- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
adam kızı daha fazla kıskançlık yapmasın diye kızına istemiyorum diyor olamaz mı ?Su anne babanin tabak canak almasina gerek yok siz yapin diyenleri asla anlamiyorum.Annelik babalik emekli olunan biseymi cocuk bi yasa gelene kadar mi yapilio?Evlenirken 7 kat el bile hediye aliyor bir ev kurulmasina yardim ediyor,babam dugunume misafir gibi gelicekse bi tencere almicaksa tukururum onun sorumluluguna,hersey spermlerini vermekle olmuyor.Boyle dusunenler cocuk yapmasa keske.
Ayrica herkes onlar cocuk istiyorsa siz karismayin demis,ama istenen cocuk tek tarafli sadece kadin istio adam istemio,bu adam istemiyorum dedigi bir cocuga ne kadar baba olcak?
kadın tek başına zorla çocuğu yapacak hali yok ya
annelik babalık emekli olunan birşey değil tabi ki ama seni yetiştirip büyütüp bir meslek sahibi olmanı sağladıktan sonra da herşeyini yapacak diye bir kural yok.
ben evlenirken bişey istemedim babamdan. neden isteyeyim ki kaç yaşına gelmişim bu yaşıma kadar okutmuş etmiş arkamda durmuş artık ben de yuvamı kuruyorsam bunu tek başıma yapabilmeliyim
babam bana tencere almasın diye düşünüyorum ama bu benim anne olmama engel mi ? hangi mantıkla sanki babası atsın gitsin çocuğunu dedim.
belli bir yaşa belli bir olgunluğuna gelince başkalarından bişey beklemeden kendi hayatını kurabilmeli insan