- 4 Ekim 2015
- 79
- 107
- 93
- 39
Kardeşlerime anne gibi olmaktan çok yoruldum ama bu o kadar takdir edilerek normalim haline getirildi ki yapmadığım zaman kendimi çok kötü bir insanmışım gibi hissediyorum artık. Mesela annemiz pek sevgi dolu değil sevgisini hiç gösteremez ve ben çok zorlandım büyürken, kardeşlerim ile aramızda çok yaş var biri 8 diğeri 19 yaş küçük. Onlar da benim kadar zorlanmasın acı çekmesin diye onlara gereğinden fazla sevgi gösteriyorum, paraları yoksa harçlık veriyorum yeme içme gezme her şeyde destek oluyorum dertlerini can kulağıyla dinleyip elimden geleni yapıyorum iyi hissetmeleri için. Şimdilerde o kadar yapmasam da hala görevimmiş ve ben bu görevden kaçıyormuşum gibi geliyor. Artık bu kalıptan çıkmaya çalışıyorum ama bunu yaparken çok kötü hissediyorum. Sanki “o eskisi gibi değil artık iyi bir insan değil” diyeceklermiş ve beni dışlayacaklarmış gibi.
İlk kız çocuğu olmak zor. Bu kötü hisse rağmen devam etmeye çalışıyorum ama bugün erkek kardeşimleydim ve ona fazla fedakar olmamaya çalışırken stresten hasta oldum şu an evde ateşlendim yatıyorum. Terapiye de gidiyorum bu arada.
Sizin aranızda da geçmişte bu durumda olup kendini kurtarabilen var mı? Bu aşamaları geçen ve rahatlayan var mı?
40 yaşında bekarım ve aileme yakın oturuyorum onlardan kopamıyorum sanki o kadar kendimi şartlamışım ki yanlarında olup destek olmaya. Bilinçaltımı bilemiyorum ama bu durumun hayatımı bloke ettiğini düşünüyorum. Tavsiyelerinize açığım umarım kendimi ifade edebilmişimdir.
İlk kız çocuğu olmak zor. Bu kötü hisse rağmen devam etmeye çalışıyorum ama bugün erkek kardeşimleydim ve ona fazla fedakar olmamaya çalışırken stresten hasta oldum şu an evde ateşlendim yatıyorum. Terapiye de gidiyorum bu arada.
Sizin aranızda da geçmişte bu durumda olup kendini kurtarabilen var mı? Bu aşamaları geçen ve rahatlayan var mı?
40 yaşında bekarım ve aileme yakın oturuyorum onlardan kopamıyorum sanki o kadar kendimi şartlamışım ki yanlarında olup destek olmaya. Bilinçaltımı bilemiyorum ama bu durumun hayatımı bloke ettiğini düşünüyorum. Tavsiyelerinize açığım umarım kendimi ifade edebilmişimdir.