- 14 Nisan 2019
- 1.734
- 7.244
- 158
- Konu Sahibi ortmenhanimkiz
-
Karaktersiz lafı hakaret değil de ne
Erkek arkadaşınız önce düzgün yazmış kardeşiniz de kes sesini yazmış. Bana öyle yazan birine daha başka şeyler yazardım mesela.kardeşime yazmış haddini bil karşında askerlik arkadaşın yok diye. Kız kardeşim de sana demedim kes sesini her dk konuşmak zorunda değilsiniz ergenler gibi yazmış. O da kız kardeşime karaktersiz yazmış.
Hayır 25
Ne yapmalıyım sizce nasıl bir yol izlemeliyim
Benim esimin kardesi bana kes sesini yazacak esim de susacak, agzını kırar ne bicim konusuyorsun diye. Ne tuhaf hayatlar.Erkek arkadaşınız önce düzgün yazmış kardeşiniz de kes sesini yazmış. Bana öyle yazan birine daha başka şeyler yazardım mesela.
Ne yapmalıyım peki şu saatte sonraSuc sizde degil.anne babanizda büyüye saygiyi ogretmeemisler sonradan geldi diye kucugu simartmislar .ben boyle konuşsam abi ablalarimla taksimde tek ayak sallanirdim. kardeşiniz bariz evin simarigi üzgünüm bu gercek ilerde cok üzülecek o kiz is hayatinda ask hayatinda.
Kendinizden taviz cok vermişsiniz. Kardesiniz sizi seviyorsa esiniz olacaksa o bey evde yokken gelir ilerde de küslük unutulur
Kardesinizi ve sizi haksiz buldum ee adamda can yani konuşmak istiyor arkadan surekli biri bik bik konuşuyor saygisizca birden. iyi dayanms adam
önce kardeşiniz kes sesini demiş ama? tamam keseyim mi demeliydi, adamın tepesi atmış bir hata yapmış, ama iş oraya gelene kadar siz neden müdahale etmiyorsunuz, annesiyle karısını idare edemeyen erkek gibisiniz, siz yönetmeyi beceremezseniz iş buralara varır işte sizin dışınızda gelişip, kardeşe de tepkinizi koydunuz mu, ailenizi kayırıp eşinizi ezdirmeyinKaraktersiz lafı hakaret değil de ne
Anneme anlatmasından korkuyorum annem çok yanlış anlarSuc sizde degil.anne babanizda büyüye saygiyi ogretmeemisler sonradan geldi diye kucugu simartmislar .ben boyle konuşsam abi ablalarimla taksimde tek ayak sallanirdim. kardeşiniz bariz evin simarigi üzgünüm bu gercek ilerde cok üzülecek o kiz is hayatinda ask hayatinda.
Kendinizden taviz cok vermişsiniz. Kardesiniz sizi seviyorsa esiniz olacaksa o bey evde yokken gelir ilerde de küslük unutulur
Kardesinizi ve sizi haksiz buldum ee adamda can yani konuşmak istiyor arkadan surekli biri bik bik konuşuyor saygisizca birden. iyi dayanms adam
Malesef kardeşiniz için karaktersiz lafı pek hakaret gibi durmuyor.Karaktersiz lafı hakaret değil de ne
Anneme anlatmasından korkuyorum annem çok yanlış anlar
Kardeşin haksız ve saygısız sevgilinle iletişimi keserek hata yapmışsın.Merhaba. 6 yıllık ilişkim var. Sevgilimi çok çok seviyorum. O da aynı şekilde. Bizim ilişkimiz çok zorlu yollardan geçti 1-2 yıla evleneceğiz. Benim sorunum şu. Benim kız kardeşim (21) çok fevri bir insan. Ne dediğini bilmeyen vs. Beraber aynı odada kalıyoruz. Ne zaman telefonla konuşsak kapatın artık ses yapmayın salaklar vs diyor bana küfür ediyor. Sevgilim de sana neden böyle konuşuyor diyor sonra susuyor. Geçen gün tatile gittik ben ve kız kardeşim. Sevgilim de aradı naptınız vs diye o ara valizi kaldırmaya çalışıyordum. Kardeşim kapatın artık gerizekalı valizi taşı tatile geldik her dk konuşmak zorunda değilsiniz dedi. Sevgilim de aşırı sinirlendi ablasının evleneceği insana neden gerizekalı diyor konuşmamıza neden karışıyor vs. Ben de arada kaldım kapattım telefonu. O da sinirle kardeşime yazmış haddini bil karşında askerlik arkadaşın yok diye. Kız kardeşim de sana demedim kes sesini her dk konuşmak zorunda değilsiniz ergenler gibi yazmış. O da kız kardeşime karaktersiz yazmış. Bu laftan sonra ilişkimi bitirdim. O da özür dilemek için kardeşime yanaştı ama kardeşim engeli kaldırmadı. Şimdi napacağımı bilmiyorum içim içimi yiyor. O senin için kendimi küçültüp özür dilemeye kalktım ama sen hala aynısın beni güçsüz duruma düşürdün benim de gururum var diyor. Affetsem kardeşim bu lafı unutmayacak. İlerde bana gelmek istemeyecek belki de bunun yüzünden. Tek kardeşimden olacağım. Affetmesem ilişkim hiç uğruna bitecek. Fikirleriniz çok önemli benim için…
Anneme anlatmasından korkuyorum annem çok yanlış anlar
Konu sahibinin burda eleştirdiğimiz anne kuzusu damatlardan bir farkı yok, kızkardeşinin de o dengesiz görümcelerden, annesi de gelin arabasına bindi mi tamamdirbağımlı bi kişilik yapınız mi var?
Tem kardeşimden okurum, annem çok yanlış anlar falan.
anneniz kendi çocuklarının huyunu karakterini bilmeyecek kadar yabancı mı size?
benim arkadaşlarım bile der noter böyle diyosa doğrudur fazlası vardır eksiği yoktur diye.
bence erkek arkadaşınızla ne yapacağınızdan önce aile ilişkilerinizi bi gözden geçirin. sanki olmayan yanlış giden şeyler var sizin ailede
ne kadar pasifsiniz, herkes bir aksiyon halinde siz seyircisiniz? kardeşinize söyleyin aileyi karıştırmasın bu kadar zor mu, söz mü dinlemiyor anlamadım ki, kardeşinizin de çok hatalı olduğunu söylemediniz sanırım siz hala o da şiştikçe şişiyor, siz kardeşinizi haklı görmüşsünüz ki zaten sevgiliden ayrılmışsınız, galiba sevgili kurtulmuş kısmında diğer arkadaşlara ben de katılacağım üzgünüm.Anneme anlatmasından korkuyorum annem çok yanlış anlar
Konu sahibinin burda eleştirdiğimiz anne kuzusu damatlardan bir farkı yok, kızkardeşinin de o dengesiz görümcelerden, annesi de gelin arabasına bindi mi tamamdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?