Bu arada şu son 1haftadir eşime karşı çok sabirliyim eşime.neden böyle davranıyorsun diye bağırıp cagirmiyorum ben de aynı şekilde muhattap olmuyorum onunla önceden bu yaptığı davranışlar karşısında (çok özür dileyerek söylüyorum cinsellik konusunda nerdeyse hiç yaklasmazdi) ama ben beni sevdiğini düşünerek ten onu affedip inatla bana bu şekilde davranmasını kabullenemiyordum eşim beni yok saydikca daha çok tartışma cikartiyordum. Buraya da çok konu açtım sizlerinde dediği gibi 1haftadir aklım başıma geldi. Eşim beni sevmiyor. Eşim evli olduğunun farkında değil. Eşim bekar hayatı yaşamak istiyor. Eşim olgun bir insan degil. Hepsini kabullendim. Hayatımda ilk defa sessiz sakin duygularımı içimde yaşıyorum. Ve kabullenmeye calisicam artık.Esimle en büyük derdimiz , dışardan sessiz sakin efendi durup evin içinde kan kusturmasi. Ben bu evi terk edip gidersem ailem çevrem herkes tek suçlu beni bilir. Çünkü çok ince hesap yapan , konuşkan ve başkalarının gözünde uyanık gözüken bir yapım vardır. Neyse esime çok kötü bir insan diyemem. Fakat evli olduğunun farkında değil , ailesine de çok düşkün değil , bazı konularda beni haklı bulurken ailesini dinlediği zaman tek kalemde beni silebilecek karakterde. Ve tam da bu durumda ? Parasını sakınır? En ufak bir hatamı bulup üstüme gelir? En önemlisi bı erkek namusuna çok değer verir, benim eşim bu durumda gecenin bir vakti dışarda kalıtım esimi arayıp gel beni burdan al desem kendin gel der. Kısaca eşim benden soğuduğu zaman beni hiçe sayıyor. 3yil boyunca çok sorun yaşadık eşim boş vaktini kahvehanede değerlendirir, akşamları başka bir odaya geçip eline tel alır oyun oynar, sohbeti muhabbeti yok. Beni hiç bir zaman sahiplenmek arkamda durmaz. Tamda bu konulardan yıllarca kavgami derseniz konuşmamı derseniz herşeyi denedim. Eşimde ben ona karistigim için ara ara bu şekilde benden soğuyor. Sanki ben evde yokmuşum gibi davranıyor , vede ben bu durumu aileme anlatsam hemen beni kötüler böyle huyları da var. Evliliğim zehir oldu. Önceden eşime bağlıyım bosanamam diyordum. Şuanda çok yıpranmış durumdayım. Ailem sahip ciksamda etraftan çok ailemin evinde 3gün durabilirim. Her fırsatta hakaret ve suçlamaları olur. Ayrı ev şuanda asla olamaz yaşım küçük ve sağlam duramam ortalık çok kötü malum. Şuanda kendimi eşimle sanki aynı evi paylaşan iki yabancı, ben sadece kendi ihtiyaclarimi karşılamak için bu evdeyim, birazda olsa birikim yaparım. Şuan tamda kendimi bu duruma alıştırmaya çalışıyorum. Bu evde sadece ihtiyaçlarımı karşılamak için varım ! En önemlisi bı ise girip çalışıp ayaklarımın üzerinde durmak istiyorum. Paramı da biriktirip , ayrı eve cikicak olgunluğa ulaştığım zaman , eşime son tekmeyi de ben vurmak istiyorum.!
Amin canm güzel duan için çok teşekkür ederimOkurken bile eşinize sinir oldum . Tez zamanda kurtulursunuz inşallah Rabbim güzel yollar kapılar açsın
Öyle deniyormus taBuna sevilmemek deniyor
Yani sen çalışıp ayrı eve geçip eşine tekme koyma kısmına kadar idrak etmişsin, bizim verebileceğimiz başka tavsiye yok gibi.Öyle deniyormus ta
Ben 3yildir bunu kk ninda bana anlattığı gibi algilayamamistim. Alalha şükür artık kabullenmeye calisicam
Canm bana göre de asla yapamaz ! Ama ne yaparsan yap yapıyorlar işte. Böyle bir durumda senin için ve bütün kadınlar için söylüyorum ya kabullenmek ya boşanmak. Ben 3yiildir düzelir dedim kabullendim, daha beter oldu. Şuanda aileme güvenip boşanmak istemiyorum. Bosansam annemin babamın ömrü çok uzun olmaz stresten fazla yaşayamazlar her uzulduklerinede bana da kendilerine de kan kustururlar. Kk ninda dediği gibi benim bir an önce iş bulup nezaman ayaklarımın üzerine gelirsem esimi ozaman terk etmek.Yani sen çalışıp ayrı eve geçip eşine tekme koyma kısmına kadar idrak etmişsin, bizim verebileceğimiz başka tavsiye yok gibi.
O sana nasıl davranıyorsa sende ona öyle davran, bir an önce kendi ayakların üstünde dur.
Çocuk yapma mesela asla.
Benim eşim işten gelecekte konuşmayacakta kahveye gidecekte odaya geçip telefonla oynayacakta, asla yapamaz bunları, kim ne derse desin bazen dominant olmak iyidir.
O sana kartlarını açmış bitmiş bir evliliği oynuyorsa sende ona daha güzel kartlarla karşılık ver
Bilemiyorum benim eşime çok uzak böyle şeyler, mesela istemediğim şeyleride yapıyor yapmıyor mu ama ne kabulleniyorum ne boşanıyorum, iki söz ediyorum o işi bir daha yapmıyor, beni kaybetmekten korkuyor çünkü, yani dominantlığını geçerli olması için seni kaybetmekten korkması lazım yoksa tabi yapar dinlemez.Canm bana göre de asla yapamaz ! Ama ne yaparsan yap yapıyorlar işte. Böyle bir durumda senin için ve bütün kadınlar için söylüyorum ya kabullenmek ya boşanmak. Ben 3yiildir düzelir dedim kabullendim, daha beter oldu. Şuanda aileme güvenip boşanmak istemiyorum. Bosansam annemin babamın ömrü çok uzun olmaz stresten fazla yaşayamazlar her uzulduklerinede bana da kendilerine de kan kustururlar. Kk ninda dediği gibi benim bir an önce iş bulup nezaman ayaklarımın üzerine gelirsem esimi ozaman terk etmek.
Esimle en büyük derdimiz , dışardan sessiz sakin efendi durup evin içinde kan kusturmasi. Ben bu evi terk edip gidersem ailem çevrem herkes tek suçlu beni bilir. Çünkü çok ince hesap yapan , konuşkan ve başkalarının gözünde uyanık gözüken bir yapım vardır. Neyse esime çok kötü bir insan diyemem. Fakat evli olduğunun farkında değil , ailesine de çok düşkün değil , bazı konularda beni haklı bulurken ailesini dinlediği zaman tek kalemde beni silebilecek karakterde. Ve tam da bu durumda ? Parasını sakınır? En ufak bir hatamı bulup üstüme gelir? En önemlisi bı erkek namusuna çok değer verir, benim eşim bu durumda gecenin bir vakti dışarda kalıtım esimi arayıp gel beni burdan al desem kendin gel der. Kısaca eşim benden soğuduğu zaman beni hiçe sayıyor. 3yil boyunca çok sorun yaşadık eşim boş vaktini kahvehanede değerlendirir, akşamları başka bir odaya geçip eline tel alır oyun oynar, sohbeti muhabbeti yok. Beni hiç bir zaman sahiplenmek arkamda durmaz. Tamda bu konulardan yıllarca kavgami derseniz konuşmamı derseniz herşeyi denedim. Eşimde ben ona karistigim için ara ara bu şekilde benden soğuyor. Sanki ben evde yokmuşum gibi davranıyor , vede ben bu durumu aileme anlatsam hemen beni kötüler böyle huyları da var. Evliliğim zehir oldu. Önceden eşime bağlıyım bosanamam diyordum. Şuanda çok yıpranmış durumdayım. Ailem sahip ciksamda etraftan çok ailemin evinde 3gün durabilirim. Her fırsatta hakaret ve suçlamaları olur. Ayrı ev şuanda asla olamaz yaşım küçük ve sağlam duramam ortalık çok kötü malum. Şuanda kendimi eşimle sanki aynı evi paylaşan iki yabancı, ben sadece kendi ihtiyaclarimi karşılamak için bu evdeyim, birazda olsa birikim yaparım. Şuan tamda kendimi bu duruma alıştırmaya çalışıyorum. Bu evde sadece ihtiyaçlarımı karşılamak için varım ! En önemlisi bı ise girip çalışıp ayaklarımın üzerinde durmak istiyorum. Paramı da biriktirip , ayrı eve cikicak olgunluğa ulaştığım zaman , eşime son tekmeyi de ben vurmak istiyorum.!
Bu arada şu son 1haftadir eşime karşı çok sabirliyim eşime.neden böyle davranıyorsun diye bağırıp cagirmiyorum ben de aynı şekilde muhattap olmuyorum onunla önceden bu yaptığı davranışlar karşısında (çok özür dileyerek söylüyorum cinsellik konusunda nerdeyse hiç yaklasmazdi) ama ben beni sevdiğini düşünerek ten onu affedip inatla bana bu şekilde davranmasını kabullenemiyordum eşim beni yok saydikca daha çok tartışma cikartiyordum. Buraya da çok konu açtım sizlerinde dediği gibi 1haftadir aklım başıma geldi. Eşim beni sevmiyor. Eşim evli olduğunun farkında değil. Eşim bekar hayatı yaşamak istiyor. Eşim olgun bir insan degil. Hepsini kabullendim. Hayatımda ilk defa sessiz sakin duygularımı içimde yaşıyorum. Ve kabullenmeye calisicam artık.
[/QQUO
bende yeni fark ettim öyleymiş gercektenzor bir durum yaşadığın şeyler gerçekten
Sana hak veriyorum öyleleri çok kurnaz gözükür ailelerde oylesini haklı görür nedensebende yeni fark ettim öyleymiş gercekten
Bu hayatta dominant olmayan kadınları yerler valla.bende iyiki öyleyim.bu sebepten evde cok baskın çıkma savaşı yaşadık ama kazandım.yapacak birşey yok.erkek milleti ezdikçe eziyorYani sen çalışıp ayrı eve geçip eşine tekme koyma kısmına kadar idrak etmişsin, bizim verebileceğimiz başka tavsiye yok gibi.
O sana nasıl davranıyorsa sende ona öyle davran, bir an önce kendi ayakların üstünde dur.
Çocuk yapma mesela asla.
Benim eşim işten gelecekte konuşmayacakta kahveye gidecekte odaya geçip telefonla oynayacakta, asla yapamaz bunları, kim ne derse desin bazen dominant olmak iyidir.
O sana kartlarını açmış bitmiş bir evliliği oynuyorsa sende ona daha güzel kartlarla karşılık ver
Ben bir kıyafetime karışmasını yenemedim, buna da şükür diyorum, mini etek mini şort dışında karışmıyor onlaraysa mümkünü yok kapıyı kitliyor kavga patırtı, salmıyor asla, eşim doğulu ama batıda büyümüş, bu konuda söz geçiremedim.Bu hayatta dominant olmayan kadınları yerler valla.bende iyiki öyleyim.bu sebepten evde cok baskın çıkma savaşı yaşadık ama kazandım.yapacak birşey yok.erkek milleti ezdikçe eziyor
Bak ben eşimin ailesiyle nekadar iyi olursam oluyum eşimin arkasında dururlar, bunu eşime beni doldurarak değil ince ince işlerler. Eşim asla ailesinin niyetinin ne olduğunu anlamaz. Bir kere boşanma eşiğinden geçtik eşim ailesine beni kotulemis onlarda oğlum biz karışmayız ama sen bilirsin uzulmenide istemiyoruz demişler. Arkasından kaynanam şikayetlerini sıralamış gelip gitmiyorda , doğru düzgün hizmet etmiyorda. Eşimin ailesine kölelik yapmıyorum diye kocamla bosanmami isteyen insanlar.Sana hak veriyorum öyleleri çok kurnaz gözükür ailelerde oylesini haklı görür nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?