- 29 Mayıs 2021
- 14.363
- 93.438
- 548
- 36
- Konu Sahibi Yavrumveben
-
Öncesinde konu açıp çocuğun tedavisine para harcamak istemiyor diye şikayet ettiği kocasını da savunmuş konu sahibi üsteki yorumlarda. Çokta önemli değilmiş demek ki.Ama burda kardeşlerle ilgili bir durum yok ki. Evladına para harcamak istemeyen adamdan kime hayır gelir? Öyle bir durumda bu iş biter dememiş konu sahibi, iş kardeşe gelince mi aklına gelmiş boşanmak?
Kendi ailesi söz konusu olduğunda direkt korumaya geçiyor zaten. Bu insanların da kocalarının ailesi kanı canı olduğunu algılayamıyor bazı kadınlar.Öncesinde konu açıp çocuğun tedavisine para harcamak istemiyor diye şikayet ettiği kocasını da savunmuş konu sahibi üsteki yorumlarda. Çokta önemli değilmiş demek ki.
Derdi direkt kardeşlermiş.
Vallahi ailem her kötü günümde yanımda tabiki savunurum onlar da yanımızda olsalar onlarda da ben yaridmc8 olurmKendi ailesi söz konusu olduğunda direkt korumaya geçiyor zaten. Bu insanların da kocalarının ailesi kanı canı olduğunu algılayamıyor bazı kadınlar.
O konuyu hallettik yoksa neden savunayim konu çocuğumaa ortalığı ayağa kaldiririmÖncesinde konu açıp çocuğun tedavisine para harcamak istemiyor diye şikayet ettiği kocasını da savunmuş konu sahibi üsteki yorumlarda. Çokta önemli değilmiş demek ki.
Derdi direkt kardeşlermiş.
Eğer aile de kanı canı gibi görüyorsa tabiki öyle ama aile sadece almak için varsa o işler öyle olmuyor. Bir taraf hep alan taraf diğer taraf da hep veren taraf oluyor.Kendi ailesi söz konusu olduğunda direkt korumaya geçiyor zaten. Bu insanların da kocalarının ailesi kanı canı olduğunu algılayamıyor bazı kadınlar.
Yanlısınız burdan bile eşinizin ailesine tahammülszlüğünz ortada dolaysyla bence haklı değilsiniz. Asıl cimri bence sizsiniz istiyorsnz ki eşinizin ailesi size hep maddi destek olsun sizi sevip saysın sizde kendi ailenizi sevip sayın... yok öyle herkesin ailesi değerli...Vallahi ailem her kötü günümde yanımda tabiki savunurum onlar da yanımızda olsalar onlarda da ben yaridmc8 olurm
Aynen öyle yoksa ben de aile.icinde yardimlasmadan yanayım ama hep bana olmuyorEğer aile de kanı canı gibi görüyorsa tabiki öyle ama aile sadece almak için varsa o işler öyle olmuyor. Bir taraf hep alan taraf diğer taraf da hep veren taraf oluyor.
Herkesin ailesi değerli de hanimrfendi torunlarına dahi bes kuruş faydası olmayan birilerine cömertlik yapamam kusura bakmayiin gayet eli gonlu acik bir insanım hakedene..Yanlısınız burdan bile eşinizin ailesine tahammülszlüğünz ortada dolaysyla bence haklı değilsiniz. Asıl cimri bence sizsiniz istiyorsnz ki eşinizin ailesi size hep maddi destek olsun sizi sevip saysın sizde kendi ailenizi sevip sayın... yok öyle herkesin ailesi değerli...
Bence verdiği parayı borç olarak veriyorsa bir sıkıntı yok gibiHerkesin ailesi değerli de hanimrfendi torunlarına dahi bes kuruş faydası olmayan birilerine cömertlik yapamam kusura bakmayiin gayet eli gonlu acik bir insanım hakedene..
Armut ağacından elma düşmez hanımefendi. O beğenmediğiniz ailenn evladıyla evlisiniz. Beklentizi azaltın saygı çerçevesinde görüşün sorun biter zaten... emin olun eş aileside size bayılmıyodur. 2 gelini 3 görümcesi olan bir kadın olarak saygı her şeydir diyorum. Ve sakın unutmayın kardeş önemlidir. Anlaşamıyor olsanzda düştüğünüzde elinizden ilk kardeşiniz tutar bizzat tecrübe ederek öğrendiğim bi şeydir bu. .Herkesin ailesi değerli de hanimrfendi torunlarına dahi bes kuruş faydası olmayan birilerine cömertlik yapamam kusura bakmayiin gayet eli gonlu acik bir insanım hakedene..
Yani kv desiniz ondan bu yorumunuz saygı evet herkese verilir ama bizden cömertlik bekleyen birininde biraz yüzü olmalı degol mi mesela kp kaynima abin buzdolabı alır diyo o benim çocuğuma bez aldı diye bana iban atsın ben ona dolap alıyım ona öyle bir dünya yok erkek çocuğunuz olduğu için sanırım ondan erkek ailesini savunuyosunuzArmut ağacından elma düşmez hanımefendi. O beğenmediğiniz ailenn evladıyla evlisiniz. Beklentizi azaltın saygı çerçevesinde görüşün sorun biter zaten... emin olun eş aileside size bayılmıyodur. 2 gelini 3 görümcesi olan bir kadın olarak saygı her şeydir diyorum. Ve sakın unutmayın kardeş önemlidir. Anlaşamıyor olsanzda düştüğünüzde elinizden ilk kardeşiniz tutar bizzat tecrübe ederek öğrendiğim bi şeydir bu. .
Bu da kişinin kendisini ilgilendirir ama. Karısını kocasını değil. Ben kendimi kardeşlerime kullandırmakta bir sıkıntı görmüyorsam buna karışmak benim kocamın haddi değil mesela.Eğer aile de kanı canı gibi görüyorsa tabiki öyle ama aile sadece almak için varsa o işler öyle olmuyor. Bir taraf hep alan taraf diğer taraf da hep veren taraf oluyor.
Eğer iş sonuç olarak size patlamıyorsa tabiki değil. Fakat aileye yapılan yardım sizin gelirinizden yapılıyorsa o zaman baya haddimiz oluyor bence. Konu sahibi çalışmıyormuş ama burada durum biraz farklı.Bu da kişinin kendisini ilgilendirir ama. Karısını kocasını değil. Ben kendimi kardeşlerime kullandırmakta bir sıkıntı görmüyorsam buna karışmak benim kocamın haddi değil mesela.
Bak kendi açtığın konuda diyordun ya nasıl oluyor, ilgi alaka sevgi bitmiyor diye. İşte böyle şeyleri büyütmemekten bitmiyor. Evlenen kardeşe destek olmakla, annenin babanın evine arada bir alışveriş yapmakla falan aile bütçesi sarsılmaz. Sarsılıyorsa zaten çok dar gelirli ailedir, öyle durumda da kadın evde oturmasın bi zahmet elini taşın altına koysun. Benim için aile kırmızı çizgidir, eşim müdahale edemez. Ben de onun aile ilişkilerine müdahale etmem. Bu tip şeyleri sorun eden insanların evlilikleri de hiç yolunda gitmiyor zaten gördüğüm kadarıyla.Eğer iş sonuç olarak size patlamıyorsa tabiki değil. Fakat aileye yapılan yardım sizin gelirinizden yapılıyorsa o zaman baya haddimiz oluyor bence. Konu sahibi çalışmıyormuş ama burada durum biraz farklı.
Kv değilim gelin derken yengelerimi kastetmiştim oğlum yok iki prenses annesiyim kedilerim bile prensesYani kv desiniz ondan bu yorumunuz saygı evet herkese verilir ama bizden cömertlik bekleyen birininde biraz yüzü olmalı degol mi mesela kp kaynima abin buzdolabı alır diyo o benim çocuğuma bez aldı diye bana iban atsın ben ona dolap alıyım ona öyle bir dünya yok erkek çocuğunuz olduğu için sanırım ondan erkek ailesini savunuyosunuz
Cekilen 10 binin geri odemesini kardeşi mi yaptı, yoksa kardeşi cekti de ödemeleri eşiniz mi yaptı?.Bunlardan biri biz evlenirken 10 bin kredi çekmiş.Esim de diyoki ben de ona evlenirken yardım ederim diğer kardeşimede ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?