- 31 Ocak 2020
- 2.522
- 9.814
- 158
- Konu Sahibi -Thanatos-
-
su ara kimse belge imzalatmiyo.
kizima lazim olan bir kac seyi gecen hafta netten getirttim hepsi ayri gunler farkli kargoyla geldi.
hepsini aksamlari esim isten gelirken kapiyi actigimda gordum geldigini.
kapiya atip gidiyolar zile bile basmadan
Musteri hizmetleri ara, çemkir.. nerde bu kargo nerede hata yapilmis de..Arkadaşlar nasıl oluyor bu?
Nasıl böyle birşey yapabiliyorlar?
İsim benzerliği desem değil, binada benim adımda kimse yok.
Adam gitmiş benim kargomu birine teslim etmiş ya şaka gibi.
Önemli bir kargoyu ne yapacağım şimdi?
Binadaki herkesi, aşağıdaki dükkanları aradım. Kimse almamış kargoyu.
Sakin olun, böyle şeyler oluyor, kimseye teslim etmemişlerdir. Sadece öyle bilgi girmişlerdirYarın sabah ilk işim şikayet etmek.
Mesai saatleri dışında oldukları için görüşemedim kuzum.Cok gecmıs olsun canım
Şöyle olmustur, bugun dezenfektan almistim o geldi
İsmimi soyısmımı soyledi evet dedim kimlik nomu soyleyecektım ki yere bıraktı bıdonu dondu arkasını gıttı.
Ne imza aldı, ne kimlik no sordu.
Kargoyu alanlar art niyetliydi demek ki, ısım mutlaka söylendi onlara da.burası degıl demediler.
Kargo sirketi halletmek düzeltmek zorunda bunu.
Halledeceğiz dediler mi?
Yarın sabah ilk işim aramak olucak. Şuan ulaşamıyorum kimseye. :/Musteri hizmetleri ara, çemkir.. nerde bu kargo nerede hata yapilmis de..
Bende 10 kutu bebek mamasi siparisi vermistim, kız ogrenci yurduna teslim etmisler duşun !!
Aradim cemkirdim o kargo buraya gelecek diye ve sagsalim ertesi gun geldi..
Ilk kargoda yanlis adres yazmislar nasil olduysa..
Belki de öyle.Kargoyu alan kişi yakin cevreden olmayabilir. Bana gelen kargonun sahibi de benim civarimda degildi.
Koronadan önce gelen paketlerimde benim adıma başkası teslim aldığı olmuştu teslim alan benim adım soyadım olarak yazıyordu. Sormuyorlar isim çoğunlukla teslim alan kişi başkası da olsa. Kargo kiminse o ismi yazıp geçiyorlar. Kim sizin adınızı versin ki?Hayır o firma değil.
Ve ad benim adım soyadı da öyle.
Alan kişi kendi adını değil benim ad soyadımı vermiş.
Teslim alan ben gözüküyorum.
Nasıl mesai dışı oluyor 7 24 müsteri hizmetleri varAradığım canım benim
Mesai saatleri dışındalarmış. :/
Yapıyorlar canım malesef..Arkadaşlar nasıl oluyor bu?
Nasıl böyle birşey yapabiliyorlar?
İsim benzerliği desem değil, binada benim adımda kimse yok.
Adam gitmiş benim kargomu birine teslim etmiş ya şaka gibi.
Önemli bir kargoyu ne yapacağım şimdi?
Kuzum haberlerde kargocularında şikayet ettiğini gördüm gereksiz alışveriş yapıyorlar kozmetik ürünü giyim ürünü taşımak istemiyoruz diye yakınıyorlardı habercilere biyandan onlarda haklı tehlikeye giriyolar biyandanda indirimler başladı sonuçta o yüzden insanlarda alma arayışına girdi 130 liraya aldığım ayakkabıyı 60 düşürmüşler çok üzüldüm geçen sene almıştım ama boşuna fazla para vermişim dedim kendime direk şikayet et işlerini düzgün yapmalılarYarın sabah ilk işim şikayet etmek.
Teslim alan kişi benim adım soyadım.
G.rizekalının biri benim adımı kullanıp teslim almış kargomu.
Ne demek gereksiz alışveriş yahu biz evdeysek birileride bunları getirecek elbetKuzum haberlerde kargocularında şikayet ettiğini gördüm gereksiz alışveriş yapıyorlar kozmetik ürünü giyim ürünü taşımak istemiyoruz diye yakınıyorlardı habercilere biyandan onlarda haklı tehlikeye giriyolar biyandanda indirimler başladı sonuçta o yüzden insanlarda alma arayışına girdi 130 liraya aldığım ayakkabıyı 60 düşürmüşler çok üzüldüm geçen sene almıştım ama boşuna fazla para vermişim dedim kendime direk şikayet et işlerini düzgün yapmalılar
Gereksiz buluyolaemış dışarı çıkmıyorlar süsü püsü biz getirmek zorunda kalıyoruz temel ihtiyaç dışında bişey taşıyıp virüs kapmak istemiyorlarlarmış dedilerNe demek gereksiz alışveriş yahu biz evdeysek birileride bunları getirecek elbet
Mesela biri bi tane ruj biri iki tane oje sipariş veriyormuş bunun gibi şeylerNe demek gereksiz alışveriş yahu biz evdeysek birileride bunları getirecek elbet
Bilemiyorum. Sesli mesaj bırakın mesai saatleri içerisinde müşteri temsilcilerimiz sizinle iletişime geçecektir diyor.Nasıl mesai dışı oluyor 7 24 müsteri hizmetleri var
Firmaya göre değişiyordur belki, çok kargolu işim olmaz. Yılda 5-6'yı aşmaz. Kapıda X Y? diye isim soy isim soruyorlar. Evet derseniz direkt bırakıp gidiyorlar bu ara. Ben de kimliğimi alıp gidiyordum kapıya geçen yıla kadar. İmzalatma da yok. Sadece bir kere bir firma tc no istedi. Sonra aynısı kargo getirdiğinde tc de istemedi.Bana dün kargo geldi. Bende hatta kapıyı açarken imza atacağım diye kalemimi kendim hazırladim. Kargocunun kalemini tutmamak için ve paketi verdi, gitti. Imza istemedi. Coronaya bağladım. Insanlara hemen verip gidiyorlar diye düşündüm.
Ama @-Cheryl Blossom senin paketini başlakasi isim soyisimle nasıl alabilir ? Benim degil demez. Cok saçma. Belki kargocu teslim etmedi ya da etti ama alan kişi sonradan farketti. Salgın var diye de geri goturmedi.
Ben ayakkabı ya da kozmetik siparişi vermedim.Kuzum haberlerde kargocularında şikayet ettiğini gördüm gereksiz alışveriş yapıyorlar kozmetik ürünü giyim ürünü taşımak istemiyoruz diye yakınıyorlardı habercilere biyandan onlarda haklı tehlikeye giriyolar biyandanda indirimler başladı sonuçta o yüzden insanlarda alma arayışına girdi 130 liraya aldığım ayakkabıyı 60 düşürmüşler çok üzüldüm geçen sene almıştım ama boşuna fazla para vermişim dedim kendime direk şikayet et işlerini düzgün yapmalılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?