ben hamile olduğumu saklamadım zaten yeni öğrendik evde test yaptım mide bulantılarım vardı eşime emin değilim ama test yapalım dedim çünkü daha önce yine hamilelik belirtileri vardı ama elim boş çıkmıştı buyüzden dedim tam emin olmadan kimseye söylemeyelim belkide hamile değilimdir dedim çünkü hamile bayanlar bilir evde yapılan testler pek güven olmuyor ben büyükşehirde oturuyorum yeni geldim ve bu şehirde birkaç semtten başka pek biyer bilmiyorum ev ve iş arası o kadar bildiğim yerler ayrıca tek gitmek istemedim çünkü mide bulantılarından ölüyorum resmen zaten hamile olduğuma bulantılarım başlayınca anladım ! eşimde dedi belki mideni bozdun belki hastasın önce iyice öğrenelim öyle söyleyelim çünkü ben özel günümü olmuştum ama kısmete bakın ki 7 haftalık hamile çıktım :) aldığım doktor randevumuda istediğim bir doktordan aldım araştırdım sordum eniyisi x hastanesindeki doktor dediler bende aldım ki ogün eşiminde benimde izin günümdü başka gün gidemem eşimin izni yok izin almasıda güç ama dediğiniz gibi eşimde de suç var diyebilirdi annesine eşimi doktora götürecem diye ama söylemedi o da sanırım emin olmak istedi ama kayınvalidemin emirvakilerine nedense kimse bişey demiyor hoş mu sizce nasılsın iyimisiniz demeden hemen git al emirler yağdırıyor ! neyse ben doktora gittik iyice emin olduk canımızın kalp atışlarını duyunca :) ama gelin görün ki hevesimiz kursağımızda kaldı çünkü bunu bile kayınvaldem bize zehir etti !!! evlilik kararı aldığımızda da evlenmiceksiniz diye zıplamıştı herzaman yaptığı şey gerçi !!!!:) eşim esra hamile diyor arkasına sakladınız mı arkasına öylemiiiiii kardeşinde hamile eee nolmuş diyor :) kadın resmen hayatın bana cilvesiayrıca bize havalimanı çok uzak ben zaten gidemezdim nerden baksanız 2 saat sürüyor benim yol çekmem mümkün değil mide bulantısıyla okadar yolu kesinlikle çekemezdim ! ayrıca tek gitseydin doktora diyen bayanlar neden tek gidecekmişim tek mi yaptım bu çocuğu babası yanımda olmayacaksa neden yapıyorum ben bu çocuğu sorarım size ?????? ayrıca kayınvalidem beni arayıp hesap sorma hakkına sahip mi eğer o bana hesap soracak kadar küstahlaşıyorsa bende gayri tabi yüzüne kapatırım pişmanda değilim okadar öfkeliyimki ona geberse tek bir damla su vermem en mutlu günlerimi hep zehir ediyor aşağlık !!!! bana hesap sorduğu gibi birde arayıp eşime şikayet ediyor acaba ne yapmasını bekledi eşimin beni gelip dövmesini mi istedi dövse içi rahatlayacak sanırım !
yani etrafa bakıyorum 3 aylık felan olmadan kimseye duyurmuyorlar.belki arayıp müjde verecektiniz ama kadın buna bile fırsat vermemiş.boşverin boylelerini