Kardeşler arası ayrımcılık

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Üc kardesiz.İki kız bir erkek.Ben part time çalisiyorum.Bi yandan kpssye hazirlaniyorum.Babam merkezde degilde şehrin köy gibi bir yerinde ev alalim diyor.İyi hos ama evi erkek kardesinin ustune yapalim.O erkek ucunuz ödeyin, sende ise gir diyor.Zaten bu yaşa kadar ailemden bisey gormedim.Bi de sömürülmek istemiyorum.Devlete zaten ögrenim Kredisi borcum var 15bin daha bir lira ödemedim.Bi de bunu çikariyolar.Bu ayrimcilik degil mi sizce? Erkek kardesimde iki seneye evlenmek istiyo.Akrabalarda yardimci olun ailenize diye baski yapiyor

Baskıya vs takılma . Tıka o kulakları .
Gelemem ben ayrımcılığa . Sinir olurum .

Kardeşindir , abindir , içinden gelir yaparsın . O zaman yap .
Ama ataerkil zihniyetli insanların , o erkek , ona yardım edin laflarını da yemeyin .
Gelmeyin bu oyunlara .

Ortak tapu diye bir şey var . Sen ödeyeceksen Ortak olacaksın

Valahaa yaa.Pazartesi gitcez diyo.Bi de köy gibi bi yer is yok bisey yok.Benim cidden atanip gitmem lazim bu ne

Herkes kendi evini kendisi alsın.
Önce ona sonra sana artık masal olmaya başladı çünkü.Örneklerini çok gördük.
Öyle bisey zaten yokki.Bi tane alincak.O da onun ustune.erkekya.Valaha bi lira vermem banane.Neymis biz kocaya gitcekmisiz.Enayimiyim maasimin yarisini verim.Ögrenim borcumda var.Neyle evlencem ben

Hicte yardim etmeyin.

Ev ailenize olsa ve sizin kelli felli iyi bir maasiniz olsa bir nebze.

Zaten sizin isinizde part time imis.

Siz part time calisin bir yandan kpss ye calisin abiniz yoktan eve konsun.

Oldu kole misiniz siz?

Abinin ayricaligi ne erkek mi olmak?

Akrabalara da gerekli cevabi sertce verin. Bir daha agizlarini acmazlar.

Öyle bisey zaten yokki.Bi tane alincak.O da onun ustune.erkekya.Valaha bi lira vermem banane.Neymis biz kocaya gitcekmisiz.Enayimiyim maasimin yarisini verim.Ögrenim borcumda var.Neyle evlencem ben
Senin aile de fena.
Kocaya gidince ne olacak,açlıktan kırılsan umurlarında olmayacak gibi,cidden evlat ayrımcılığı.
Şakasını bile yaptırtmam ben bir daha.

Onlar yuzsuz gene acarlar.Kardesim uc yas kucuk benden.Babam zaten sende ise gir diy kpss falan anlamaz sadece paraya bakar.

Senin aile de fena.
Kocaya gidince ne olacak,açlıktan kırılsan umurlarında olmayacak gibi,cidden evlat ayrımcılığı.
Şakasını bile yaptırtmam ben bir daha.
Ooo babam pazartesi gidip bakalim eve diyo.Bunun kafasina girmisler zaten.Erkek kardesim zaten dunden razi.Ben kesinlikle istemiyorim ama

Babam emekli.Universiteyi ayni sehirde okudum.ama ondan para almamak icin kredi cektim.Simdi bi sekilde atanmaya calisiyorum.Sonra insallah kendime ev araba alirim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…