Kardeşleri ayırıyormuşum !

ben hamile olduğumu saklamadım zaten yeni öğrendik evde test yaptım mide bulantılarım vardı eşime emin değilim ama test yapalım dedim çünkü daha önce yine hamilelik belirtileri vardı ama elim boş çıkmıştı buyüzden dedim tam emin olmadan kimseye söylemeyelim belkide hamile değilimdir dedim çünkü hamile bayanlar bilir evde yapılan testler pek güven olmuyor ben büyükşehirde oturuyorum yeni geldim ve bu şehirde birkaç semtten başka pek biyer bilmiyorum ev ve iş arası o kadar bildiğim yerler ayrıca tek gitmek istemedim çünkü mide bulantılarından ölüyorum resmen zaten hamile olduğuma bulantılarım başlayınca anladım ! eşimde dedi belki mideni bozdun belki hastasın önce iyice öğrenelim öyle söyleyelim çünkü ben özel günümü olmuştum ama kısmete bakın ki 7 haftalık hamile çıktım :) aldığım doktor randevumuda istediğim bir doktordan aldım araştırdım sordum eniyisi x hastanesindeki doktor dediler bende aldım ki ogün eşiminde benimde izin günümdü başka gün gidemem eşimin izni yok izin almasıda güç ama dediğiniz gibi eşimde de suç var diyebilirdi annesine eşimi doktora götürecem diye ama söylemedi o da sanırım emin olmak istedi ama kayınvalidemin emirvakilerine nedense kimse bişey demiyor hoş mu sizce nasılsın iyimisiniz demeden hemen git al emirler yağdırıyor ! neyse ben doktora gittik iyice emin olduk canımızın kalp atışlarını duyunca :) ama gelin görün ki hevesimiz kursağımızda kaldı çünkü bunu bile kayınvaldem bize zehir etti !!! evlilik kararı aldığımızda da evlenmiceksiniz diye zıplamıştı herzaman yaptığı şey gerçi !!!!:) eşim esra hamile diyor arkasına sakladınız mı arkasına öylemiiiiii kardeşinde hamile eee nolmuş diyor :) kadın resmen hayatın bana cilvesi :D ayrıca bize havalimanı çok uzak ben zaten gidemezdim nerden baksanız 2 saat sürüyor benim yol çekmem mümkün değil mide bulantısıyla okadar yolu kesinlikle çekemezdim ! ayrıca tek gitseydin doktora diyen bayanlar neden tek gidecekmişim tek mi yaptım bu çocuğu babası yanımda olmayacaksa neden yapıyorum ben bu çocuğu sorarım size ?????? ayrıca kayınvalidem beni arayıp hesap sorma hakkına sahip mi eğer o bana hesap soracak kadar küstahlaşıyorsa bende gayri tabi yüzüne kapatırım pişmanda değilim okadar öfkeliyimki ona geberse tek bir damla su vermem en mutlu günlerimi hep zehir ediyor aşağlık !!!! bana hesap sorduğu gibi birde arayıp eşime şikayet ediyor acaba ne yapmasını bekledi eşimin beni gelip dövmesini mi istedi dövse içi rahatlayacak sanırım !

yani etrafa bakıyorum 3 aylık felan olmadan kimseye duyurmuyorlar.belki arayıp müjde verecektiniz ama kadın buna bile fırsat vermemiş.boşverin boylelerini

Kardeşi küçük çocuk mu? Hayır, üstelik tek başına da değil aktarma uçağı için karşılama mı olurmuş? Ne büyük bir meseleymiş, ayy eşiniz büyük ayıp etmiş..
Kayın valideniz biriktirmiş, sizin hakkınızdaki bugüne kadar içinde ne tuttuysa kusmuş. Elbette haklı bir yanı yok, saçmalamış ama yaptığı bu.

aslında şunu söylemek istiyorum altını çizerek.

bu şekilde fitne fesat sokarak araya böyleleri kardeşleri kendileri ayırıyorlar.ilişki dediğin zamanla kendiliğinden olur.zorlamanın anlamı ne.sen gitsen karsılasan iyi olur felan dersin bu tarafa.diğer tarafa da döner kızım neden abine ugramıyorsun böyle havaalanlarında görüşmek uygun mu dersin.olur biter

Eşin ailesi konusunda gerçekten ezik davranıyor ve sen de eziliyorsun bu arada. Eşinle bu sıkıntılarınızı çözmeden çocuk yapmasaydınız keşke.

Durumu en başından söyleseydiniz hiçbir kavga gürültü olmazdı.

ııyyyğğ.. şaka gibiler bu türler yaaaa :47:
ben bile sinirlendim yani :47:

tabi ki seninle gelecek bebeğiniz için gidiyorsunuz var mı ötesi!

bende olsam aynı şeyi söylerdim yanlız gitmek istemem yani.

bi zahmet atlasınlar taksiye. uçağa binecek paraları varsa taksiyede binerler.

ayrıca kusura bakma ama ne fesat bir kayınvaliden varmış..

Allah böyle insanların fitnesini fesadını kendine bulaştırsınn

hadsiz aile yakınlarından nefret ediorum hamile bir kadına nasıl davranılır bilmeyen insanlar midemi bulandırıor sonrada neden fikrimiz alınmıor die bozuluyorlar kesinlikle mesafeli olun muattap olmayın ki lohusalığınızda gelip sizi daha da mutsuz etmesinler :47:

eşin kardeşini ve eşini niye karşılayacak ben orasını anlayamadım onları alıp nereye götürecekti:44:bence burda hatalı davranan eşin olmuş en başta anne doktor randevumuz var gidemem demeliydi seni arada bırakmamalıydı kaynanan fırsattan istifade hemen seni arayıp ağzına geleni saymış durduk yere canın sıkılmış.erkekler dengeyi kurabilmeli ama bunu yapabilen erkek çok az maalesef:19:

kayınvalidenizde değil sizde ve bir parça eşinizde suç buldum kusura bakmayın...
hamile olduğunuz haberini neden öğrenince vermediniz? düpe düz saklamışsınız yani...
yeni öğrendik demiş eşiniz ama, siz de aynı zamanda ben o doktor randevusunu çok önceden aldım diyorsunuz.
ee belli ki bu hamilelikten o dakika haberdar olmadınız...
bir de göz aydın demedi diyorsunuz. siz düzgünce "anne müjde bebeğimiz olacak hayırlısıyla" gibi bir anlatım yolu seçmemişsiniz ki, size o an hayırlı olsun desin..

anne arıyor oğlunu karşıla diye, oğlan tamam diyor...
anne ne oldu görüştünüz mü dediğinde; hayır eşim hamile doktordayız şimdi diyor... ne ara hamile kaldı ?? :53:

ne oldu yani bir anda... bu Allah göstermesin bir acil durum değil ki, anne gidemedim eşim fenalaştı acildeyiz tarzı...
gayet bile isteye, mutlulukla gidilmiş bir kontrol...

çok umursamaz davranmışsınız kayınvalidenize karşı..

hadi bu bir kenara...
sevmiyor olabilirsiniz, aranızda tatsız olaylar yaşanmış olabilir ama affedersiniz şu an kendimi iyi hissetmiyorum der uygun ve sakin bir dille kapatırsınız telefonu.
telefonu suratına kapatmak kadar saygısız bir eylem yoktur bence.

hem hamile olduğunu söyleme, hem kardeşi kendi gelsin diye düşün, hem telefonu kapat..
sonra neden eşime şikayet etti olsun...

bilmiyorum ya ben sinirlendim galiba...

sizi hamile halinizle bende strese soktu isem affedersiniz...

bende katılıyorum size..

ama kayınvalide "kardeşlerin arasını bozmaya çalşıyorsun" demesi mantık işi değil fesatça.. demekki konu sahibine ders olacak, ne tepki vereceğini bilip önlemini alacak ki suçlu duruma düşmesin

Çok ağır yazmışsınız. Ne olursa olsun sevdiğinizin annesinden söz ediyorsunuz.
Üstelik sizde bir anne adayısınız.

Öleceği zaman bir su istemek için bile size muhtaç olmaz inşaallah.
Kırgın ve kızgınsanız bile ''aşağılık, geberse'' v.s kelimeleri olmamalı kalbinizde.

Konu sahibi tek basina gitsin demiyorum ki...Kocasi soyleseymis isimiz var diye duzgun bir dille? Burada komik olan gorumceye prenses denmesi, demekki bu gorumcenin sizin akrbalarinizdan daha farli planlari varmis, kardesi nasil gorusmeye gitmek zorunda degilse o da kardesine iki gununu ayirmak zorunda degil.. Gorusememisler gel burada goruselim demis, ben buradan prenses oldugu anlamini cikarmiyorum

kusura bakma ama bir iki saat için insanların havalimanında heder edilmesi bana göre şımarıklıktır. hem bu abi elalem değil havalimanında ayak üstü iki saat görüşülmez.

ben hamile olduğumu saklamadım zaten yeni öğrendik evde test yaptım mide bulantılarım vardı eşime emin değilim ama test yapalım dedim çünkü daha önce yine hamilelik belirtileri vardı ama elim boş çıkmıştı buyüzden dedim tam emin olmadan kimseye söylemeyelim belkide hamile değilimdir dedim çünkü hamile bayanlar bilir evde yapılan testler pek güven olmuyor ben büyükşehirde oturuyorum yeni geldim ve bu şehirde birkaç semtten başka pek biyer bilmiyorum ev ve iş arası o kadar bildiğim yerler ayrıca tek gitmek istemedim çünkü mide bulantılarından ölüyorum resmen zaten hamile olduğuma bulantılarım başlayınca anladım ! eşimde dedi belki mideni bozdun belki hastasın önce iyice öğrenelim öyle söyleyelim çünkü ben özel günümü olmuştum ama kısmete bakın ki 7 haftalık hamile çıktım :) aldığım doktor randevumuda istediğim bir doktordan aldım araştırdım sordum eniyisi x hastanesindeki doktor dediler bende aldım ki ogün eşiminde benimde izin günümdü başka gün gidemem eşimin izni yok izin almasıda güç ama dediğiniz gibi eşimde de suç var diyebilirdi annesine eşimi doktora götürecem diye ama söylemedi o da sanırım emin olmak istedi ama kayınvalidemin emirvakilerine nedense kimse bişey demiyor hoş mu sizce nasılsın iyimisiniz demeden hemen git al emirler yağdırıyor ! neyse ben doktora gittik iyice emin olduk canımızın kalp atışlarını duyunca :) ama gelin görün ki hevesimiz kursağımızda kaldı çünkü bunu bile kayınvaldem bize zehir etti !!! evlilik kararı aldığımızda da evlenmiceksiniz diye zıplamıştı herzaman yaptığı şey gerçi !!!!:) eşim esra hamile diyor arkasına sakladınız mı arkasına öylemiiiiii kardeşinde hamile eee nolmuş diyor :) kadın resmen hayatın bana cilvesi :D ayrıca bize havalimanı çok uzak ben zaten gidemezdim nerden baksanız 2 saat sürüyor benim yol çekmem mümkün değil mide bulantısıyla okadar yolu kesinlikle çekemezdim ! ayrıca tek gitseydin doktora diyen bayanlar neden tek gidecekmişim tek mi yaptım bu çocuğu babası yanımda olmayacaksa neden yapıyorum ben bu çocuğu sorarım size ?????? ayrıca kayınvalidem beni arayıp hesap sorma hakkına sahip mi eğer o bana hesap soracak kadar küstahlaşıyorsa bende gayri tabi yüzüne kapatırım pişmanda değilim okadar öfkeliyimki ona geberse tek bir damla su vermem en mutlu günlerimi hep zehir ediyor aşağlık !!!! bana hesap sorduğu gibi birde arayıp eşime şikayet ediyor acaba ne yapmasını bekledi eşimin beni gelip dövmesini mi istedi dövse içi rahatlayacak sanırım !

sanırım daha içinize annelik duygusu yerleşmedi...:ssz:
bir erkek evladınız olur ve sizde kaynana olursanız, Allahım eden bulur diyerek sizi o bir yudum suya muhtaç bırakabilir...
söylediğiniz sözler gerçekten çok çirkin....

annelik yumuşatır umarım kalbinizi...
sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanızı dilerim...

kusura bakma ama bir iki saat için insanların havalimanında heder edilmesi bana göre şımarıklıktır. hem bu abi elalem değil havalimanında ayak üstü iki saat görüşülmez.

niye görüşülmesin arkadaşım yaa
tutturdunuz ayak üstü görüşülmez özleyen bir gün önceden gelsin, her zaman aynı şartlar olmuyor, belki o anları planlı ama yine de araya sıkıştırmaları gerek,gerçekten öyle olmak zorunda ama yine de görüşmek istiyorlar. olamaz mı? aynı şehirden haber vermeden görüşmeden geçmek daha mı iyi?
kardeşim iş için uçuyor her şey planlı saatli, abla 2 saatim var havalimanında seni de görmeden geçmek istemiyorum gelebilir misin diyor, gidiyorum nesi şımarıklık bunun? ya da eşim uçuyor aktarmalı, kaynını arıyor müsaitsen görüşelim bir iki saatim var bir çay içeriz diyor, ne var bunda, gerçekten özleyen insan eger müsaitse koşa koşa gider, hiç de şımarıklık demem buna.

ha arkadaşın işi varmış o ayrı, o zaman da açık açık söyliycekti eşi, gelirim demicekti.

gerçekten anlayamıyorum böyle düşüneneleri yahu?

bir erkek evladınız olur ve sizde kaynana olursanız, Allahım eden bulur diyerek sizi o bir yudum suya muhtaç bırakabilir...

ben anneliğin ne demek olduğunu anladım ama kayınvalidem olacak anlamadı hala hem siz nasıl onu koruyabiliyorsunuz kadın benim hamile olduğumu bile bile beni arayıp hakaret edebiliyor bağrabiliyor bu mu annelik sorarım size ?

Çok ağır yazmışsınız. Ne olursa olsun sevdiğinizin annesinden söz ediyorsunuz.
Üstelik sizde bir anne adayısınız.

Öleceği zaman bir su istemek için bile size muhtaç olmaz inşaallah.
Kırgın ve kızgınsanız bile ''aşağılık, geberse'' v.s kelimeleri olmamalı kalbinizde.

kendiside biraz anne olsunda oğlunu düşünsün Rabbena hep bana olmuyor ! değil mi annelik biraz evladını düşünmeyi gerektirir arayıpta hamile gelinine bağırmayı gerektirmez! bende anne olacam nasipse ama oğlumun arayıp karısıyla hamile hamile kavga edecek halim yok ! senin kayınvaliden seninle hamile halinde kavga etti mi ? tattın ı bu duyguyu umarım tatmazsın !!!!!

Randevunuzu değişseydiniz keşke , kayınvalidenizin tutumu doğru değil ama siz de yapıcı olmazsanız çok tartışmalarınız olur böyle.
Bazen gebe olan hanımlar Dünyanın merkezi olduğunu düşünmeye başlıyor siz bu duruma düşürmeyin kendinizi. Üzülen siz olursunuz.

Kaynanasını dövüp gözünü morartan bir gelin tanımıştım çok eskiden. Ve o kaynananın " merdivenlerden düştüm" dediğini duymuştum herkese. O kadının da kendisine böyle davranan bir gelini olacağından neredeyse emindim. Eeee ne de olsa eden bulurdu; kimsenin ahı kimsede kalmazdı.

Yıllar geçti o gelin de kaynana oldu. Anneciiiiiiim anneciiiiiim diye etrafında dönen, altına döşek, üstüne yorgan olan bir gelini var 4 senedir.

Ama benim hala umudum var. Hala inanıyorum eden bulur.

Son düzenleme:

Kardesi gel goruselim demis, ben bunu simariklik olarak gormuyorum, kardesin heder edilmesi olarak da gormuyorum. Istemeyen gitmez, abla ya da kardesim isim var iki saatligine gelemem der.

kendiside biraz anne olsunda oğlunu düşünsün Rabbena hep bana olmuyor ! değil mi annelik biraz evladını düşünmeyi gerektirir arayıpta hamile gelinine bağırmayı gerektirmez! bende anne olacam nasipse ama oğlumun arayıp karısıyla hamile hamile kavga edecek halim yok ! senin kayınvaliden seninle hamile halinde kavga etti mi ? tattın ı bu duyguyu umarım tatmazsın !!!!!

Kadın hamılelığını o anda oğrenmedı mı ki :26:

Arkadasım kanamalı mısın
Dûsuk rıskın mı var
Ben sende hıc de bıtın kadar sevmedıgın kadının lafına uzulecek onu kafaya takacak goz goremedım
Uste cıkmaya calışma bence
Hata esınde
Sen de suratına kapatıp asagılık dıyebılıorsun bu kadın saana naptı bu zamana kadar anlat da bılelım o zaman evet gercekten asagılıkmış dıyelım
Insanlar ne dertler cekıyor ne sıkıntılar yasıyor hamıle halıyle bılıyor musun
Esını doguran bır kadına anne adayı oarak asagılık demen hıc yakışı almadı
Bence buraları okuyp sınırlerını bozma
Sen evet kızım haklısın ne beter kaynanaymış emdıgın sutu burnundan getırmıs dıyecek ınsanlarla dertleş kafan rahat etsın

Son düzenleme:
Kadın hamılelığını o anda oğrenmedı mı ki :26:

Arkadasım kanamalı mısın
Dûsuk rıskın mı var
Ben sende hıc de bıtın kadar sevmedıgın kadının lafına uzulecek onu kafaya takacak goz goremedım
Uste cıkmaya calışma bence
Hata esınde
Sen de suratına kapatıp asagılık dıyebılıorsun bu kadın saana naptı bu zamana kadar anlat da bılelım o zaman evet gercekten asagılıkmış dıyelım
Insanlar ne dertler cekıyor ne sıkıntılar yasıyor hamıle halıyle bılıyor musun
Esını doguran bır kadına anne adayı oarak asagılık demen hıc yakışı almadı
Bence buraları okuyp sınırlerını bozma
Sen evet kızım haklısın ne beter kaynanaymış emdıgın sutu burnundan getırmıs dıyecek ınsanlarla dertleş kafan rahat etsın

Sizin sanırım tuzunuz kuru hiç kayınvalideniz size hakaret etmemiş ya da evli değilsiniz beni evli olup çekenler anladı ben bunu biliyorum özellikle durmadan yok kardeşi şımarıklık etmemiş diyenler zaten ben kardeşi için bişey söylemedim dikkat ederseniz ben eşimede suç buldum ama sanki suçun topu bendeymiş gibi kayınvalidemin bana açıp bağırmasına bozulduğumu söyledim takmayan biri olsaydım buraya konu açmazdım şunuda söylemeliyim ki daha önceki konularımda anlattım kayınvalidemin bana yaptıklarını hatta şunuda söyleyim ki zaman geldi kayınvalidem bana yaptıklarından dolayı yüzüme dahi bakamdı utancından !!! ama kadının huyu bu kuruyor kuruyor bana patlıyor eşimin dahi annesi hakkında hayalperest dediğini bilirim gün gelir kendi çocuğunun suçu yokken arayıp bağırıp çağırdığını bilirim aslında takmam gerek haklısınız kendi evladına bağırıp gurbet elde moralini bozan insan el kızına neler yapmaz ki zaten benim elkızı olduğumu her defasında söyler :) aman kızıda olmayım evladına dahi eziyet ediyor kadın ! ben onun yüzüne hakaret etmedim aşağlık kelimesinide burda kullandım sanırım o kadar çok sinirlenmişimki elimde olmadan yazıvermişim !!! yazınızın sonunda git sana hak verenlerle dertleş demişsiniz evli olmayan br arkadaşıma anlatmıştım arkadaşım bana abartma demişti şuan ne mi oldu bunu söyleyen arkadaşım 3 ayda eşinin ailesi yüzünden boşanma noktasına geldi halbu ki yaşadıklarımın 4 te birini bile yaşamamıştı ben burda yazılanlardan kendime ders çıkarmasınıda biliyorum yeter ki yaşayıpta yol gösteren olsun tuzu kuru olan beni anlayamaz !!! ne demiş Nasrettin hoca eşekten düşeni getirin bana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Back
X