Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cok gulmustuk dahada olmadi zatenHahhahahajaskenistenin halini anlayabiliyorum su an
![]()
Bence sıkıntı kısasa kısas yapan aileler var...mesela senle kaynananın arası kötü onlarda otomatk kardeşine yansıtırlsr.hatta etrafmda biri ayrıldı diye digeride ayrıldı çünkü aileye cephe alınca ne oldu 2 tarafın ailesi karsı karsıya gelmiş olduEvlilik aşamasında olduğum ilişkim var,kardeşimle aramda 4 yaş var pek anlaşamıyoruz aynı ev içinde ama tırnağına taş değse üzülürüm,kaynım benden bir yaş küçüK..ilk başlarda kardeşimle kaynımı yakıştırmıştım hem karakter olarak iyiler hem de hoş olur düşünmüştüm ama pek dile getirmedim şuanda kardeşim söylemese de hoşlanmaya başladı sanki bana çaktırmadan onu soruyor hep,ama nasıl olur bilemedim bir yandan çok iyi olur diyorum bir yandan dünyada erkek mi kalmadı dez avantajları olur diyorum,sizin fikirlerinizi merak ediyorum var mı bu durumu yaşayan??
İnşallah canım çok sağ olMasallah herzaman kardesinizle iyi olursunuz insallah
Asla boyle biseye aracı olma senin dışında gelişirse de karışma tanıdığın biri var asla anlaşamıyorlar kayinvalideye bakma konusunda falan :))Evlilik aşamasında olduğum ilişkim var,kardeşimle aramda 4 yaş var pek anlaşamıyoruz aynı ev içinde ama tırnağına taş değse üzülürüm,kaynım benden bir yaş küçüK..ilk başlarda kardeşimle kaynımı yakıştırmıştım hem karakter olarak iyiler hem de hoş olur düşünmüştüm ama pek dile getirmedim şuanda kardeşim söylemese de hoşlanmaya başladı sanki bana çaktırmadan onu soruyor hep,ama nasıl olur bilemedim bir yandan çok iyi olur diyorum bir yandan dünyada erkek mi kalmadı dez avantajları olur diyorum,sizin fikirlerinizi merak ediyorum var mı bu durumu yaşayan??
Bence sen karisma olacagi varsa olsun ama sen yaparsan kotu sonuclar senin basina patlar iyi olsalar senin sayende demez kimse ama en buyuk dez avantaji bu olurEvlilik aşamasında olduğum ilişkim var,kardeşimle aramda 4 yaş var pek anlaşamıyoruz aynı ev içinde ama tırnağına taş değse üzülürüm,kaynım benden bir yaş küçüK..ilk başlarda kardeşimle kaynımı yakıştırmıştım hem karakter olarak iyiler hem de hoş olur düşünmüştüm ama pek dile getirmedim şuanda kardeşim söylemese de hoşlanmaya başladı sanki bana çaktırmadan onu soruyor hep,ama nasıl olur bilemedim bir yandan çok iyi olur diyorum bir yandan dünyada erkek mi kalmadı dez avantajları olur diyorum,sizin fikirlerinizi merak ediyorum var mı bu durumu yaşayan??
Uzaktan bir akrabanın kızları öyle elti hatta evleri karşılıklı balkonlardan evlere geçiş var gayet iyiler...Evlilik aşamasında olduğum ilişkim var,kardeşimle aramda 4 yaş var pek anlaşamıyoruz aynı ev içinde ama tırnağına taş değse üzülürüm,kaynım benden bir yaş küçüK..ilk başlarda kardeşimle kaynımı yakıştırmıştım hem karakter olarak iyiler hem de hoş olur düşünmüştüm ama pek dile getirmedim şuanda kardeşim söylemese de hoşlanmaya başladı sanki bana çaktırmadan onu soruyor hep,ama nasıl olur bilemedim bir yandan çok iyi olur diyorum bir yandan dünyada erkek mi kalmadı dez avantajları olur diyorum,sizin fikirlerinizi merak ediyorum var mı bu durumu yaşayan??
Olur hem de çok güzel olur bence benim kız kardeşim eltileri ile daha çok görüşüyor çünkü erkekler birbirine yakın ve iyi anlaşıyorlar şahsen ben kardeşime elti olmayı çok isterdim...Evlilik aşamasında olduğum ilişkim var,kardeşimle aramda 4 yaş var pek anlaşamıyoruz aynı ev içinde ama tırnağına taş değse üzülürüm,kaynım benden bir yaş küçüK..ilk başlarda kardeşimle kaynımı yakıştırmıştım hem karakter olarak iyiler hem de hoş olur düşünmüştüm ama pek dile getirmedim şuanda kardeşim söylemese de hoşlanmaya başladı sanki bana çaktırmadan onu soruyor hep,ama nasıl olur bilemedim bir yandan çok iyi olur diyorum bir yandan dünyada erkek mi kalmadı dez avantajları olur diyorum,sizin fikirlerinizi merak ediyorum var mı bu durumu yaşayan??
anaç ailelerde, yani tüm yatırımını(paradan bahsetmiyorum) aileye yapan ailelerde, çok sorun olmayabilir. ama ego odaklı, yani tüm yatırımını egosuna/egolarına yapan kişilerde veya ailelerde, bir aile savaşa girerse diğeri de girebilir. biri kaybederse diğeri de hükmen kaybedebilir. (en azından ikinci dünya savaşında böyle olmuştu. :) )Evlilik aşamasında olduğum ilişkim var,kardeşimle aramda 4 yaş var pek anlaşamıyoruz aynı ev içinde ama tırnağına taş değse üzülürüm,kaynım benden bir yaş küçüK..ilk başlarda kardeşimle kaynımı yakıştırmıştım hem karakter olarak iyiler hem de hoş olur düşünmüştüm ama pek dile getirmedim şuanda kardeşim söylemese de hoşlanmaya başladı sanki bana çaktırmadan onu soruyor hep,ama nasıl olur bilemedim bir yandan çok iyi olur diyorum bir yandan dünyada erkek mi kalmadı dez avantajları olur diyorum,sizin fikirlerinizi merak ediyorum var mı bu durumu yaşayan??