• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşimle sevgilim arasında kaldım ne olur yardım edin

Ne beklediğiniz anlamadım ben. Kardeşiniz sürekli laf sokacak, kendi hakaretler edecek, sevgiliniz susup sindirecek mi?

Öyleyim

sanırım siz tüm kardeşlerinizle iletişimi kopardınız ne kadar kolay bir hatasında kardeş silmek sizin için
Kardeşim toksik bir terbiyesizse evet silerim.
Esas olan biziz, benliğimiz, ruhumuz. Anne, baba, kardeş ikinci sırada. Aile kutsaliyetini öyle gözünüzde büyütüyorsunuz ki; sokaktan geçen biri yapsa asla kaldıramayacağınız şeyleri size "aile" tanımı altında biri yaptığında ses çıkarmayı bırakın, üstüne suçlu hissediyorsunuz.
Kişisel sınırlarını bilecekler. Rahatsız olunuyorsa bunu insan gibi bir üslupla anlatması gerekiyor herkesin.

Merhaba. 6 yıllık ilişkim var. Sevgilimi çok çok seviyorum. O da aynı şekilde. Bizim ilişkimiz çok zorlu yollardan geçti 1-2 yıla evleneceğiz. Benim sorunum şu. Benim kız kardeşim (21) çok fevri bir insan. Ne dediğini bilmeyen vs. Beraber aynı odada kalıyoruz. Ne zaman telefonla konuşsak kapatın artık ses yapmayın salaklar vs diyor bana küfür ediyor. Sevgilim de sana neden böyle konuşuyor diyor sonra susuyor. Geçen gün tatile gittik ben ve kız kardeşim. Sevgilim de aradı naptınız vs diye o ara valizi kaldırmaya çalışıyordum. Kardeşim kapatın artık gerizekalı valizi taşı tatile geldik her dk konuşmak zorunda değilsiniz dedi. Sevgilim de aşırı sinirlendi ablasının evleneceği insana neden gerizekalı diyor konuşmamıza neden karışıyor vs. Ben de arada kaldım kapattım telefonu. O da sinirle kardeşime yazmış haddini bil karşında askerlik arkadaşın yok diye. Kız kardeşim de sana demedim kes sesini her dk konuşmak zorunda değilsiniz ergenler gibi yazmış. O da kız kardeşime karaktersiz yazmış. Bu laftan sonra ilişkimi bitirdim. O da özür dilemek için kardeşime yanaştı ama kardeşim engeli kaldırmadı. Şimdi napacağımı bilmiyorum içim içimi yiyor. O senin için kendimi küçültüp özür dilemeye kalktım ama sen hala aynısın beni güçsüz duruma düşürdün benim de gururum var diyor. Affetsem kardeşim bu lafı unutmayacak. İlerde bana gelmek istemeyecek belki de bunun yüzünden. Tek kardeşimden olacağım. Affetmesem ilişkim hiç uğruna bitecek. Fikirleriniz çok önemli benim için…
Kardesiniz tam bir gerizekali. Bu nedenle ilişki biter mi siz de sacmalamissiniz. Kardesiniz capsiz zaten sevgiliniz ona hic yazmamaliydi beklenen cevabi almiş. Sizin hataniz yine tabi. Sevgilinize gerizekali derken haddini bildirseydiniz . Konuda herkes haksiz ama en az suc sevgilinizde. İki kardeş bi gatipsiniz

Karaktersiz lafı hakaret değil de ne
E o da gerizekali demis o daha hakaret o halde. Kardesinizin yanindayken mesajlaşın madem markete diye cikip konuşun konuşacaksaniz da. Ortayi bulamiyorsaniz. Zaten kardesinizin yanimda konusmayin bence ozeliniz kalmaz o da rahatsız oluyordur ayrıca. Sevgili konusması dinlemek istemez insan

kimse sizin kardeşinizin şımarık ve saygısız davranışlarını çekmek zorunda değil, herkesin bi gururu var devamlı hakaret hakaret bu nedir. üstelik kardeşiniz size nasıl geri zekalı diyebiliyor bu ne saygısızlık çok ilginç.

ben her ne olursa olsun erkek arkadasinizin kardesinize mesaj atmasini dogru bulmadim. kardesinizle olan sorunu siz cozmeliydiniz, sen cozmuyorsan ben cozerim diyerek kardesinize ayar cekmeye erkek arkadasinizin hakki yok. siz de cok pasifsiniz o yuzden iliskinizin devam etmemesi daha iyi olur zaten yeterince cirkinlesmis.

Merhaba. 6 yıllık ilişkim var. Sevgilimi çok çok seviyorum. O da aynı şekilde. Bizim ilişkimiz çok zorlu yollardan geçti 1-2 yıla evleneceğiz. Benim sorunum şu. Benim kız kardeşim (21) çok fevri bir insan. Ne dediğini bilmeyen vs. Beraber aynı odada kalıyoruz. Ne zaman telefonla konuşsak kapatın artık ses yapmayın salaklar vs diyor bana küfür ediyor. Sevgilim de sana neden böyle konuşuyor diyor sonra susuyor. Geçen gün tatile gittik ben ve kız kardeşim. Sevgilim de aradı naptınız vs diye o ara valizi kaldırmaya çalışıyordum. Kardeşim kapatın artık gerizekalı valizi taşı tatile geldik her dk konuşmak zorunda değilsiniz dedi. Sevgilim de aşırı sinirlendi ablasının evleneceği insana neden gerizekalı diyor konuşmamıza neden karışıyor vs. Ben de arada kaldım kapattım telefonu. O da sinirle kardeşime yazmış haddini bil karşında askerlik arkadaşın yok diye. Kız kardeşim de sana demedim kes sesini her dk konuşmak zorunda değilsiniz ergenler gibi yazmış. O da kız kardeşime karaktersiz yazmış. Bu laftan sonra ilişkimi bitirdim. O da özür dilemek için kardeşime yanaştı ama kardeşim engeli kaldırmadı. Şimdi napacağımı bilmiyorum içim içimi yiyor. O senin için kendimi küçültüp özür dilemeye kalktım ama sen hala aynısın beni güçsüz duruma düşürdün benim de gururum var diyor. Affetsem kardeşim bu lafı unutmayacak. İlerde bana gelmek istemeyecek belki de bunun yüzünden. Tek kardeşimden olacağım. Affetmesem ilişkim hiç uğruna bitecek. Fikirleriniz çok önemli benim için…
Sevgiline evleneceğin adama böyle davranılmasına izin vermemelisin empati yap onun kardeşi Sana aynı şeyi yapsa napardın ileride evlenirsen eğer emin ol daha büyük sorunlar seni bekliyor

Bu konuda haksız olan kişi kardeşiniz, bence kardeşinizle olan ilişkinizi gözden geçirmeniz ve tavır koymanız lazım.
Sevgiliniz haksız değil.
İleride evleneceğim dediğiniz adam hem sizi hem de kendiniz savunmaya ve korumaya çalışmakta haklı.

Ki salak geri zekalı vs. diye sürekli hakaret eden birine karaktersiz demek bence çok doğru olmuş, kardeşinizin saygı ve karakter sorunu var!
Aynı şeyi karşı tarafın kardeşi size yapıyor olsa ve sevgiliniz de kardeşine sizin gibi sessiz kalsa ne biçim adam daha seni savunamıyor deriz..

Adam barışmak istiyor evet. Kardeşin ilerde gelir gider başımın üstünde yeri var diyor. Ama ya kardeşim onun söylediği karaktersiz lafını unutmayıp da ilerde bana gelmezse yalnız kalırsa. Anne babamızdan bir iki kızız. Aramız kötü olsun istemiyorum buradaki çoğu insan bunu düşünmüyor.
Gelmezse gelmesin bu kardeşinizin sorunu, bu konuda sorunlu olan kişi sizsiniz kardeşinize insani sınırlarınızı çizmeniz ve saygı konusunda tavrınızı belli etmelisiniz.
Ne münasebet sevgilinize ve size hakaret etmesine nasıl müsaade ediyorsunuz?
Ayrıca sizin iki kız kardeş olup birbirinize sarılmanız gerektiğini, gelecekte yalnız kalacağını buradaki insanlardan önce kardeşinizin düşünmesi lazım demek ki onun umurunda değil bu kadar açık ve net!

Back
X