Hamileyim 2 aylık ve hamileliğim bir hayli zor geçiyor birde bunlar yetmezmiş gibi tam doktora ilk kontrolüme gideceğimiz sırada kayınvalidem aradı ( aramız iyi değil buarada ) eşime kızkardeşiyle eşinin bize çok uzak olan bir havalimanından aktarmayla memleket geleceğini gidip karşılamasını söyledi eşimde o saatte beni doktora götüreceğini söyleyemedi eşim annesinden korkusundan buarada sesini çkartamayarak tamam dedi. Sonrasında ben eşime ama dedim beni doktora götürecektin bebeğimizi ilk kez göreceğiz sonuçta yanımda olmanı istiyorum doktor sırasında tek başıma beklemek istemiyorum dedim ( buaralar çok duygusallaştım
eşimde yetişirim ben sana dedi ama yetişmesi imkansız çünkü havalimanı bize bir hayli uzak neyse ben yetişemezsin dedim hem dedim neden annene demedin baba olyorum eşimi doktora götürmem lazım diye dedim işte söylemedim dedi geçti ama ben çok sinirlendim
ve ağlamaya başladım ki ! haklıyım doktor bize çok uzak ve benim eşimin desteğine ihtiyacım var ve ben eşimin ailesinden hayatımın en önemli gününde dahi destek görmemiş biriyim
eşim tamam ağlama dedi neyse biz doktora gittik kayınvalidem aradı gittinmi kardeşinle kocasını karşılayıp aktarma uçağına bindirdin mi dedi o da hayır eşim hamile doktordayız dedi sonrasında kayınvalidem hesap sorar gibi sakladınız mı diye bağırmaya başladı neyse eşim saklamadık yeni öğrendik dedi kapattı bize gözaydın falanda etmedi aldırmadım ! ertesi gün beni aradı neden dedi kardeşinin yanına yollamadın gitseydi dedi bende beni doktora götürmesi gerekliydi ben o doktordan randevumu çok önceden aldım ve çok uzakta hastane dedim sonrasında bana bağırmaya başladı değil miiiiii kardeşleri ayırmaya çalışıyorsun dedi o kadar sinirlendim ki bakın hamile hamile beni strese sokmayın dedim niye strese giriyormuşun derdin neymiş dedi sonrasında bende öfkeyle suratına kapattım ve arayıp eşime beni şikayet etmiş karın yüzüme kapattı tlf.nu demiş ama bana saydıkları lafları söylememiş şimdi ben nasıl davranayım ne yaptı etti suçu üzerime yıktı çok mu suçluyum ben günah keçisi yaptı kadın beni resmen