Hayy allahım yaa üstüste gelmiş...
Kardeşleriniz bence olayı büyütmüş
kardeşte olsa sonuçta farklı kişiliklerde oluyorsunuz birine bişey anlatınca öbürüne söylemesi kardeşlik değildir bence onlarda hata var birazda.ben olsam bende sıkılırım 80 dk boyunca ablamın çocuğunu dinlemeye.birde eşiniz o ruh haliyle ne denizinden bahsediyorki sarılıp destek olmalıydı
birde üstüne kayınvalidenizin yanında kızmış olacak iş değil çok abartmış hakkaten...dilerim düzelir bniran önce aranız ama hakkaten çok gereksiz yere büyüyen bir tartışma olmuş
Kardeşinize çocukla ilgili sıkıntıyı söylerken, nasıl bir ses tonuyla, şikayet eder vari mi söylediniz, orasıda önemli.
Normal de pek önemli bir cümle gibi durmuyor.
Duyduğunda kırılması normal aslında.
Ablanın bu konuyu yetiştirmesi çok yanlış.
Söylediğiniz ablanızda kalmalıydı.
Hadi diyelim ki, şikayet eder vari konuştunuz.
Tepkileri ağır geldi bana biraz.
İşin en kötü tarafı eşiniz. Size nasıl böyle davranabiliyor ki.
Siz üzgünseniz, sıkıntınız varsa, denize gitmek zorunda değilsiniz.
Hatta oda gitmeyebilir, size destek olabilirdi.
Anlayış göstermeliydi.
Gerçi hiç bir konuda anlayışlı değil anladığım kadarıyla.
Böyle bir insan nasıl düzelir bilemiyorum.
Allah yardımcınız olsun.
kardeşlerinizle olan durum muhakkak çözülür, sonuçta kardeşsinizde eşinizin tavrına şaştım kaldım. size küfür etmeler, üzerinize yürümeler, insanların içinde bağırıp çagırmalar, sinir patlamaları, şiddet.... bence kardeşlerinizden ziyade eşiniz problem ve acilen bu konu hakkında bişeyler yapmalısınız... eşiniz size saygılı davranmayı öğrenmeli.
Kardeslerınızle aranız duzelır, o kolay bence, sonucta kardes, ınsan kardesınden hıcbır sekılde gecmez, sız neden gozlerınızı yakacak kadar aglıyorsunuzkı bu konuda ,konusur anlasırsınız bı sekılde. Fakat esınızle aranızda cıddı yanlıslıklar olmus. Sızın aslında onunla oturup guzel guzel konusmanız gerekıyor, bosanmayı dusundurecek kadar olmussanız, hakketten sorun buyuk sanırım. Resmen kufretmıs annenıze, aq kızı ne demek ya; oha oldum burda! Esınızle aranızı duzeltın kanımca. Gecmıs olsun
COK üZüLDÜM SIMDI BAK!
AMA HAZIR BARISMISKEN , YAKINLIK GöSTERSENIZ ESINIZE? BUNDAN SONRA DüZELTMEYE CALISSANIZ? YANI, ILISKINIZI ONARMAYA CALISSANIZ? SUANDA KIRGINLIK DUYUYORSUNUZ DIYE, BUNUN HEP BöYLE KALACAGI ANLAMINA GELMIYORKI. YETERKI SIZ EVLILIGINIZI KURTARMAYI ISTEYIN, EVLENDIYSENIZ KARA KASINA KARA GOZUNE BAYILDIGINIZ ICIN DEGIL DIMI? DEMEKKI HAYATINIZI PAYLASABILECEGINIZI DüSüNDüGüNüZ ICIN EVLENDINIZ, KAYBETMEK ISTEMIYORSANIZ, BUNUN ICIN MüCADELE ETMENIZ GEREKIR. ANLADIGI DILI BULMANIZ COK öNEMLI. ABLANIZI DüSüNMEYIN ARTIK, ARAMAYINDA BENCE, ÜSTüNDEN BIRAZ ZAMAN GECSIN, ONUNLA ZATEN TEKRAR MUHABBET EDER KIVAMA GELIRSINIZ...
FAKAT SIZ ESINIZE YöNELIN.KIRGIN OLMANIZI COK IYI ANLIYORUM, AMA ABLAYLA ES ARASINDA COK FARK VAR.YOK DIYOSANIZ, BEN ISTEMIYORUM ARTIK BU ADAMI, NE ASK,NE SEVGI/SAYGI KALDI....OZAMAN BITIRMELISINIZ.(-ki bu karari vermekte cok zor)
TEKRAR GECMIS OLSUN CANIM
ya benim anlamadigim bunda ne var ki,kardesleriniz cok büyütüyor bence sizde skilirken konusan kardesinize aciklikla söylebilirsiniz..benim bir ablam var eger birsey anlatirken cok ilgimi cekmiyorsa söylerim..mesela en basitinden uzaktayiz birbirmizden hergün nette görüsüyoruz bugün böyle birsey oldu ben birseyi sürekli anlatiyordum o bana dedi cok söyledigimi bende güldüm daha derim iste dedim sakalastik bitti cok büyük birsey degil keske siz kardesinize deseydiniz yani ekndi aranizda halletseydiniz daha iyi olurdu..
asil sorun bence esiniz cok cirkin seyler söylemis size ki sasirdim,ya es bu herzaman destek olmak icin var ama sizinki direk sucluyor
hade bakalim, ben kacar, herkese iyi geceler, yarin dÖncem sana algidam,
Allah rahatlik versin ...iyi geceler kizlar
aq kizi demesi affedilmez esinizin.
ablanlarla anlasamiyorsun benimlemi anlasacan dersede biz kardesiz seni ilgilendirmez demen gerekir..
esine cok kizdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?