Kargo şirketi kargomu başka birine teslim etmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
su ara kimse belge imzalatmiyo.
kizima lazim olan bir kac seyi gecen hafta netten getirttim hepsi ayri gunler farkli kargoyla geldi.
hepsini aksamlari esim isten gelirken kapiyi actigimda gordum geldigini.
kapiya atip gidiyolar zile bile basmadan

Bana neden imzalattilar bi iki gun once o zaman

Musteri hizmetleri ara, çemkir.. nerde bu kargo nerede hata yapilmis de..
Bende 10 kutu bebek mamasi siparisi vermistim, kız ogrenci yurduna teslim etmisler duşun !!
Aradim cemkirdim o kargo buraya gelecek diye ve sagsalim ertesi gun geldi..
Ilk kargoda yanlis adres yazmislar nasil olduysa..

Mesai saatleri dışında oldukları için görüşemedim kuzum.
Yarın sabah ilk işim aramak olucak.
Yani normalde beni bulamayınca aşağıya falan bırakılırdı, alırdım falan. Ama ne arama ne mesaj ne birşey hiçbirşey yok. Bırakıp gitmişler kargoyu.

Yarın sabah ilk işim aramak olucak. Şuan ulaşamıyorum kimseye. :/
Bakalım umarım gelir bi an önce kargo.

Hayır o firma değil.
Ve ad benim adım soyadı da öyle.
Alan kişi kendi adını değil benim ad soyadımı vermiş.
Teslim alan ben gözüküyorum.
Koronadan önce gelen paketlerimde benim adıma başkası teslim aldığı olmuştu teslim alan benim adım soyadım olarak yazıyordu. Sormuyorlar isim çoğunlukla teslim alan kişi başkası da olsa. Kargo kiminse o ismi yazıp geçiyorlar. Kim sizin adınızı versin ki?

Yapıyorlar canım malesef..
Bende konu açmıştım buraya bununla ilgili.
Allah'tan teslim alan kişi bize getirmişti.
Ama ürün kirikti ve hasar tespit tutanağı elbette yoktu, çünkü alan ben değildim.

Üstelik alan kişi bana üç gün sonra falan getirmişti.
Çok zorlanmistim, her gün saatlerce telefonda konuşmak zorunda kalmıştim.

Üstelik firma n 11 ve kargo da UPS di.
Çok mağdur olmuştum, aylar sonra halletiler ama bir daha asla ne o kargo ne de firmadan alışveriş etmem.

Umarım bir şekilde halledersin, ama kargolar çok umursamaz, arasan da şikayet de etsen umurlarinda değil maalesef...

Yarın sabah ilk işim şikayet etmek.
Kuzum haberlerde kargocularında şikayet ettiğini gördüm gereksiz alışveriş yapıyorlar kozmetik ürünü giyim ürünü taşımak istemiyoruz diye yakınıyorlardı habercilere biyandan onlarda haklı tehlikeye giriyolar biyandanda indirimler başladı sonuçta o yüzden insanlarda alma arayışına girdi 130 liraya aldığım ayakkabıyı 60 düşürmüşler çok üzüldüm geçen sene almıştım ama boşuna fazla para vermişim dedim kendime direk şikayet et işlerini düzgün yapmalılar

Teslim alan kişi benim adım soyadım.
G.rizekalının biri benim adımı kullanıp teslim almış kargomu.

Yetiştiremedilerse teslim etmiş gösterip ertesi gün getiriyorlar. Şirketi arayın. Bazen başkası teslim alsa da alıcının adı görünebiliyor. Bu iki durumu da sıklıkla yaşıyorum.

Oğlum için lcw’nın kendi sitesinden Yüklü miktarda alışveriş yaptım. İçinden oturduğum yere yakın birinin se....ve sitesinden alınma kargo paketli (kargo egiketi vs var) bir şey çıktı. Ya facebooktan yazdım ya da öyle bir şey, ertesi gün kız gelip aldı bu kadar saçmasını yaşadım yani

Ne demek gereksiz alışveriş yahu biz evdeysek birileride bunları getirecek elbet

Bana da aynı şey olmuştu üstelik isim benzerliği bile yoktu kargomu yaşlı bi amcaya bırakmışlardı. Sağolsun kızı aramıştı orta bi yerde buluşup almıştım . Kargo firmaları hep aynı Allah’a emanet iş yapıyorlar

Firmaya göre değişiyordur belki, çok kargolu işim olmaz. Yılda 5-6'yı aşmaz. Kapıda X Y? diye isim soy isim soruyorlar. Evet derseniz direkt bırakıp gidiyorlar bu ara. Ben de kimliğimi alıp gidiyordum kapıya geçen yıla kadar. İmzalatma da yok. Sadece bir kere bir firma tc no istedi. Sonra aynısı kargo getirdiğinde tc de istemedi.

Ben ayakkabı ya da kozmetik siparişi vermedim.
Küçük kardeşime gerekli olan şeyleri sipariş ettim. Bu kadar yakınılıyorsa kapatılsın kargo şirketleri yani. E ne yapabiliriz ki dışarı çıkamıyoruz çıkıp 30 km ötedeki mağazadan mı alayım ne yapayım? :/

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…