Kardeşten elti olur mu?

Bizim böyle komşularımız vardı ve aynı evin içinde yaşıyorlardı. Bir çiftin iki kızı vardı diğer çiftinde iki oğlu. Gayette anlaşıyorlardı. Kişiye göre değişir sanırım.

Ben de kızkardeşimle anlaşamam. Kötülüğünden değil, bizim huylarımız zıt. O beni beğenmez ben onu. Ben şahsen kendisi eltim olsun istemezdim. Şimdi uzağız diye tatlı olduk. Ama elti olsak anlaşamayan kardeşlerden düşman kardeşlere evrilebilirdik.

Evlilik aşamasında olduğum ilişkim var,kardeşimle aramda 4 yaş var pek anlaşamıyoruz aynı ev içinde ama tırnağına taş değse üzülürüm,kaynım benden bir yaş küçüK..ilk başlarda kardeşimle kaynımı yakıştırmıştım hem karakter olarak iyiler hem de hoş olur düşünmüştüm ama pek dile getirmedim şuanda kardeşim söylemese de hoşlanmaya başladı sanki bana çaktırmadan onu soruyor hep,ama nasıl olur bilemedim bir yandan çok iyi olur diyorum bir yandan dünyada erkek mi kalmadı dez avantajları olur diyorum,sizin fikirlerinizi merak ediyorum var mı bu durumu yaşayan??
Bence sıkıntı kısasa kısas yapan aileler var...mesela senle kaynananın arası kötü onlarda otomatk kardeşine yansıtırlsr.hatta etrafmda biri ayrıldı diye digeride ayrıldı çünkü aileye cephe alınca ne oldu 2 tarafın ailesi karsı karsıya gelmiş oldu

Bence eğer kısmetinde varsa el getirir sel getirir yel getirir. Siz ne kadar engellemek istesenizde o iş olur. Kısmet değilse el götürür sel götürür yel götürür. Siz istesenizde olmaz. Akışına bırakın. Allah’ın takdiri ne ise o olsun.

Evlilik aşamasında olduğum ilişkim var,kardeşimle aramda 4 yaş var pek anlaşamıyoruz aynı ev içinde ama tırnağına taş değse üzülürüm,kaynım benden bir yaş küçüK..ilk başlarda kardeşimle kaynımı yakıştırmıştım hem karakter olarak iyiler hem de hoş olur düşünmüştüm ama pek dile getirmedim şuanda kardeşim söylemese de hoşlanmaya başladı sanki bana çaktırmadan onu soruyor hep,ama nasıl olur bilemedim bir yandan çok iyi olur diyorum bir yandan dünyada erkek mi kalmadı dez avantajları olur diyorum,sizin fikirlerinizi merak ediyorum var mı bu durumu yaşayan??
Asla boyle biseye aracı olma senin dışında gelişirse de karışma tanıdığın biri var asla anlaşamıyorlar kayinvalideye bakma konusunda falan :))

Bence sen karisma olacagi varsa olsun ama sen yaparsan kotu sonuclar senin basina patlar iyi olsalar senin sayende demez kimse ama en buyuk dez avantaji bu olur

Uzaktan bir akrabanın kızları öyle elti hatta evleri karşılıklı balkonlardan evlere geçiş var gayet iyiler...

Seven sevdiğiyle beraber olduktan sonra. Kim eltim kim yengem kim eniştem önemli değil. Kendi yuvama bakarım. Eltim kardeşim olmasa dahi kardeşime kendime ne istersem onada isterim. Kim ne düşünüyor kim ne yapıyor herkesin kendi iç dünyası. Kimseyi elti yenge ve enişte olarak çok sevememiş olsamda saygı göstermeye gayret ederim. Kendi hayatına bak. Önce bi evlen elti sonraki mesele.

Yani ben evlenirken kaynım eşimin abisi ablamla öyle bir mevzuya girsin hiç istememiştim .ablam öyle bı beklentiye girmiş çok rahatsız olmuştum bseyde diyememistim .çok şükür de olmadılar ne alaka ne münasebet .
Arkadaşımı kaynima düşündüğümde de arkadaşımla aram elti olunca açılır ne münasebet diye vazgeçtim.rahatsiz oldum.

Cidden ne alaka yani iyyy

Olur hem de çok güzel olur bence benim kız kardeşim eltileri ile daha çok görüşüyor çünkü erkekler birbirine yakın ve iyi anlaşıyorlar şahsen ben kardeşime elti olmayı çok isterdim...

Kardesin koronada sıkılmış kimseyide bulamamis onu soruyor. Yaslar kac bi arada hemen evlenmeyi dusunuyosunuz tanimadan etmeden daha

Bencede dunyada erkekmı kalmadı. Ama bırbırlerını begenıyor hoslanıyorlarsa bunun onune sız gecemezsınız

Öncelikle elti olursak anlasirmiyiz diye dert etmeyin şimdiden ,
Aralarında anlaşmazlık olursa bu durum beni etkiler mi diye düşünün

Annemle teyzem öyleydi . Annem ve babam aşırı verici taraf oldu maddi manevi teyzem ve amcam da sömürücü taraf oldu biz çocuklar da izleyiciydik. Bide annem babam onlar yüzünden çok tartıştı.
Hem Benim açımdan iyi değildi belki daha çok kuzenim olacaktı daha çok anlaşabildiğim.

Velhasıl annem vefat etti. Bu ilişkinin boyutu da değişti. Babam tekrar evlenince yaşananlar da acayıpleştı.
Velhasıl açıklayamam ama ben çocuk olarak istemezdim . Boşanma durumu bile iki aıleyı etkıleyecek sekılde düşünülüyor bu durumda . Keşke olmasaydı Belki annem hastalanmazdı ve yaşıyor olurdu diyorum bazen.

anaç ailelerde, yani tüm yatırımını(paradan bahsetmiyorum) aileye yapan ailelerde, çok sorun olmayabilir. ama ego odaklı, yani tüm yatırımını egosuna/egolarına yapan kişilerde veya ailelerde, bir aile savaşa girerse diğeri de girebilir. biri kaybederse diğeri de hükmen kaybedebilir. (en azından ikinci dünya savaşında böyle olmuştu. :) )

Back
X