- 17 Şubat 2018
- 7.094
- 16.424
- 248
- Konu Sahibi ortmenhanimkiz
Sevgiliniz bır şükür namazı kılsın bence 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adamı engelleyip bu ortama dahil ederek sevap işleyebilirsinizNe yapmalıyım peki şu saatte sonra
Böyle kardeş olmaz olsun.Merhaba. 6 yıllık ilişkim var. Sevgilimi çok çok seviyorum. O da aynı şekilde. Bizim ilişkimiz çok zorlu yollardan geçti 1-2 yıla evleneceğiz. Benim sorunum şu. Benim kız kardeşim (21) çok fevri bir insan. Ne dediğini bilmeyen vs. Beraber aynı odada kalıyoruz. Ne zaman telefonla konuşsak kapatın artık ses yapmayın salaklar vs diyor bana küfür ediyor. Sevgilim de sana neden böyle konuşuyor diyor sonra susuyor. Geçen gün tatile gittik ben ve kız kardeşim. Sevgilim de aradı naptınız vs diye o ara valizi kaldırmaya çalışıyordum. Kardeşim kapatın artık gerizekalı valizi taşı tatile geldik her dk konuşmak zorunda değilsiniz dedi. Sevgilim de aşırı sinirlendi ablasının evleneceği insana neden gerizekalı diyor konuşmamıza neden karışıyor vs. Ben de arada kaldım kapattım telefonu. O da sinirle kardeşime yazmış haddini bil karşında askerlik arkadaşın yok diye. Kız kardeşim de sana demedim kes sesini her dk konuşmak zorunda değilsiniz ergenler gibi yazmış. O da kız kardeşime karaktersiz yazmış. Bu laftan sonra ilişkimi bitirdim. O da özür dilemek için kardeşime yanaştı ama kardeşim engeli kaldırmadı. Şimdi napacağımı bilmiyorum içim içimi yiyor. O senin için kendimi küçültüp özür dilemeye kalktım ama sen hala aynısın beni güçsüz duruma düşürdün benim de gururum var diyor. Affetsem kardeşim bu lafı unutmayacak. İlerde bana gelmek istemeyecek belki de bunun yüzünden. Tek kardeşimden olacağım. Affetmesem ilişkim hiç uğruna bitecek. Fikirleriniz çok önemli benim için…
6 yil bir suru emek verdiginiz iliskinizi bu sebeple bitirdiniz mi gercekten? Kardeşinizi kaybetmezdiniz ama guzel bir iliskiyi kaybetmissiniz. Kardesinize resti cekerek barisabilirsiniz yani bunun disinda her hangi bir sorununuz yoksa yazik olmus..Merhaba. 6 yıllık ilişkim var. Sevgilimi çok çok seviyorum. O da aynı şekilde. Bizim ilişkimiz çok zorlu yollardan geçti 1-2 yıla evleneceğiz. Benim sorunum şu. Benim kız kardeşim (21) çok fevri bir insan. Ne dediğini bilmeyen vs. Beraber aynı odada kalıyoruz. Ne zaman telefonla konuşsak kapatın artık ses yapmayın salaklar vs diyor bana küfür ediyor. Sevgilim de sana neden böyle konuşuyor diyor sonra susuyor. Geçen gün tatile gittik ben ve kız kardeşim. Sevgilim de aradı naptınız vs diye o ara valizi kaldırmaya çalışıyordum. Kardeşim kapatın artık gerizekalı valizi taşı tatile geldik her dk konuşmak zorunda değilsiniz dedi. Sevgilim de aşırı sinirlendi ablasının evleneceği insana neden gerizekalı diyor konuşmamıza neden karışıyor vs. Ben de arada kaldım kapattım telefonu. O da sinirle kardeşime yazmış haddini bil karşında askerlik arkadaşın yok diye. Kız kardeşim de sana demedim kes sesini her dk konuşmak zorunda değilsiniz ergenler gibi yazmış. O da kız kardeşime karaktersiz yazmış. Bu laftan sonra ilişkimi bitirdim. O da özür dilemek için kardeşime yanaştı ama kardeşim engeli kaldırmadı. Şimdi napacağımı bilmiyorum içim içimi yiyor. O senin için kendimi küçültüp özür dilemeye kalktım ama sen hala aynısın beni güçsüz duruma düşürdün benim de gururum var diyor. Affetsem kardeşim bu lafı unutmayacak. İlerde bana gelmek istemeyecek belki de bunun yüzünden. Tek kardeşimden olacağım. Affetmesem ilişkim hiç uğruna bitecek. Fikirleriniz çok önemli benim için…
Kardeşini al karşına guzelce ben bu adamla mutluyum lutfen araya girme konuşmayı seviyorum yine bik bik derse seninle olan samimiyetimi abla kardes olarwk mefaseye cektirme diyin. yok o adami bana tercih ediyorsun diyip üste cikacak . mesele o adam değil baskasida olacak belki ilerde mesele benim mutluluğum sende buna saygi göstereceksin adam siznle barisma moduna girerse daha fazla uzatmayin barisin .kardesiniz ve sevgiliniz arasinda denge kurun belki siz gercekten sureklu kizin yanında konusiyorsaniz oda bunalmistir tlf konismalarini genelde yalnizken disarda yapin o orda ise bi bakkala gidin gelin orda konuşun simdi konuşma modunux ne kdr bilemem . Kardesinizin onunda evde ve tatilde alani var bende şahsen surekli tlf konismasi istemem yanimda iki tarafi anlamak lazim .lakin kardesiniz sizinle oyle konuşamaz o konuda taviz vermeyin birdaha oyle bana konusirsan seni gormezden gelirim evde disarda diyin ..yapiyorsa yine ciddi anlamda gormezden gelin cvp bile vermeýin hic bir konusmasina muhatap almayin illaki toparlar sabirlaNe yapmalıyım peki şu saatte sonra
sok oldum sevgılısı de en az 38 olsa... Ya yazık adama barısmayın barısmayın bosverınSiz gerçekten 41 yaşında mısınız?
Kardeşinizi bu kadar tolere ettiğinize göre yaşınız daha 20 falan sandım
Hakaret falan ama gerçek saygısız bir kız kardeşiniz var bunu kabul edin . Gül gibi çocuk da gitmiş kurtulmuşKaraktersiz lafı hakaret değil de ne
25 yaşındayızsok oldum sevgılısı de en az 38 olsa... Ya yazık adama barısmayın barısmayın bosverın
Ilıskı ben alaka diyor surda?Ejderhalar mı yetıstırdı kardesınızı?Nekadar uslupsuz bı ınsan?Bunu hıc sorgulamadınız mı?Kardesınıze ne kımle nezaman kac saat konustugunuzdan????Bu laftan sonra ilişkimi bitirdim.