Kardeşten elti olur mu?

Linççiler çoktan basmış burayı 😕 ailemde var ve çok etkiliyor bir ailenin yaşadığı sorun diğerini de etkiliyor şimdi düşün bi problem olacak örneğin kaynanan kardeşini kötüleyecek sana ya da tam tersi seni kötüleyecek bir şey olsa eşin de yorum yapacak aynı şekilde e sen de yaparsın o yüzden tavsiye etmiyordu yakınım

Evlilik aşamasında olduğum ilişkim var,kardeşimle aramda 4 yaş var pek anlaşamıyoruz aynı ev içinde ama tırnağına taş değse üzülürüm,kaynım benden bir yaş küçüK..ilk başlarda kardeşimle kaynımı yakıştırmıştım hem karakter olarak iyiler hem de hoş olur düşünmüştüm ama pek dile getirmedim şuanda kardeşim söylemese de hoşlanmaya başladı sanki bana çaktırmadan onu soruyor hep,ama nasıl olur bilemedim bir yandan çok iyi olur diyorum bir yandan dünyada erkek mi kalmadı dez avantajları olur diyorum,sizin fikirlerinizi merak ediyorum var mı bu durumu yaşayan??
Canim daha yüzük takilmamis size kardesinize eltilik yapıyorsunuz belki siz değil kardesinizle bahsi gecen kayniniz evlenir

Benim babaannem ve dedem evlenince dedem baldızını kardeşine almış. Yani babamın teyzesi ve amcası evli. Araya yenge ve enişte girmedigi için kuzenleriyle birlikte büyümüşler.bizde onların torunları gibiyiz. Bence çok zevkli sanki iki babaannem var gibi. Mesela dedem vefat edeli çok oldu ama amcam dedem gibi.

Zorlukları çok olmuş ama idare etmişler. Onlar eski insanlar zamane kızları birbirini ne kadar idare eder bilmem.

Bence bu sizi ilgilendiren bir durum değil..Sevgilinizle önce siz tanıştınız diye kardeşinizin ilişkisi üzerinde söz söylemeye hakkınız yok..Kardeşiniz ve kaynınız sizden önce tanışıp evlenmeye karar verseler ve sizin evlenmenizi istemeseler nasıl hissederdiniz?? Bence olumlu ya da olumsuz müdahil olmayın.Aralarında bir elektrik varsa koca insanlar olduklarından aracıya ihtiyaçları yok,kendi kendilerine adım atabilirler..Destek de köstek de olmayın. Haklarında hayırlısı olsun.
Ay ağzınıza sağlık konuyu okudugumdan beri bunu düşündüm yorumlardada böyle düşünen bir tek sizi gördüm. Insanlar ne garip her şeye söz hakkı olduğunu düşünüyor

Bence olmasın iki taraftan birinde problem oldugunda iyi tarafı etkileyebilir sonucda kardeşsiniz ve bir taraf baskı altında kalabilir.

Ne gibi bir sorun olacak bir ben anlamadım herhalde. Ben kendi eltimin evliligindeki problemleri bilmem etmem. Ilgilenmem de. Herkes kendi işine baksa bir sorun olmayacak da işte.

Guzelken ne güzel olur ama bir tarafta kavgalı gürültülü bir bosanma olursa diğer taraf da çok kötü etkilenir.
Bence gerek yok. Dünyada başka adam mı kalmadı?

Masallah cok sevindim. Sağlıkla büyütsün bebeğini. Bir şey sormak istemistim. İkizlermişsiniz de damatlar falan karıştırmıyor değil mi? Bi’ kere çok hoslandığım adamın ikizine iltifat edip fiziksel temas kurmaya calısmıstım “yenge” diyince yerin dibine girdim. O gün bugündür korkumdur ikizler.
Aaa yok kesinlikle😂 tek yumurta ikiziyiz ama farkliliklarimiz var tabi icimizde olan insanlarda karistirmaz sadece telefonda seslerimizi karistirabiliyolar bazen 😂

Kardeşler arası bile olsa o kadar samimiyet beni boğar.
Düşünsenize eltisiniz kardesinizle , sorun olursa sizi muhatap alır direk , hamile olur sizden bekler falan , bi de aynı binaya düştüğünü düşün 😲😲 bence olmaz .
Kardeşe dogumunda yardım etmek İcin elti olmaya gerek yok ilgincsiniz

Evlilik aşamasında olduğum ilişkim var,kardeşimle aramda 4 yaş var pek anlaşamıyoruz aynı ev içinde ama tırnağına taş değse üzülürüm,kaynım benden bir yaş küçüK..ilk başlarda kardeşimle kaynımı yakıştırmıştım hem karakter olarak iyiler hem de hoş olur düşünmüştüm ama pek dile getirmedim şuanda kardeşim söylemese de hoşlanmaya başladı sanki bana çaktırmadan onu soruyor hep,ama nasıl olur bilemedim bir yandan çok iyi olur diyorum bir yandan dünyada erkek mi kalmadı dez avantajları olur diyorum,sizin fikirlerinizi merak ediyorum var mı bu durumu yaşayan??

Çooookkk sıkıntılı durum maalesef

Ortada sizi ilgilendiren bir durum göremedim ben.
Ne yani ikisi birbirini sevse , anlaşsa siz çıkıp "hayır evlenemezsiniz" mi diyeceksiniz? Hadi siz dediniz, onlar da cevap olarak "peki evlenmeyelim madem sen istemiyorsun" mu diyecek?
Ben söyleyeyim hayır.
Sizin ne düşündüğünüzün bir önemi olmayacak yani.
Size tavsiyem bu konuda bir gelişme olursa karışmamanız. Durduk yere gerilirsiniz hem kardeşinizle hem nişanınızın ailesiyle.

Ortada sizi ilgilendiren bir durum göremedim ben.
Ne yani ikisi birbirini sevse , anlaşsa siz çıkıp "hayır evlenemezsiniz" mi diyeceksiniz? Hadi siz dediniz, onlar da cevap olarak "peki evlenmeyelim madem sen istemiyorsun" mu diyecek?
Ben söyleyeyim hayır.
Sizin ne düşündüğünüzün bir önemi olmayacak yani.
Size tavsiyem bu konuda bir gelişme olursa karışmamanız. Durduk yere gerilirsiniz hem kardeşinizle hem nişanınızın ailesiyle.

oyle tabi ama biz kardeşimle anlaşamıyoruz sürekli didişiriz,eğer bu iş olursa daha kötü olmasından korkuyorum kardeşimle aram açılır bir şey olur diye..sonucta biz kavga etsek ertesi gün barışırız ama diğer türlüsünü tahmin edemiyorum,birde karışmayın dediniz ama bazı şeyler başından önlem alınabilir ben istemediğimi söylesem beni dinler sonuçta bu beni de etkileyen bir olay

2 halam elti. Önce evlenen halam küçük halamın eltisi olmasını hiç istemedi. Bekarlıklarında da çok sorunlulardı evlendiler değişmedi.
İki ayrı aile oluyorsunuz sonuçta. Herkes kendi ailesinden sorumlu.kendi ailelerini bu durum hiç etkilemedi.

Back
X