luzum yok

Son düzenleme:
kimseye kendinizi ispat etmek zorunda değilsiniz. tanımadığınız insanlara kimliğinizi açık etmeyin lütfen
inanan yardım eder inanmayan etmez
memleket meselesine çevirmeye luzum yok
inanki kimliğimi öğrenmeleri umrumda değil çünkü bu gidişle bütün akrabalar ögrenecek rezilliği asıl o mesele cnmı sıkan

İnanın çözüm yolu bulamıyorum, işin içinden de çıkamıyorum. Kardeşinize bir üye, gerçekten sözlü müsünüz yoksa kendi aranızda yüzük takanlardan mısınız diye sormuş. O da gerçekten sözlüyüz aileler biliyor gibi bir şey demiş. Bu doğru mu?

Son düzenleme:
Arkadaşlar 14. sayfada kaldım fakat aranızda ablası olduğuna inanmayanlar var sanırım.
Şuan faceden konuşuyorum , ayazda ablasının fotoğraflarını ve facesini görmüş biriyim.
Ablasıdır inanabilirsiniz.

Ayaz'i hic tanimiyorum. Konularina da hic yorum yapmadim yalniz az bucuk Kazen'i taniyorum. Su asamada kendinizi desifre etmenize ve ispatlamaniza hic gerek yok.

Aralarda gördüklerimi ben yazayım adı ayaz değil c ile başlıyor adı .
D sevgilisinin adının baş harfi s de çocuğun soyadı .
yani dcs oluyor

ayaz ah ayaz,her konusunda tansiyonumu fırlatan kız,her konusunda şiddet duygularımı kabartan kız.ailesine çok üzüldüğüm kız

yüzüğü kendı aralarında takmıslar. sonrada annem yuzugu kardesımın odasında bulup cocuga gerı vermıstı. Annemler yuzuk olayını bılıyor yazmıs ya ordan bılıyor ıste annem yuzuk olayını. sözde yalan söylemıyor kardesım ama anlatısa bakarmısnız

Yazmış olduğunuz mesajı okudum bizede hak verirsinizki sitede bazı konular açılıyor sonra farklı biri çıkıyorkardeşinizin erkek arkadaşının ailesi ile konuşun siz yada aileniz belki yardımcı olurlar.

kÖTÜ anlamda yazmadım kardeşime sinir oldugumu ima etmek amaclı böyle söyledim yalan yanlıs seyler anlatmıs zevkle düzgününü anlatırım dogrusunu görerek yorum yapacaksınız sonucta.

kÖTÜ anlamda yazmadım kardeşime sinir oldugumu ima etmek amaclı böyle söyledim yalan yanlıs seyler anlatmıs zevkle düzgününü anlatırım dogrusunu görerek yorum yapacaksınız sonucta.
Karşı tarafın ailesi ile görüşün o zaman eğer tanıyorsanız belki fayda eder.Benimde 18 yaşında erkek kardeşim var şimdi evlenmek istiyorum demiş olsa annem kalpten gider herhalde.

Son düzenleme:
Bakin ablasi olarak endiseleniyorsaniz - ki gordugum kadariyla endiseleniyorsunuz ve sizi dinlemiyorsa yapacaginiz tek sey zorla bir psikologa goturmek. Yazilanlardan saglikli dusunemedigi ortada . Ben baska bir cozum goremiyorum. Burada konu acmasi ne size yarar ne kendisine. Sizinde ayni sekilde.

Akılsız başın cezasını ayaklar çekermiş.
Kardeşinizin tutumu tam da buna uyan cinsten.
Bu sitede onca akıl verildi hiç birini dinlemedi.
Sizi de dinlemediğine göre yaşayıp öğrenecek demektir.
Başka çare yok maalesef...

önce kardeşinizin konularını hiç okumadığımı belirteyim. yeni üyeyim zaten... ama yazılanlar dikkatimi çektiği için ben de yorum yazmak istedim. beş altı sayfa okudum, kardeşinizin yaşını atladım sanırım ama küçük olduğunu yazmışsınız 18-19 heralde.

bence kesinlikle ciddi boyutta psikolojik sorunları var kardeşinizin. ergenlik bunalımından kaynaklanıyor olabilir, veya başka bir tür hastalık olabilir. hangi yaşta olursa olsun, kaldı ki açıktan üniv okuyan bir kızdan bahsediyoruz, bu insanın ailesine karşı davranışlarını şımarıklık olarak addetmek yanlış olur. ailede ne kadar rahat bir şekilde büyümüş olsa dahi kardeşinizin size olan davranışları hiç normal değil. arkadaşlarının olmaması, sadece sevgilisini herşeyin üstünde tutmasının bence var olan bir rahatsızlığın belirtisi olduğunu düşünüyorum ben. o yüzden psikolog değil psikiyatrist şart bence.

çok geçmiş olsun, umarım kazaya belaya uğramadan eski haline geri döner.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…