- 30 Ocak 2013
- 29.428
- 43.925
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
alt tarafı istanbul küçükçekmeceden sarıyere gidecek paket ama sabah 08.58 den beri dağıtımda. hani kendm sabah çıksaydım yola şimdi istanbuldaydım. ptt de rezalet 3 günde teslim ediyorGelecegi yol güzergahıdır o.. Atıyorum İstanbul'dan Bursa'ya kargo gelecek ise İzmit Karamürsel Yalova ve Bursa olarak gorunur.. Bir de yurt içi kargo kadar rezalet bir şirket de yok ! Mal gelmez ararsın, sen hatalı olursun.. Hatta bazı çalışanlar zile basmaz teslim etmez kapıya gelindi raporu bırakılır seni mecburen şirkete kdr gidilmesine mecbur bırakırlar !
bende çok nadir yaparım öyle el altında bulunmayacak şeyleri bu sefer de öyle oldu ama sabahtan beri gelmeyen bir kargo varbu kargolar yüzünden internetten alışveriş yapmaktan soğudum.
bir bilgim olmadığı için istinye ile sarıyer arasında ne kdr mesafe var blmyrm. ama 08.58den beri verilmedi bir türlüBenimkide sabah 10'dan beri 5 dk lık mesafeden gelecek
Kargo dolanıyordur muhtemelen bu da şirketin acizliginden kaynaklı.. Bende bursadan kargo beklerken kargom İstanbula geçip ondan sonra benim elime ulaştığı zamanlar oldu.. Bir de sanki yasal haklarıymış gibi paketi açıp kontrol de ettirmiyorlar halbuki paketi açıp problem varsa tutanak tutturmak bizim hakkımız ama bunu bilinen bi çok kargo şirketi yaptırmiyor ancak ve ancak bu benim yasal hakkım basınız agirir dediğiniz zaman sizin salak olmadığınızı anlayıp susuyorlaralt tarafı istanbul küçükçekmeceden sarıyere gidecek paket ama sabah 08.58 den beri dağıtımda. hani kendm sabah çıksaydım yola şimdi istanbuldaydım. ptt de rezalet 3 günde teslim ediyor
cılkını çıkarttı kargo şirketleri sözde hızlı hizmet ama nerde bir semtte sabahtan beri dolanıp duruyor kargoKargo dolanıyordur muhtemelen bu da şirketin acizliginden kaynaklı.. Bende bursadan kargo beklerken kargom İstanbula geçip ondan sonra benim elime ulaştığı zamanlar oldu.. Bir de sanki yasal haklarıymış gibi paketi açıp kontrol de ettirmiyorlar halbuki paketi açıp problem varsa tutanak tutturmak bizim hakkımız ama bunu bilinen bi çok kargo şirketi yaptırmiyor ancak ve ancak bu benim yasal hakkım basınız agirir dediğiniz zaman sizin salak olmadığınızı anlayıp susuyorlar
Kim bilir aracta kac kargo var? Her seferinde ben goturseydim gitmistim demissin ama daha istinye-sariyer arasini bilmiyosun! Bu kadar sabirsiz olmayin.alt tarafı istanbul küçükçekmeceden sarıyere gidecek paket ama sabah 08.58 den beri dağıtımda. hani kendm sabah çıksaydım yola şimdi istanbuldaydım. ptt de rezalet 3 günde teslim ediyor
istanbullu değilim belirttim orda izmirdenim diye ve başkasına yaptığım espiriler hakkında gereksizce üzerine alınmayın. allah allah ya .Kim bilir aracta kac kargo var? Her seferinde ben goturseydim gitmistim demissin ama daha istinye-sariyer arasini bilmiyosun! Bu kadar sabirsiz olmayin.
cılkını çıkarttı kargo şirketleri sözde hızlı hizmet ama nerde bir semtte sabahtan beri dolanıp duruyor kargohani sabahtan yola çıksaydım izmirden istanbula varmıştım bile keşke kendmi hediye paketi yapsaydım hediye yerine daha makbule geçerdi
sordum dağıtımda dendi de normalde 8.58de çıkan kargo şuan ulaşması gerekti bile. mesela izmirde byle bir sorun yaşamıyorum.Size yakin olan yere gelir.
Arayip sorun.
Benim kargom ne durumda diye?
inşallah cnm. ya iki yerde aynı şehirde ama bu kdr bekleme süresi oldu ki istanbuldan izmire gelmiş olsa şimdi elimdeydiiyi fikir aslında .. Ben bi videoda izlemistm ya bu kargo şirketi ya da bilindik baska bir şirket ki muhtemelen yurt içi .. Kargo çalışanları paketleri karpuz gibi araca dolduruyorlardi o yüzden kargoya bisey verip yollamaya ya da birinden kargo ile alışveriş yapmaya korkar oldum ... Umarım tez zamanda kargon eline ulaşır :) ben olsam kargo geldiğinde lafımı esirgemem
sordum dağıtımda dendi de normalde 8.58de çıkan kargo şuan ulaşması gerekti bile. mesela izmirde byle bir sorun yaşamıyorum.
Arabanin icinde sadece sizin kargonuz yok.
Belki ondandir.
Burasi istanbul :)
Her mahalleye gelis saatleri vardir. Mesela benim kargolarim 11.30 - 12.00 hic sasmaz.
Daha 3 saat var. Elbet gelir.
Dün sipariş verdim bugün sabah geldi demekki kargo yoğunluğu var sizin orda bu kadar sabırsız olma
bunca saattir dağıtılmadı gittidağıtımda diyorsa dağıtımdadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?