- 9 Mayıs 2015
- 2.033
- 6.626
- 358
Tamam o zaman polemiğe girmemeye gayret edip , evin bir odasında ders çalışmaya bakın duymayın görmeyin kendi işinizi görmeye bakın.Üste çıkınca ağır sözler dinliyorum olaylara babam karışıyor çok ağır sözler duyuyorum. Üstüne annem ben atanırsam yanıma geleceklermiş burayı sevmemişler bana da hiçbir şekilde imkanlar sağlanmıyor ama. Annemin iki lafından biri sana çalışma ortamı oda verdik 2 sene atanamadın artık kendimi sıkmayacağım. Hayatımı şekillendirmeme de izin vermiyorlar bu arada dolaylı olarak, onların yanında okudum hiç evden ayrılmadım ayrılacak olsam gelecekleri planı kuruluyor artık bunları düşünmek istemiyorum da sadece birkaç aylığına sağlıklı bir şekilde çalışabilsem bana yeter
Hele bir atanın da ortada fol yok yumurta yok,bırakın atanırsam annem yanıma gelecekmiş falan onlar sonraki iş şimdiden bunlara kafa yormaya gerek yok.
Dokuz yaşındaki çocuk erken uyur en kötü o uyuduğunda sabaha kadar size verilen odada çalışın yapacak bir şey yok, ailenizi eleştirip tü kaka demem size hiç bir fayda sağlamayacak şu durumda.