Kardeşinize yardımcı olur musunuz....

KedicikMiyavv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
817
228
83
35
Merhaba,

ÖNCELİKLE ADMİNLERDEM SAMİMİYETİME İNANMALARINA, AMACIMIN POLEMİK ÇIKARMAK DEĞİL FİKİR PAYLAŞIMINDA BULUNMAK OLDUĞUNU ANLAMALARINI, MÜMKÜNSE KONUMU Bİ SÜRE KAPATMAMALARINI RİCA EDİYORUM. TEŞEKKÜR EDERİM.
SİZ HANIMLARDAN RİCAM DA SORUM DIŞI KONULARA GİRİP, BİRBİRİNİZLE TARTIŞMAYA GİRMEMENİZ, HUZUR İÇİNDE CEVAPLAMANIZDIR.
ANLAYIŞINIZA TEŞEKKÜR EDERİM :42:

Çok ayrıntıya girmek istemiyorum ama bilmeniz gereken şu ki maneviyata ihtiyacım var herkes gibi. kötü bir dönem geçirdim ama sonra kendime geldim ama ne bileyim biraz eksik hissediyorum..
Konuyu ne şekilde açsam da yasak konulara girmese, konum kapanmasa diye düşünüyorum ama bilmiyorum umarım dogru anlaşılırım..

aslında neyi nasıl soracagımı da bilmiyorum :43:

manevi duygularınızdan bahseder misiniz? Birbirinizi kırmadan birinin lafına öteki tersleyerek cevap vermeden lütfen. kapatılmasın konum :50: :31:

günlük hayatta manevi duygularınızın yeri nedir mesela
keske direk düşündüklerimi anlatabilsem de size anlasanız :50:

aslında sormak istediğim Allah dışındaki diğer manevi unsurlar.

lütfen gercekten sadece paylasmak istiyorum bunu da anlatmadan kimse beni anlamayacak of sevgili Mune umarım beni anlar ve konumu kapatmazsın :43:

Bazıları ateist bazıları deist(Tanrı dışındaki şeylere inanmayan) yahudi hristiyan vs vs..

Bizim inancımıza göre Müslümanlar dışındaki herkes, hristiyanlar yahudiler vs cennete giremeyecekler. din hocamıza sormustum. kıyamet günü müminler onların azabını görecek ama sizlere bişey olmayacak şeklinde anlatmıştı neyse.

ama bunu onlarda o şekilde ögreniyor sonucta onların sucu ne :50:
tamam İslamdan haberleri var ise sorumlular diyoruz, ama Hristiyanda diyor ki sen bizden olmazsan cehenneme gidersin
aynısını digeride diyor digeride. Misyonerlik her dinde var

yani mesela basite indirgersek benim siyasi düşüncem a ise, kimse b ye ikna edemez haklı yanları olabilir ama a fkrimden cayamam.

Hem bu denli savaşlar ölen onca çocuk sözde müslümanların ülkesinde olmuyor mu :50:
Allah buna neden izin veriyor :50: bebekken tecavüze ugrayanlara, köt yoldaki kadınlara:50: imtihansa cocuklara neyin imtihanı :50:

LÜTFEN SAYGISIZLIK ETTİYSEM AFFEDİN ZATEN HER KELİMEMİ TEDİRGİN YAZDIM UMARIM SAMİMİYETİME İNANIR, BENİ ANLAR İHTİYACIM OLAN CEVAPLARI VERİRSİNİZ :50:

ben deizme kayıyorum galiba. cok anlatamıyorum forum kuralları geregi malum. ama bu durumdan rahatsızım maneviyatımı tam yaşayamıyorum sanki..

Anlayışınıza, hoşgörünüze sağlık..:14:

Son düzenleme:
Konun içeriği gereği kapatılacaktır diye düşünüyorum, bazı konuların yasaklanmasının bir sebebi var.

Zaten o kadar derin bir konuya girmişsin ki insanlar yüzyıllardır içinden çıkamıyor, biz burada nasıl çıkalım? :)

Konun içeriği gereği kapatılacaktır diye düşünüyorum, bazı konuların yasaklanmasının bir sebebi var.ya i

Zaten o kadar derin bir konuya girmişsin ki insanlar yüzyıllardır içinden çıkamıyor, biz burada nasıl çıkalım? :)

ya aslında biliyorum cıkıp da biz napalım dese yeridir ama paylasmak anlatmak istedim burdan baska yer de bulamadım :43:

Back
X