• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşten elti olur mu?

Kardeşim bazen beni abla gibi görmez saygısızlaşır ,benımde yapı olarak kıskancım eğer bana ters davranırsa huyuma gitmezse kardeş kardeşe düşebilir ondan korkuyorum
ters davranmak kötü ama her zaman benim huyuma gitsin diye bekliyorsan yanlış.yeri gelir sen onun huyuna gidersin yeri gelir o senin.ama şu da var ki sen istemiyorsun diye kimse ayrılmak zorunda da değil.olacağı varsa olacak zaten şimdiden bunun hesabını kitabını düşünmen gereksiz.daha siz evli bile değilsiniz 2 ay daha var.hayatın ne getireceği belli olmaz.ama sonrasında da eğer aralarında bir şey olsa bile buna müdahale etmeye kimsenin hakkı yok.o zaman siz ayrılın o evlensin? neden o ayrılıyo sevdiğinden? diye de düşünebiliriz.

Benim bir arkadaşımın başına böyle bir durum geldi. Çiftin nişanında kızın abisi ile çocuğun kız kardeşi tanıştılar, ilişkilerini ilerletmeye karar verdiler. Ne olduysa oldu, kız birden değişti. Bizim çiftten önce ben evlenicem diye tutturdu, kızın abisini bırakıp apar topar başka biriyle evlendi. İki aile gerildi, çift 1 hafta içinde düğünümüz var derken bu olay yüzünden ayrıldı. Olan iki seven insana oldu. İyi olur kötü olur bilemeyiz. İyi örnekler de yok değil. Bu işler nasip. Ama buna siz aracı olmamalısınız. Onlar aralarında anlaşmalı ve karar vermeliler. Yoksa siz her konuda arada kalırsınız

Evlilik aşamasında olduğum ilişkim var,kardeşimle aramda 4 yaş var pek anlaşamıyoruz aynı ev içinde ama tırnağına taş değse üzülürüm,kaynım benden bir yaş küçüK..ilk başlarda kardeşimle kaynımı yakıştırmıştım hem karakter olarak iyiler hem de hoş olur düşünmüştüm ama pek dile getirmedim şuanda kardeşim söylemese de hoşlanmaya başladı sanki bana çaktırmadan onu soruyor hep,ama nasıl olur bilemedim bir yandan çok iyi olur diyorum bir yandan dünyada erkek mi kalmadı dez avantajları olur diyorum,sizin fikirlerinizi merak ediyorum var mı bu durumu yaşayan??
Belli olmaz hem daha kardesiniz size soylememis bile

Aman sakın onların sorunuda olursa bir ömür dert edinirsiniz sakın ha

Ha
Bu ailenin eğitim düzeyi ve gelişmişliği ile doğrudan alakalı bir mevzu.daha önce burada okumuştum yanılmıyorsam,abisi ve kardeşi aynı aile ile evliydi,abisi eşini bırakınca, bu mevzu kadına yansımıştı ve eşi de kadını bırakmıştı.kısasa kısas olabiliyor.bir çiftteki problem diğer çifte de yansıyor ve bedelini de ödemek zorunda kalıyor.bu yüzden sıcak bakmıyorum bu mevzuya
Hatırladım o konuyu

Kardeşler arası bile olsa o kadar samimiyet beni boğar.
Düşünsenize eltisiniz kardesinizle , sorun olursa sizi muhatap alır direk , hamile olur sizden bekler falan , bi de aynı binaya düştüğünü düşün 😲😲 bence olmaz .
Ikiz kardesimle eltiyiz abi kardesle evliyiz ve ayni binada oturuyoruz😊 evet dogru 2 tane cocugu oldu ust uste herseyinde ben vardm.herkes kardesin yardim et dedi hic gocunmadan yaptim benm cocugum olmuyor 2 tup bebek denedik oda hepsinde yanimdaydi cok sukur kotu taraflari cok yok bu isin😊

Benim bu şekilde evlenen birkaç tanıdığım var genelde sorun yaşamamışlar

Yalnızca bir tanesi boşanmış ama bu durumla ilgisiz bir sebepten

Bence bu sizi ilgilendiren bir durum değil..Sevgilinizle önce siz tanıştınız diye kardeşinizin ilişkisi üzerinde söz söylemeye hakkınız yok..Kardeşiniz ve kaynınız sizden önce tanışıp evlenmeye karar verseler ve sizin evlenmenizi istemeseler nasıl hissederdiniz?? Bence olumlu ya da olumsuz müdahil olmayın.Aralarında bir elektrik varsa koca insanlar olduklarından aracıya ihtiyaçları yok,kendi kendilerine adım atabilirler..Destek de köstek de olmayın. Haklarında hayırlısı olsun.
Ben de aynı şeyleri düşünüyorum. Yorumlara şaşırdım bu sebeple...

Ikiz kardesimle eltiyiz abi kardesle evliyiz ve ayni binada oturuyoruz😊 evet dogru 2 tane cocugu oldu ust uste herseyinde ben vardm.herkes kardesin yardim et dedi hic gocunmadan yaptim benm cocugum olmuyor 2 tup bebek denedik oda hepsinde yanimdaydi cok sukur kotu taraflari cok yok bu isin😊
Ne mutlu size maşallah cok ponçik bir kardessiniz , lakin ben hic oyle olamam , yani istesem bile olamam yapi olarak mesafeliyim kardesim dahi olsa ayni binada oturmayi da tercih etmem.

Son düzenleme:
Baska eltiniz de var mi

Masallah cok sevindim. Sağlıkla büyütsün bebeğini. Bir şey sormak istemistim. İkizlermişsiniz de damatlar falan karıştırmıyor değil mi? Bi’ kere çok hoslandığım adamın ikizine iltifat edip fiziksel temas kurmaya calısmıstım “yenge” diyince yerin dibine girdim. O gün bugündür korkumdur ikizler.

Evlilik aşamasında olduğum ilişkim var,kardeşimle aramda 4 yaş var pek anlaşamıyoruz aynı ev içinde ama tırnağına taş değse üzülürüm,kaynım benden bir yaş küçüK..ilk başlarda kardeşimle kaynımı yakıştırmıştım hem karakter olarak iyiler hem de hoş olur düşünmüştüm ama pek dile getirmedim şuanda kardeşim söylemese de hoşlanmaya başladı sanki bana çaktırmadan onu soruyor hep,ama nasıl olur bilemedim bir yandan çok iyi olur diyorum bir yandan dünyada erkek mi kalmadı dez avantajları olur diyorum,sizin fikirlerinizi merak ediyorum var mı bu durumu yaşayan??
Bu kişilerin karakterlerine, aile yapılarına bağlı. Siz Allah korusun mutsuz olsanız ya da boşansanız onlar etkilenir mi? Ya da tam tersi onlar aynı şeyi yaşasa siz etkilenir misiniz? Belki çok iyi olacak belki çok kötü. Bu zamanla belli olur. Bence siz nötr olun ve bekleyin. Olacağı varsa olur

Olur neden olmasın

Ama Elti tarafı ağır basarsa çok kavganız olur

Kardeş yanınız ağır basarsa hersey güzel olur

Back
X