- 15 Mayıs 2016
- 2.470
- 4.784
- 133
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Neyse ne, erkekse göstersin erkekliğini alsın evini. Yok öyle lafla ben erkeğim demek, icraat lazım icraat.O evlenmek icin para biriktiriyo.Kendine araba aldi.Babama ev aldirmaya calisiyo.Ev alininca eminim dicekki ben oturcam dicek.
Babam emekli.Universiteyi ayni sehirde okudum.ama ondan para almamak icin kredi cektim.Simdi bi sekilde atanmaya calisiyorum.Sonra insallah kendime ev araba alirim ben.
Kardesinin ustune cekeriz sizi yan gelir gosteriz diyolar.o erkekmis evsiz olmazmis.biz kocaya gitcekmisiz
Yok full ise gir diyo zaten.Anlamiyo ki hic biri.Hepiniz birlesin bi ev alin diyo herkes.Uzun suredir gundemde zaten bu konu.Akrabalar her geldiginde niye part calisiyon falan diyolar.Surda 4ay kaldi sinava toplam.Sonra zaten full ise giricem bendebabana bunu söyle ozaman
okurken bile senden para istemedim kredi aldım kendim ödicem şimdi de onu deyin
daha bi işiniz bile yok
part time çalışıyosunuz ama erkek kardeşinize ev alacaksınız
bence saçmalık
kefil falan olmayın bankadan para çekilecekse bile
O kadar paramiz yok derler o zmaan.Zaten ben köy yerinde yasamak istemiyorumOldu canım diyoruz. Arsa alın 3 katlı ev yapın. Zaten koy yerinden alacakmissiniz. Herkesin evi olsun o zaman diyin.
Ooo babam pazartesi gidip bakalim eve diyo.Bunun kafasina girmisler zaten.Erkek kardesim zaten dunden razi.Ben kesinlikle istemiyorim ama
Herkesin evi olcak sözde.Ama ev onun ustune oluyo nedenseÇalışsın kendi evini kendi alsın.
Akrabalar hepiniz birlesin eviniz olsun diyoNeyse ne, erkekse göstersin erkekliğini alsın evini. Yok öyle lafla ben erkeğim demek, icraat lazım icraat.
Bizim akrabalar da neler neler diyor da önemseyen kim?Akrabalar hepiniz birlesin eviniz olsun diyo
Ben şuanoturdum ne guzel ders calisiyorum.Geliyolar moral bozuyolar :-(mValla zaten ayarım erkeklere özellikle bir iki gündür:) ayar oluyorum daha fazla böyle ayrımcı şeyleri okudukça.
Keske dunyada sadece kadinlar olsaValla zaten ayarım erkeklere özellikle bir iki gündür:) ayar oluyorum daha fazla böyle ayrımcı şeyleri okudukça.
Ama sadece onun maasi yetmez ev almaya.cocuk iki seneye dugun dusunuyo.Babamin elinde yok.Kardesimde dugun icin yardim bekliyo.Akrabalar birlik olun falan diyBizim akrabalar da neler neler diye da önemseyen kim?
Tamam eviniz olsun da o kadar erkekte erkek diye laf ediyorlarsa, evi erkek alır zaten. Alsın bir zahmet erkek olan kardeşiniz evi, siz de geçin oturun içine.
Ben şuanoturdum ne guzel ders calisiyorum.Geliyolar moral bozuyolar :-(m
Keske dunyada sadece kadinlar olsa
O zaman düğünü 4 sene sonra yapsın, elinde yoksa bekleyecek. Sen kızsın di mi? Arsa senin üstüne bu yüzden olamıyor, kız dediğin ev de alamaz, elinin hamuruyla erkek işine karışma bir zahmet.Ama sadece onun maasi yetmez ev almaya.cocuk iki seneye dugun dusunuyo.Babamin elinde yok.Kardesimde dugun icin yardim bekliyo.Akrabalar birlik olun falan diynlarda geri kafalinin tekimYada ben bencilim
Yok evlenmeyi şuan takmiyorum.Ama simdi ben gunduz ders calisamiyorum.Gece calisiyorum verimli olur mu acaba. Hedefim suan atanmak cidden.Gerci o zmaan da para istiycekler.Bizim ailede hersey dertNe güzel dersine calis:) ama sen bi sinirlenecek sey buluyormusun ne:)
sakın evlenmeye takılma ha:) dersine bak.
Bu nasıl bir düşünceKardesinin ustune cekeriz sizi yan gelir gosteriz diyolar.o erkekmis evsiz olmazmis.biz kocaya gitcekmisiz
Bak ben universiteyi kazandigimda babam dedi ki ben on sekiz yasina kadar baktim.Bu saatten sonra herkes basinin caresine baksin.4sene uni okudum ve 15bin borcum var.Kimse borcun lafini etmiyo.Ama bende babama dicem.Bana icra gelmis borcu odemem lazim taksit taksit dicem.Kossye basvurdum bugun.Babamin haberi yok.Atansam bile alcam bileti.Gitcem herseyi tek basima halletcem.Yalnizim aslinda herzaman.Uniyide tek basima okudum.Allah beni yalnizlikla siniyo.Neymis uni okusamda parayi kocam yermis ev alirmi hic babam ev kocama gider diye.Erkek kardesimin olunca yabanciya gitmiycek sonuctaO zaman düğünü 4 sene sonra yapsın, elinde yoksa bekleyecek. Sen kızsın di mi? Arsa senin üstüne bu yüzden olamıyor, kız dediğin ev de alamaz, elinin hamuruyla erkek işine karışma bir zahmet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?