- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Kardesinin ustune cekeriz sizi yan gelir gosteriz diyolar.o erkekmis evsiz olmazmis.biz kocaya gitcekmisizOrtak odeyecekseniz ortak tapu olsun. Bu tuzaklara gelmeyin.
Yok işe gireyim direk ödiycem onu zaten.Baski yapiyolar evde falanKim baskı yapıyorsa o yardım etsin. Siz o öğrenim borcunu ihmal etmeyin. Devlet tefeci gibi faiz koyuyor benden söylemesi
Valahaa yaa.Pazartesi gitcez diyo.Bi de köy gibi bi yer is yok bisey yok.Benim cidden atanip gitmem lazim bu neBaskıya vs takılma . Tıka o kulakları .
Gelemem ben ayrımcılığa . Sinir olurum .
Kardeşindir , abindir , içinden gelir yaparsın . O zaman yap .
Ama ataerkil zihniyetli insanların , o erkek , ona yardım edin laflarını da yemeyin .
Gelmeyin bu oyunlara .
Ortak tapu diye bir şey var . Sen ödeyeceksen Ortak olacaksın
Öyle bisey zaten yokki.Bi tane alincak.O da onun ustune.erkekya.Valaha bi lira vermem banane.Neymis biz kocaya gitcekmisiz.Enayimiyim maasimin yarisini verim.Ögrenim borcumda var.Neyle evlencem benHerkes kendi evini kendisi alsın.
Önce ona sonra sana artık masal olmaya başladı çünkü.Örneklerini çok gördük.
Senin aile de fena.Öyle bisey zaten yokki.Bi tane alincak.O da onun ustune.erkekya.Valaha bi lira vermem banane.Neymis biz kocaya gitcekmisiz.Enayimiyim maasimin yarisini verim.Ögrenim borcumda var.Neyle evlencem ben
Erkek olabilir. Sende kizsin yani. Koca evine git ama kenarda evin olsun kirasini yersin.Kardesinin ustune cekeriz sizi yan gelir gosteriz diyolar.o erkekmis evsiz olmazmis.biz kocaya gitcekmisiz
Onlar yuzsuz gene acarlar.Kardesim uc yas kucuk benden.Babam zaten sende ise gir diyHicte yardim etmeyin.
Ev ailenize olsa ve sizin kelli felli iyi bir maasiniz olsa bir nebze.
Zaten sizin isinizde part time imis.
Siz part time calisin bir yandan kpss ye calisin abiniz yoktan eve konsun.
Oldu kole misiniz siz?
Abinin ayricaligi ne erkek mi olmak?
Akrabalara da gerekli cevabi sertce verin. Bir daha agizlarini acmazlar.
Ooo babam pazartesi gidip bakalim eve diyo.Bunun kafasina girmisler zaten.Erkek kardesim zaten dunden razi.Ben kesinlikle istemiyorim amaSenin aile de fena.
Kocaya gidince ne olacak,açlıktan kırılsan umurlarında olmayacak gibi,cidden evlat ayrımcılığı.
Şakasını bile yaptırtmam ben bir daha.
Dicekki ev onun ustune olsun.İlerde bolusursunuz.Ama yalan hepsiErkek olabilir. Sende kizsin yani. Koca evine git ama kenarda evin olsun kirasini yersin.
O evlenmek icin para biriktiriyo.Kendine araba aldi.Babama ev aldirmaya calisiyo.Ev alininca eminim dicekki ben oturcam dicek.Erkekse o size yardım edecek esas.
Tamam iste inanmiyosan odemezsin olur biter. Odeyeceksen git 1+1 al kendi evini ode.Dicekki ev onun ustune olsun.İlerde bolusursunuz.Ama yalan hepsi
Pazartesi gidip bakalim eve diyo babam.Zaten suan part calisiyorum herkesin gozune batiyorum.Tamam iste inanmiyosan odemezsin olur biter. Odeyeceksen git 1+1 al kendi evini ode.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?