- 4 Nisan 2017
- 2.027
- 5.502
- 108
- Konu Sahibi Ensevdimrenkbeyaz
-
Ben ise tam tarih nezaman bilmiyorum ve kimse bilet almadan bana sormadı. Gerçekten yurtdışından türkiyedede pek ucuz değil uçak biletleri. Çok kırıldım açıkçası bana haber etmemesi. Ne yapmalıyım sizce kendim araştırıp alıyımmı kendi biletimi? Cok üzgünüm. Yanı tam bir tarih bile bilmigorum bu durumda ben araştırmam mı lazım doğrusu kardeşim abla bu zaman nişanı yapmayı düşünüyoruz demeliydi sanki ama.
Çok kararsız kaldım gitsem mi gitmesemmi diye ama iste bütün aile de orda olcak felan ben olmamam göze batar.
Bütün herseyi bilmiyorsunuz zaten burda anlatmam çok ta doğru değil herseyi. Şöyle düşünün, Kız az kalsın nikahlanip baska ülkeye kaçıyordu. Sevgilisi ise 12 yaş evli biriydi! Cok zor zamanlar atlatdık ailece hepimizi sarsdı. Ve bubsadece bir õrnek daha buna benzer 2 büyük olay daha atlatdık. Sonra zaten helal süt emmiş bir eş adayı arayışına girdik ailece ki canımızın parçası göz göre göre ateşe atmasın kendini.Size göre dogru.
Neden sana mı sorcam ister destan yazarïm ister roman hoşşşt...Kardesinizden bahsetme üslubunuz cok ilginç geldi. Konu hakkinda tarafsiz yorum yapamayacagım bu yüzden. Alttan alttan kıskanıyormussunuz gibi....Bi de şu yurt dısında yasayanların türkçeyi tam bilmiyorum deyip de destan tadında dertlerini anlatmalarına ayar oluyorum.
Niye kendi köyümüzün ülkemizin insanını hor mu yoksa ezik mi görüyorsunuz. Kendi akranlarımızdan damat.Nişan tarihini de söylememiş ki. Mesele bilet mi sadece?
Yalnız Hollanda'da o nasıl bir yoklukmuş da, Kayseri'den koca ithal ettiniz?
Nazarïm değmez kimseye sen merak etme hoşşşt....Ablam benden böyle bahsetse ona yağmurlu havada su vermem,iyi olmuş bilet almaması
Nazarınız değer iş bozulur.
Niyemis o bayan zeki? Çok saçmakardesinizin size niye bilet almadigi buram buram belli oluyor yazdiklarinizdan ötürü
Yanı bencede. Ama gitmezsem herkez bu sefer bana yüklencek kardeşinin nisanına gelmedi diye. Ama tabiki kendimde gitmek eğlenmek istiyorumküs müydünüz kardeşinizle konuşmuyor muydunuz? neden size haber vermedi? Ben olsaydım gitmezdim böyle bir durumda. Biletinizi almasa bile haber verir ağız ucuyla da olsa çağırırdı insan.
Konum hakında konuşunSahi mı, diger mantıksız yorumlarım ıcın hepinızden ozur dilerim. İstanbul'daki anneme babama selamlar
Nasıl anlamadım? NeyyyyyBelki de o sizin aramanızı bekliyordur. Bence de kardeşin araması daha doğru olurdu ama belki koca arama sürecinde siz hiç aramadiysaniz, sizden bekliyordur.
Hoşşşt tencere tava havam buram buram heheheEvde kalmis atarli apla
Tuzu uzatsana feriide abbllaaaa
Kıskanıyor beni ondan olabilir benceAranız iyi değil gibi geldi bana.Kardeşiniz arayıpta nişan tarihini bile doğru düzgün söylememiş size.Bence gelmenizi istemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?