Merhaba. 6 yıllık ilişkim var. Sevgilimi çok çok seviyorum. O da aynı şekilde. Bizim ilişkimiz çok zorlu yollardan geçti 1-2 yıla evleneceğiz. Benim sorunum şu. Benim kız kardeşim (21) çok fevri bir insan. Ne dediğini bilmeyen vs. Beraber aynı odada kalıyoruz. Ne zaman telefonla konuşsak kapatın artık ses yapmayın salaklar vs diyor bana küfür ediyor. Sevgilim de sana neden böyle konuşuyor diyor sonra susuyor. Geçen gün tatile gittik ben ve kız kardeşim. Sevgilim de aradı naptınız vs diye o ara valizi kaldırmaya çalışıyordum. Kardeşim kapatın artık gerizekalı valizi taşı tatile geldik her dk konuşmak zorunda değilsiniz dedi. Sevgilim de aşırı sinirlendi ablasının evleneceği insana neden gerizekalı diyor konuşmamıza neden karışıyor vs. Ben de arada kaldım kapattım telefonu. O da sinirle kardeşime yazmış haddini bil karşında askerlik arkadaşın yok diye. Kız kardeşim de sana demedim kes sesini her dk konuşmak zorunda değilsiniz ergenler gibi yazmış. O da kız kardeşime karaktersiz yazmış. Bu laftan sonra ilişkimi bitirdim. O da özür dilemek için kardeşime yanaştı ama kardeşim engeli kaldırmadı. Şimdi napacağımı bilmiyorum içim içimi yiyor. O senin için kendimi küçültüp özür dilemeye kalktım ama sen hala aynısın beni güçsüz duruma düşürdün benim de gururum var diyor. Affetsem kardeşim bu lafı unutmayacak. İlerde bana gelmek istemeyecek belki de bunun yüzünden. Tek kardeşimden olacağım. Affetmesem ilişkim hiç uğruna bitecek. Fikirleriniz çok önemli benim için…