- 13 Nisan 2014
- 814
- 505
- 103
- 44
- Konu Sahibi Ensevdimrenkbeyaz
-
Türkçeden ziyade yaklaşım biçimi, aile kardeşe hitap biçimleri anlatım biraz içler açısı.
Yani demem o ki bu tarz tavır takıyorsa aileye. Ailede hiçbir şey hakkında haber vermiyorsa bi’ terslik var burda.
Evet biraz zorlaniyorum türkçede. Ben herzaman destek olurum ama herkesinki alınmış, en kötü ihtimal ben tek ayrı uçakla uçmam bile gerekir.Yurt dısinda yaşadığınizdan dolayi,Türkceniz oldukca zayif..anlamaya çalistim.
Tabikiiii kardesinize her konuda,tam destek olmalisiniz.kardesler arasinda,davetmi olur.gitmezseniz uzulursunuz.
Gibi mi?Haklisiniz.Kiskançlik yapiyor gibi yazmis.
300 lira olsa iyi tabikiBen anlamadım gitmek istiyor musunuz istemiyor musunuz? İstemiyorsanız zaten istemezsiniz gitmezsiniz. İstiyorsanız kardeşinize sorarsınız ne zaman "gagalanacak"? Ona göre siz de gidersiniz. Özbeöz kardeşiniz. 300 liralık biletin hesabını yapmam nişan gibi çok önemli bir olay için.
Uzun zamandır yaptığın en mantikli yorum canimCahil bır cocuga gagalanan kiz kardesinizin (ne cırkın bir cumle bu) nişanına gitmeyin bence.
Sahi mı, diger mantıksız yorumlarım ıcın hepinızden ozur dilerim. İstanbul'daki anneme babama selamlarUzun zamandır yaptığın en mantikli yorum canim
Sahi mı, diger mantıksız yorumlarım ıcın hepinızden ozur dilerim. İstanbul'daki anneme babama selamlar
Yorumlarını beğendiğim favori üyelerden biriUzun zamandır yaptığın en mantikli yorum canim
Yorumlarını beğendiğim favori üyelerden biribenneyanginlargordum . Sen büyük ihtimalle yorumdan anlamıyorsun
Ablasına haber etsin ozaman siz konu sahibini kötüleşeninize bacısının yapdıgı hareketi doğru mu buuyorsunuz ? Zaten evden uzak bari ablamı arayım konuŞim haberi olsun der Biraz empati yaBu nasıl kardeş ilişkisi anlamadım.kardeşinizin en mutlu günün de yanında olmalısınız.Ailenizi arayıp onlara sorup öğrene bilirsiniz.
Ablanın anlatıs sekli dikkatinizi cekmedı mı?Ablasına haber etsin ozaman siz konu sahibini kötüleşeninize bacısının yapdıgı hareketi doğru mu buuyorsunuz ? Zaten evden uzak bari ablamı arayım konuŞim haberi olsun der Biraz empati ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?