- 17 Mayıs 2023
- 729
- 394
- 18
- Konu Sahibi Yavrumveben
-
Ne borç alırım ne veririm. Yarın bir gün yüz göz oluyorsun çünkü. Kimsenin de kimseye yardım etme zorunluluğu yok. Ama şunu anlamadım çekilen 10bin tl yi istemedi mi sizden madem cimri ya da öyle bir durum var verin parasını kapatın meseleyi. Yeğenine aldığı bezin parasını isteyen her şeyi isterKızlar çok sinirliyim. Eşimin 2 erkek kardeşi var öyle cimri tipleri anlatamam. Yeğenlerim aldığı bez parasını bile isterler.Bunlardan biri biz evlenirken 10 bin kredi çekmiş.Esim de diyoki ben de ona evlenirken yardım ederim diğer kardeşimede ederim.Bunlar biz o kadar zorluk çektik cocuk tedavi ettirdik bir.lira yardimdA bulunmadı ben.neden.onlara yardım edeyim. O kredi çekene biraz sen de verirsin ama diğerine asla dedim bu iş biter dedim nasıl beni eziyor ya sizce ne yapmaliyim
Ama bu durumdaki karar ilerde kadının ailesi içinde verilen karar olacak.Yani çift taraflı bir kararVerdiği 10 bini geri verin başka da bir şey vermeyin. Gına geldi şu kök ailesine babalık görevini bitiremeyen erkeklerden
Vereceğiniz karar aynı zamanda kendi aileniz içinde vereceğiniz karar olacak bunu düşündünüz mü?Yarın ailenizin sıkışıklığı olsa o zaman sorun yaşarsınız.Kızlar çok sinirliyim. Eşimin 2 erkek kardeşi var öyle cimri tipleri anlatamam. Yeğenlerim aldığı bez parasını bile isterler.Bunlardan biri biz evlenirken 10 bin kredi çekmiş.Esim de diyoki ben de ona evlenirken yardım ederim diğer kardeşimede ederim.Bunlar biz o kadar zorluk çektik cocuk tedavi ettirdik bir.lira yardimdA bulunmadı ben.neden.onlara yardım edeyim. O kredi çekene biraz sen de verirsin ama diğerine asla dedim bu iş biter dedim nasıl beni eziyor ya sizce ne yapmaliyim
Ailem ve onlar çok farklı babam yok caniyla bize destek olmaya çabalar onlar gibi değilVereceğiniz karar aynı zamanda kendi aileniz içinde vereceğiniz karar olacak bunu düşündünüz mü?Yarın ailenizin sıkışıklığı olsa o zaman sorun yaşarsınız.
Ben diyim size yarın kimse ona bakmaz verdin mi vermedin mi ona bakar ağır kavga çıkar.Benim ailem şöyle böyleye girmeyin hiç derim.Ayrıca siz niye aile yarıştırıyorsunuz ki.Ailem ve onlar çok farklı babam yok caniyla bize destek olmaya çabalar onlar gibi değil
Ama burda kardeşlerle ilgili bir durum yok ki. Evladına para harcamak istemeyen adamdan kime hayır gelir? Öyle bir durumda bu iş biter dememiş konu sahibi, iş kardeşe gelince mi aklına gelmiş boşanmak?Evlenen kardeşe yardım edilir imkanlar dahilinde ama sizin eşiniz çocuğunuzun hastalığına duyarsız kalıp para harcamak istemiyordu gibi bir şeyler hatırliyorum. Öyle bir durumda kredi çeken hariç yardım edecek olmasindan rahatsız olmakta haklısınız..
Parası varsa evladına harcasin ilk önce.
O durumu hallettik yani ev yaptırmaya para vermedi. Aslında harcamak istemedi değil çocuğumun hastalığı için ne duysam ne tedavi yöntemi keşfrtsem yaptırmak istiyorum onu da yaptırdım ama bazıları ona sadece para tuzağı gibi geliyo galibaAma burda kardeşlerle ilgili bir durum yok ki. Evladına para harcamak istemeyen adamdan kime hayır gelir? Öyle bir durumda bu iş biter dememiş konu sahibi, iş kardeşe gelince mi aklına gelmiş boşanmak?
HayirSiz çalışıyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?