kargo

msozcelk

1o.1o.2o11
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2013
1.977
179
173
Kızlar surat kargoda takip sayfasında ihbar inişi yok diye bir şey yazıyor bu ne demek bi günde isim ras gitsin ya

canm sende sorun yok sorun sürat kargoda 1 günde başka kargoların getrdiğini 3 günde getiriyor ve alışveriş yaptığım site onu kullanıyo uyuz oluyorum

canm sende sorun yok sorun sürat kargoda 1 günde başka kargoların getrdiğini 3 günde getiriyor ve alışveriş yaptığım site onu kullanıyo uyuz oluyorum
Bende mecburiyetten başka seçenek yoktu ama düzelmiş çok şükür biri sura krgoyu devre dışı yapmali

sürat kargodan memnun değil misiniz hanımlar?

ptt haricinde uygun fiyatlı kargo var mı bu arada?

yurtiçi her yere 1 günde ulaştırıyor gönderdiğim yerlerde hep öyle oldu ama fiyat tuzlu bence

yurtiçi her yere 1 günde ulaştırıyor gönderdiğim yerlerde hep öyle oldu ama fiyat tuzlu bence
öyle miii. bende de tam tersi oldu. kargoya verdiğimin ertesi sabahı 11de şubeye ulaşan paketim gün içinde dağıtıma çıktı olarak gözüktü en nihayetinde de süre yetmedi ertesi güne kaldı hemde istisnasız her seferinde

hadi yaaa siz talihsizmişsiniz

mng nasıl acaba? hiç kullanan var mı?

Ben...

Oyle memnunum ki bir gun bile sasmadi asla.

Ustelik cok ozel ve onemli paketlerdi yani basina bir sey gelse onca emegin cope gidecegi seyler.

Ama mngden de sikayetci olan var.

Ben kargonun subesiyle alakali oldugunu da dusunuyorum, mesela buradaki mng subesindekiler seker gibi, cok ilgili insanlar ama baska yerde savsakliyor olabilirler.

İmkaniniz varsa bulundugunuz yerdeki kargo subelerinin calisanlarina sorular sorun, az cok ele veriyorlar guvenilirliklerini.

Ben cok da buyuk bir yerde yasamadigim icin sorun olmadi ve neyse ki mngyle tanistim.

fiyat açısından nasıl uygun mu? bizim evin yakınında var gidip bakayım nasılmış.

bence mng en iyisi hatrlamıyorm şuan ama zonguldak yada yalovadan antalyanın bi ilçesine kargo getrdi bir günde ve şmdiye kadr başka şehrlerdende bi günden fazla sürmedi hiç. parasına gelncede internetten alışveriş yaptıgınızda hangi kargo olursa olsun 5 liraya getiriyolar ortalama ben o yüzden alışveriş sitelerine kızıyorum süratla anlaşma yaptıkları için. yoksa isteyen parasına bakar gönderir isteyen hızına bakar gönderir.

fiyat açısından nasıl uygun mu? bizim evin yakınında var gidip bakayım nasılmış.

Fiyat konusunda bir sey diyemeyecegim, yillardir mngyi kullandigim icin digerleriyle kiyaslayamiyorum.

Ama en son gonderdigim paketten ornek vermem ise yarar belki, bir butun kek ve bir dolu kavanoz alici ve gonderenin bilgilendirilmesi ve sigortayla beraber 28 Tl tutmustu.

mesafe uzaksa eğer evet aslında fena değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…