Kardeşin nışanına gitmesemmi sizce? Harıl harıl koca arayışından sonra muradına ericek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ensevdimrenkbeyaz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2019
20
0
3
31
Selam yeni üye olaraktan ilk konumu açıyorum.

Hollandada yaşıyorum bekarım, annemden babamdan ayrı evde yaşıyorum kız arkadaşımla.
Nişanlımdan ayrıldımda taşındım.

Benden iki yaş küçük kız kardeşime (24 yaşında) geçen sene harıl harıl koca aradık (kulağa komik gelsede inanın böyle oldu) kardeşimin burdan farklı farklı sevgilileri oldu hepside çok berbat insanlardı hırsız mı ararsınız herşey gördük malesef. Uzaktan akraba ya kayseride köylümüze kızlarını gagalamayı başardılar. Hata bütün aile çok konuştular arkalarından. Cocuk ağızı var dili yok, kardeşimi tek bir fotoda gördü ama aşık olmuş. Yani cok cahiller.

3 aya kadar yakın nışan olcak mış kayseride. Babamın pek gönlü olmadığından yakın zamanda nışan olması kardeşim bütün aileye uçak biletlerini aldı.
Ben ise tam tarih nezaman bilmiyorum ve kimse bilet almadan bana sormadı. Gerçekten yurtdışından türkiyedede pek ucuz değil uçak biletleri. Çok kırıldım açıkçası bana haber etmemesi. Ne yapmalıyım sizce kendim araştırıp alıyımmı kendi biletimi? Cok üzgünüm. Yanı tam bir tarih bile bilmigorum bu durumda ben araştırmam mı lazım doğrusu kardeşim abla bu zaman nişanı yapmayı düşünüyoruz demeliydi sanki ama.
Çok kararsız kaldım gitsem mi gitmesemmi diye ama iste bütün aile de orda olcak felan ben olmamam göze batar.

Iyi akşamlar sevgiler:)

Nasıl tam tarih bilmiyorsunuz ya ne zaman nişan diye sormak bu kadar mı zor?

Ablam benden böyle bahsetse ona yağmurlu havada su vermem,iyi olmuş bilet almaması

Nazarınız değer iş bozulur.

hiç gorusmuyorsunuz sanirim ailenizle yada mesafelisiniz sanirim yoksa insan kardesinin nisan tarihini nasil bilmez?
aranizdaki bag nasil ?
goturmek istemiyor olabilirlermi herkese bilet alinmis size alinamamis

Yurt dısinda yaşadığınizdan dolayi,Türkceniz oldukca zayif..anlamaya çalistim.
Tabikiiii kardesinize her konuda,tam destek olmalisiniz.kardesler arasinda,davetmi olur.gitmezseniz uzulursunuz.
Türkçeden ziyade yaklaşım biçimi, aile kardeşe hitap biçimleri anlatım biraz içler açısı.
Yani demem o ki bu tarz tavır takıyorsa aileye. Ailede hiçbir şey hakkında haber vermiyorsa bi’ terslik var burda.

Ben anlamadım gitmek istiyor musunuz istemiyor musunuz? İstemiyorsanız zaten istemezsiniz gitmezsiniz. İstiyorsanız kardeşinize sorarsınız ne zaman "gagalanacak"? Ona göre siz de gidersiniz. Özbeöz kardeşiniz. 300 liralık biletin hesabını yapmam nişan gibi çok önemli bir olay için.

Yks sorusuyla konuyu pekiştiricem sizce hangi paragraf konuyla alakasızdır?(herkes biliyor bence)
Bence gidin yani diyecegım de siz de kardeşinizi pek sevmıyorsunuz gitmeseniz de olur bence....

kardeşinizde böyle bahsettiğinize göre çok da yakın değilsiniz...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…