Kardeşin nışanına gitmesemmi sizce? Harıl harıl koca arayışından sonra muradına ericek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yurt dısinda yaşadığınizdan dolayi,Türkceniz oldukca zayif..anlamaya çalistim.
Tabikiiii kardesinize her konuda,tam destek olmalisiniz.kardesler arasinda,davetmi olur.gitmezseniz uzulursunuz.
Evet biraz zorlaniyorum türkçede. Ben herzaman destek olurum ama herkesinki alınmış, en kötü ihtimal ben tek ayrı uçakla uçmam bile gerekir.

küs müydünüz kardeşinizle konuşmuyor muydunuz? neden size haber vermedi? Ben olsaydım gitmezdim böyle bir durumda. Biletinizi almasa bile haber verir ağız ucuyla da olsa çağırırdı insan.

Icinizdeki kiskancligi giris yazinizda belli ettiniz.
Yazim tarzinizdan dahi kiskanclik akiyor.
Sonra tabi durumu magdur edebiyatina cevirmissiniz kayinvalideler gibi.

Sizi bildigi icin bilet almamis. Sizde gitmeyin bence. Icinizdeki bu öfke bu kiskanclik ile en güzel günlerini maf edersiniz kardesinizin pardon düsmaninizin

300 lira olsa iyi tabiki

Ne olursa olsun gerek anne baba gerek kardeş abi ile ne kadar sorun yaşanılırsa yaşansın bu tarz üslup oldukça çirkindir.
“Harıl harıl koca aradık” ne kadar çirkin bir cümle, komik bile değil kardeş bu.
İnsan ilk görüşte aşık olamaz mı? Bir fotoğraf üzerinden görür görmez stendhal hormonu bile geçirebilir. İlk görüşte bile insan kaderini anlayabilir neden olmasın? Bunun üzerinden “cahil” diye adlandırmak ne kadar doğru? Gerçekten çok yakışıksız davranışlar. Kıskançlık mıdır? Yoksa aranızda gergin bir vaka mı var nedir bilmiyorum bilmekte istemiyorum ama umarım arkadaslarınızla konuşurken ailenizden, kardeşinizden böyle bahsetmiyorsunuzdur.

Gitmeyin bence, hiç bulaşmayın. Şimdi mekanda ortamda ister istemez çirkin bir davranışta bulunursunuz üzücü olur.

Ben de yurtdışında yaşıyorum evet bilet fiyatları uçmuş durumda. Sezonda 600 € artık. Sezon dışı daha ucuz ama yine de tuhaf olmuş dışlamış sizi sanki. Ben olsam gitmem.

Bu nasıl kardeş ilişkisi anlamadım.kardeşinizin en mutlu günün de yanında olmalısınız.Ailenizi arayıp onlara sorup öğrene bilirsiniz.
Ablasına haber etsin ozaman siz konu sahibini kötüleşeninize bacısının yapdıgı hareketi doğru mu buuyorsunuz ? Zaten evden uzak bari ablamı arayım konuŞim haberi olsun der Biraz empati ya

Ablasına haber etsin ozaman siz konu sahibini kötüleşeninize bacısının yapdıgı hareketi doğru mu buuyorsunuz ? Zaten evden uzak bari ablamı arayım konuŞim haberi olsun der Biraz empati ya
Ablanın anlatıs sekli dikkatinizi cekmedı mı?
Ablanız sizden saf ve cahil bır cocuga gagalanan kısı olarak bahsetse ne dusunursunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…