Kardeşiniz evlenirken ne taktınız ??

calpol

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2013
1.853
4.679
333
İstanbul
Merhabalar
Yakın zamanda kardeşim evleneck yani yakın dediğim bir seneyi bulacak ama şimdiden ayarlamam lazim. Kardeşiniz evlenirken ne taktınız ne takılır ? Nisanda çeyrek takmayı düşünüyorum ama düğün için altın fiyatları almış basini gidiyor. Ben çalışmıyorum üç çocuğumuz var, gelirimiz iyi ama ev taksidi ödüyoruz bir yandan. Bilezik ince birşey taksam o bile 7 bin civari sizce çok az mı ? Az kalinlar 20 bin civarı. Eşimin kardeşi evlenirken güzel bir bilezik takmıştık ama bizde üç çocuk yoktu o zaman ve altın fiyatları böyle değildi. Zorlanmamistik. Evet ne taktınız kizlar kardeşiniz evlenirken ya da size ne takıldı ne takilir

Ben nisanda yarim dugunde bilezik takmıştım ama şu an evlense o kdr yapamam yada eşimin kardeşlerine asla o kdr takamam
Bebeğe bile ilkinde yarım yaptim simdi çeyrek yapicam.
Gücünüz neye yetiyorsa onu yapın
Esiniz ve siz 2 tam / 2 yarım da yapabilirsiniz
Kardeş bu her ihtiyaçta yanyana olmazmı insan, düğün ile bitmez ki. Maksat hatıra olsun birlikte olun

elmaslı zümrüt bir kolye al tak 3500 civarı şu an fiyatı.illa satılacak takı mı takılması lazım?nişanda da çeyrek gayet uygun

Benmde kız kardeşim yaza evleniyor. Bilezik takmayı düşünüyorum. Ama tabi insanın gücü neye yeterse onu takmali.

Gücünüz neye yetiyorsa onu takin. Benim düğünumde bütün kardeşlerim bilezik taktı. 4 buçuk yıl önceydi tabi.

Butceniz ne işe uygun odur.Bizde kardeşe bilezik takılır.Kanun değil tabii takmayan takmaz

Bir sene içinde para ayarlayabilirsiniz çeyrek için

Her ay bir gram alıp koyun kenara sonra o gramlar 12 gram falan oluyor zaten gidin üzerine biraz daha ekleyip bir bilezik alın
Nisan için çeyrek uygun yada o fiyata yakın bileklik kolye de olabilir.
Geçen sordum altın kolye isim yazanlar 2 bin civarı.
Ben nişanda kolye taktım düğünde bilezik doğum yaptı çeyrek ve bebeğe alışveriş bu şekilde oldu ama altın şuan çok uçtu daha da Uçar yavaş yavaş biriktirin bence

Benim henüz evlenmedi ama tanıdığım 2 kişiden örnek vereceğim
Biri tam altın takmıştı diğeri en az 10 grdan bilezik

Biz de kardeşe ince bile olsa bilezik takılır aslında ama
elmaslı zümrüt bir kolye al tak 3500 civarı şu an fiyatı.illa satılacak takı mı takılması lazım?nişanda da çeyrek gayet uygun
Ama bu fikir daha güzel geldi. Satılmayacak hatıra olarak saklanacak bir kolye yüzük küpe hoş olur. Özellikle gelinin kardeşiyseniz. Kuzenim geçen yıl kız kardeşine altın kolye seti almıştı hatıra kalsın diye. O da düşünülebilir.

kendisiyle neredeyse hic yakin degiliz bir bilezik taktim orta ustu olabilir tam emin degilim, evinin bir eksigini aldim yani o gitti begendi ben odedim.
Daha yakin iliskimiz olsa belki 2 bilezik takardik, bir esim bir ben seklinde. Bunlar olurken de cocugum yoktu olsaydi yine de kardesime iyisini takmayi layik gorurdum. Ben evlenirken o bir sey yapmadi, boyle seylerde karsilik gutmem o benim hediyem gibi takarim, ardima bakmam kiyas yapmam.

blue diamond da var mesela.ben 10 yaşındaki kızıma bile set alıp saklıyorum.annannesi de ben göremem düğününü diye aldı.altın eşittir paradır zaten işçiliksizse.onun yerine ömür boyu hatıra kalacak anneden de çocuğuna kalacak bir hatıra takı da olabilir pekala

Nişanda tam altın düğünde 22 gram bir bilezik takmıştım. Kınada da tam altın koymuştum kınasını ben yaktığım için. 2 sene oldu. Hem nişan da hem düğün de uçak biletleri vs.de olduğu için bu kadar yapabildim çünkü kardeşim için elimde ne varsa verebilirdim.
Fakat bu durum hem sizin durumunuzla alakalı hem de aileler arasında nasıl takı takıldığıyla alakalı bence. Bizde halalar amcalar falan da hep bilezik takar. Ama eşimin ailesinde öyle bir şey yok mesela.

Son düzenleme:
Tam takmıştım düğünde.
Nişanda da hatıra kalsın diye güzel bi altın kolye almıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…