Kardeşimle Konuşamadan.. Agresif bir şekilde geldi ve telefonunu..

dilaralinka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2018
42
12
3
34
Yeni konu açmamın sebebi önceki konuma yorum yapan arkadaşlara akşam kardeşimle konuşacağım dediğim için ve buradan direk rahat görmeleri için.

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...me-nasil-bir-fikir-vermeliyim.1061023/page-14

Önceki konu..

Kardeşimle konuşamadım ! kızlar eve geldi 20 dk önce. Kız arkadaşıyla tartışmışlar. Bu seferde Kız iftira atmış, kardeşim erkek bir arkadaşını ekliyor facebookdan geçenlerde. Şimdide kardeşim AYRILALIM YETER DAYANAMIYORUM dediği için Kızda kalkıyor diyor sen bu çocuğu da zaten kendisini seven kızı takip etmek için ekledin diye.

Kız kim ? Kız normalde kardeşimin 3 sene önce 1 sefer topluca arkadaşları ile yemeğe gittiği ve aralarında whatsap grubu kurmuşlar. Sonra bu kız kardeşimi yanlış anlıyor biraz grupta konuşunca ilgili davranınca. Belki de kardeşim o dönemde kızla görüşmek istedi yada ilgi duydu ama asla bir adım atmamış.

Şimdide kardeşimin sevgilisi de bu kızla arkadaş. Kızda o çocuğu seviyor. Yani kardeşim ne çıkma teklifi etmiş geçmiş de bu kıza ne de bu kıza karşı farklı bir imada bulunmuş. Yani whatsap gruptan sonra bir MERHABA MERHABA normal iki arkadaş gibi. Bunuda Ayşeye anlatmış yani şimdi sevgilisine. Kız da demiş ben de geçmişde ayşe bak sevgilini yanlış anladım ama kötü bir davranışını görmedim diye.

Ben ağzım açık bir şekilde sustum. Çocuk odaya kapattı kendisini nefsime ağır geliyor abla bıraksam bırakamıyorum bugün çok düşündüm diyor. Hem seviyorum hem acı çekiyorum diye.. bir erkek ağlar mı.. sinirden gözlerini dolduğunu hissettim.

Kızlar odaya kapattı ne yapayım Allah rızası için bir konuşma yolu söyleyin bana.

Son düzenleme:
Birakin sakinlessin önce kendine gelsin biraz.

Sabah konusursunuz. Onun icin de kolay degil ama kizin iftiralarina dayanamiyorsa yakinken yoldan dönsün.

Bırakın kendizi analiz etsin durumu
Ağlaması felan!!! olgunlaşmamış daha büyüyecek daha ablası

Nefsi ağır mı basıyormuş?
Ne hali varsa görsün o zaman ona müstehak.

Kardeşiniz belli ki biraz çapkınmış ama bu demek değildir ki bunun cemeresini geçmiş adına bugün çekecek..
Hayatında bugün ki kişi yokken önceden yaşanılan şeyler,bugünün konusu olamaz..
Kız arkadaşı kesinlikle sorunlu,asla normal davranışlar,tolerans gösterilebilecek tepkiler değil verdiği tepkiler..
Kafanizi karıştırmak istemem ama kardeşiniz bu bayanla bir yuva kurmaya kalkarsa çok daha ağır krizler onu bekliyor olacak..

Konu sahibi kız çok mu güzel ne bileyim çok mu farklı, anlattiginiza göre kız sokak ortasında kavga eden, çirkef hatta iftira bile atabilen bir kız yani kardeşiniz neden ayrılmıyor hiç anlamadim

Al birini vur ötekine. Bence karışma onlar böyle böyle anlaşmanın yolunu bulur

Kız şizofren galiba ama kardeşinde pek normal değil

Konu sahibi kız çok mu güzel ne bileyim çok mu farklı, anlattiginiza göre kız sokak ortasında kavga eden, çirkef hatta iftira bile atabilen bir kız yani kardeşiniz neden ayrılmıyor hiç anlamadim

Aşırı derecede gezdiler, dolaştılar beraber ders çalışmalar, alışverişe çıkmalar, nasıl desem mesela kavga edip 5 dk sonra barışmalar. Anlattı biraz sakinleşti şimdi biraz da ha konuyu anladım. Sürekli telle konuşuyorlardı. Birde yaz tatilinde uzak kaldılar bir birlerini sürekli arıyorlardı kısacası bağlanmışlar bir birlerine

İyi de siz neden bu kadar dahilsiniz duruma anlamadım ya bu kadar olayları detaylı anlatıyor falan ya bu kızı zaten sevmiyorsunuz iyi bir insan da olsa sevmeyeceksiniz belli ve demek ki aslı astarı da var kusura bakmayın da bir konuşma var sadece topluca aynı ortamda yemek yemeyle kalınmamış ortak arkadaş eklenmiş falan kız da haklı olabilir merhabalaşma diyorsunuz da nereden biliyorsunuz. kıza o kadar bilenmiş durumdasınız ki her yaptığını kavgalarınu hareketlerini onlar ayrılana kadar buraya yazacaksınız bi bırakın kardeşiniz akı yürütme yeteneği var baktı olmuyor ayrılır yani

O kız yakında buraya, erkek arkadşım olan biten herşeyi en ince detayına kadar ablasına anlatıyor diye konu açacak.

Kesinlikle eğer kız kendisi konu açsa acaba ne anlatır bir de onu dinlemek lazım ve ablasının tavrını bile bile herşeyi dökmek nedir bu çocuk hiç.mi düşünmüyor biz yarın barışırız ama ablam kin tutar diye. Öyle her olup biten anlatılmaz ama konu sahibi kızı öyle anlatıyor ki herkes kız hasta diyor birde o kızı dinlesek

Back
X