Kardeşimle sevgilim arasında kaldım ne olur yardım edin

Tanıdık tanımadık farketmez hiçkimsenin hakaretine göz yumamam. Sevgilinizin yerinde olsam ben de aynı şeyi yapardım. Kardeşinizin haddini bildirseydiniz sevgiliniz iletişime geçmezdi. Siz şımarık kardeşinize katlanıyorsunuz diye sevgiliniz de katlanmak zorunda değil. Ayrıca gerçekten her dakika konuşuyorsanız kardeşiniz de haklı. Ama tepkisi saygısızca

İki kız kardeşim var bu nasıl abla kardeş ilişkisi Allah aşkına . Aranızda saygı yok resmen . Sevgiliniz iyi bile tahammül etmiş . Siz boş verin sevgiliyi falan kardesiniz evlenir kocisiyle ilgili ağzını actirmaz o zaman pişmanlıktan yerlere atarsınız kendinizi

Karaktersiz lafı hakaret değil de ne
Erkek arkadaşınız önce düzgün yazmış kardeşiniz de kes sesini yazmış. Bana öyle yazan birine daha başka şeyler yazardım mesela.

Hayır 25
Ne yapmalıyım sizce nasıl bir yol izlemeliyim

Kardeşinize resti çekeceksiniz.

Evet kızacak.
Evet bağıracak.
Evet küsecek.

Ama triplerinin işe yaramadığını görünce de 3 gün sonra hiçbirşey olmamış gibi tıpış tıpış gelecek. Bana gelmez etmez diye hakaretlerini çekip durmuşsunuz, o da şımarıklıktan ne yapacağını şaşırmış, tepenize çıkmış.

Eminim ki anne babanız da onu böyle şımartmıştır, dur diyen olmayınca da bu hareketleri devam etmiş. El birliğiyle onu kontrolden çıkartmışsınız. Bana gelmez ne demek?

Bu diliyle ne koca bulabilir, ne de iş yerinde uzun süre çalışabilir, ne de sizin ilişkileriniz uzun süre devam eder. Olay sevgilinize gelmeden daha size hakaret ettiğinde çözseydiniz, bugün ilişkiniz devam ederdi.

Erkek arkadaşınız önce düzgün yazmış kardeşiniz de kes sesini yazmış. Bana öyle yazan birine daha başka şeyler yazardım mesela.
Benim esimin kardesi bana kes sesini yazacak esim de susacak, agzını kırar ne bicim konusuyorsun diye. Ne tuhaf hayatlar.

Ne yapmalıyım peki şu saatte sonra

Karaktersiz lafı hakaret değil de ne
önce kardeşiniz kes sesini demiş ama? tamam keseyim mi demeliydi, adamın tepesi atmış bir hata yapmış, ama iş oraya gelene kadar siz neden müdahale etmiyorsunuz, annesiyle karısını idare edemeyen erkek gibisiniz, siz yönetmeyi beceremezseniz iş buralara varır işte sizin dışınızda gelişip, kardeşe de tepkinizi koydunuz mu, ailenizi kayırıp eşinizi ezdirmeyin

Anneme anlatmasından korkuyorum annem çok yanlış anlar

bağımlı bi kişilik yapınız mi var?
Tek kardeşimden olurum, annem çok yanlış anlar falan.
anneniz kendi çocuklarının huyunu karakterini bilmeyecek kadar yabancı mı size?
benim arkadaşlarım bile der noter böyle diyosa doğrudur fazlası vardır eksiği yoktur diye.

bence erkek arkadaşınızla ne yapacağınızdan önce aile ilişkilerinizi bi gözden geçirin. sanki olmayan yanlış giden şeyler var sizin ailede

erkek arkadaşınız kibarmış kendisine gerizekalı kes sesini vs diyen birine karşı durum tespiti yapıp karaktersiz demiş.
hakarete hakaretle karşılık vermemiş.
sizde saygısız kardeşinize haddini bildirmek yerine sevgilinizi terketmişsiniz. haklıya hakkını veremeyen bir insansınız demek ki

Kardeşin haksız ve saygısız sevgilinle iletişimi keserek hata yapmışsın.

Anneniz ortamı doğru okuduysam küçük kardeşinize destek çıkabilir, sonuçta küçük kardeşinizin bu kadar cüretkar olmasının bir sebebi var. Sorunun kaynağı olması büyük ihtimal.

Annenizin ötesinde kendi yolunuzu çizeceksiniz.
Oturup saç saça baş başa kavga edin demiyorum, aranıza ciddi bir mesafe koyun. Kardeşiniz kafasına göre her lafı size söyleyemeyeceğini bilsin. Kendi ilişkinizi kendiniz ayarlayabilirsiniz.

Konu sahibinin burda eleştirdiğimiz anne kuzusu damatlardan bir farkı yok, kızkardeşinin de o dengesiz görümcelerden, annesi de gelin arabasına bindi mi tamamdir

Ay İnşaAllah gelmez kardeşiniz. İşiniz varken sürekli telefonu açmak zorunda değilsiniz ama kardeşiniz de sürekli böyle konuşamaz

ne kadar pasifsiniz, herkes bir aksiyon halinde siz seyircisiniz? kardeşinize söyleyin aileyi karıştırmasın bu kadar zor mu, söz mü dinlemiyor anlamadım ki, kardeşinizin de çok hatalı olduğunu söylemediniz sanırım siz hala o da şiştikçe şişiyor, siz kardeşinizi haklı görmüşsünüz ki zaten sevgiliden ayrılmışsınız, galiba sevgili kurtulmuş kısmında diğer arkadaşlara ben de katılacağım üzgünüm.

Konu sahibinin burda eleştirdiğimiz anne kuzusu damatlardan bir farkı yok, kızkardeşinin de o dengesiz görümcelerden, annesi de gelin arabasına bindi mi tamamdir

aynen öyle ya. erkek arkadaşıyla ilgili ne yapacağından ziyade dönüp kendi aile ilişkilerini gözden geçirmeli.
yoksa Ahmet gider Mehmet gelir ama ya kendi gibi biriyle evlenip iki taraflı eziyet çekecekler. ya da hiç bi zaman mutluluğunu yaşayamayacak ailesi yüzünden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…