kargalar balkonuma yuva yapıyor yardımmm

pis kargaların yapmaya çalıştığı yuvayı yaktım dün çalı çıra ne varsa sabah yine gelmişler hainler....
bu akşam yine yakıp telle kapatıcam orayı

Kizlar ben neten okudum simdi,gercekten zarai varmis,ama bu sehir güverciniyse serbes yasayan tarzi varya onlar cok tehlikeliymis

yaaa benimde balkonumda güvercinler yavru yaptı
tehlikelimiymiş geçmiş sayfaları okumadım dur bir okuyup geleyim

pis kargaların yapmaya çalıştığı yuvayı yaktım dün çalı çıra ne varsa sabah yine gelmişler hainler....

bence yakmakla falan boşuna uğraşmışsınız, onlar onca balkon arasından sizinkini seçmişler, kolay kolay vazgeçmezler, telinde işe yarayacağını sanmıyorum

ilk sayfalarda size şöyle bir cevap yazmıştım, sanırım görmediniz; '' yeğenimin balkonuna da güvercinler yuva yapmıştı, neler denedi ama yok bi türlü olmadı ama sonunda kırk yıl düşünsem aklıma gelmeyecek , çok komik bir yöntemle kurtuldu kocaman kanatlarını açmış bir kartal ( şahinde olabilir ) resmi koydu balkona güvercinler bir daha gelmediler ''

bi deneyin bence, mutlaka işe yarayacaktır

arkadaslar geçmiş sayfaları okuyamadım konu sahıbınınde konusunu bölmek ıstemem ama hazır konu acılmıs, bızımde şömineye kargalar yuva yapmıs ve ben yuvayı goremıyorum şöminenın hemen ust tarafındalar bellı seslerı cok gelıyor, ya ben napayım:(
balkonda olsa onlar yokken yuvayı kaldırırsın ok ama ben yuvalarına erişemıyorumda

Kesinlikle o yuvayi bozmayin, kaldirmayin..
Benim duydugum kadariyla kus,karga vs.`lerin yaptiklari yuvalari bozmak iyi degilmis..
Bir arkadasimin balkonuna da kuslar yuva yapmisti, cok pisletiyorlardi, arkadasim birde hamileydi dusun..
yoruluyorum, eziyet oluyor ama ellemem kesinlikle derdi..
ondan duymustum bende..
sabirli olun giderler belkide..

sevgiler

hayvanların biz insanlara rağmen yaşamaya çalışmasına gıpta ediyorum
çok üzdü beni bu yorumun gecenin şu saatinde

Yazik degil mi kargalara :(

Benimde ailemle yasadigimiz evin balkonuna gelmisti hem de yavruladilar orada.

Ust katimizdaki komsu kargalari dert edindi uzerine su atti hayvanciklarin. :mad:

Ama ilginctir ki o kargalar bizim balkona hic pislemedi, hep o su dokenlerin balkonuna pisliyordu. :))

Bence yanlis yapmissiniz hele pis vs diyerek hayvanlari bu kadar asagilamanizin luzumu yok ya da yuvalarini yaktiniz diye sevinmenin.

Onlar da can tasiyor.

Bazen merhamet size bisey kaybettirmez aksine cok sey kazandirir...

Yazik degil mi kargalara :(

Benimde ailemle yasadigimiz evin balkonuna gelmisti hem de yavruladilar orada.

Ust katimizdaki komsu kargalari dert edindi uzerine su atti hayvanciklarin. :mad:

Ama ilginctir ki o kargalar bizim balkona hic pislemedi, hep o su dokenlerin balkonuna pisliyordu. :))

Bence yanlis yapmissiniz hele pis vs diyerek hayvanlari bu kadar asagilamanizin luzumu yok ya da yuvalarini yaktiniz diye sevinmenin.

Onlar da can tasiyor.

Bazen merhamet size bisey kaybettirmez aksine cok sey kazandirir...

Merhameti olmayan insana birsey anlatilmiyor malesef.

kızlar balkonuma yuva yaptı kargalar onları nasıl kovabilirim

Hiç sevmem siyah siyah çok itici. Geldikleri bir şey mi var balkonda yiyecek vs?
Yoksa kargaların sevmediği bir şey vardır mutlaka korkuluk gibi. Basit bir figür kurabilirsin.

Kizlar ben neten okudum simdi,gercekten zarai varmis,ama bu sehir güverciniyse serbes yasayan tarzi varya onlar cok tehlikeliymis

Müstakil evlerce güvercin besleyen bir sürü tanıdıgım var hem de haddinden fazla güvercin var saymakla bitmez.Zehirlenecek olsa onlar zehirlenirdi,yıllar önce zehirli diye kuş gribi var diye bir sürü güvercin ve kanatlı hayvan telef edildi,balkonunuza gelirse koymayın zaten onlar gider arasıra bizim balkonuda ziyaret ederler çok havalı oldugu için:1::1::27::27:

Müstakil evlerce güvercin besleyen bir sürü tanıdıgım var hem de haddinden fazla güvercin var saymakla bitmez.Zehirlenecek olsa onlar zehirlenirdi,yıllar önce zehirli diye kuş gribi var diye bir sürü güvercin ve kanatlı hayvan telef edildi,balkonunuza gelirse koymayın zaten onlar gider arasıra bizim balkonuda ziyaret ederler çok havalı oldugu için:1::1::27::27:

ay zaten böyle birşey mümkün değil kuşlar hep aynı yapıdalar zaten ozaman muhabbet kuşlarınında pisliği zehirli olurdu ölürdük :27::27::27:

ay zaten böyle birşey mümkün değil kuşlar hep aynı yapıdalar zaten ozaman muhabbet kuşlarınında pisliği zehirli olurdu ölürdük :27::27::27:

Benimde evimde muhabbet kuşları var dışkılarına bir bakayım şimdi:37::37::27::27:tabi baktırırlarsa beni pek sevmezler dünden beri bana tirip atıyorlar telefonda konuşurken bagırışmaya başladılar bende kızım bi susun dedim demez olayadım şimdi beni her görmelerinde avazları çıkıncaya kadar bagırıyorlar arada da çatlak diyorlar:1::1:kuş pisligi falan zehirli falan degil hep uydurma hayvanların telef olması için.

Benimde evimde muhabbet kuşları var dışkılarına bir bakayım şimdi:37::37::27::27:tabi baktırırlarsa beni pek sevmezler dünden beri bana tirip atıyorlar telefonda konuşurken bagırışmaya başladılar bende kızım bi susun dedim demez olayadım şimdi beni her görmelerinde avazları çıkıncaya kadar bagırıyorlar arada da çatlak diyorlar:1::1:kuş pisligi falan zehirli falan degil hep uydurma hayvanların telef olması için.

:1::1: hiç sorma insanları hayvan düşmanı yapmak için uydurulmuş şeyler hep :47: hadi kedi köpek neysede kuşlardan ne istiyosunuz be kardeşim

bütün hayvanlara deli oluyorum evimde kuş balık kedi var :16: kedimde kucağımda :9::9:

Inanmak size kalmis birsey ben dün neten okudum ve daha öncede duymusdum zaten,zehirli olanlar bahcede yada köy catilarinda yasayanlar degil,serbes yasayanlar

serbes yaşayanlar nerde acaba g.afrikada falanmı :ssz: inanmıyorum çünkü bende baktım nete güvercin dışkısı zehirli yazıyordu ama araba boyasına zehirmiş insanlara karşı birşey yok neyse uzatmayalım boşuna siz inandıktan sonra yapıcak bişi yok :34:

İşi gücü bırakıp el kadar hayvanlarla uğraşıyor ya insanlar, Allah'a havale ediyorum ya

Yerleşebileceği ağaç vardı da gitmedi mi hayvan, çok mu memnun sizin betonarme, bitkisiz balkonunuzdan

Bir de yuvayı yaktım diye ilan ediyorsunuz, içime oturdu yaptığınız....

yazık kuluçka zamanı gelmiş ki yuva yapmak istemiş güvenli yer olarak sizin balkonu seçmiş şimdi nereye yumurtlayacak hayvan :(

Konu sahibine fazla yüklenmişsiniz. Sonuçta kargaları yakmadı yuvasını yakmış. Ne yapsaydı yuva kurmalarına yardım mı etseydi. Bende istemezdim evimin balkonu kargalara yuva olsun. Güvercin falan olsa hadi neyse ama kargalar saldırgan oluyor.

Back
X