- 18 Şubat 2018
- 1.640
- 3.021
- 133
- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
Sikayet ediyorsun, kadin sanane ben kocami seviyorum, yuvami mi yikacan diye evi basiyor. Bu da basima geldi .Polisi aradim
Bir saat sonra geldiler
Kadin yiyecegi dayagi yedi zaten
Omzunu parcalamis
Simdi bunu birakirlar
Poliste dalga gecer gini sorular sorup he he diye gecistirdi
Adalet sistemi bu mu gercekten
18 yaşından küçüklere napar polis amca iğne mi hahhahahahahaçocuk bu arkadaşlar çok belli yazım tarzından deli cesareti de ordan geliyor zaten çıkar zaten ortaya
harkesi tanıyor herkesi derin devlet mübarekTutmayın küçük enisteyi.Saliverin gitsin.
HepberaberALLAHTAN BAŞKA KİMSEYE YALVARMAM BEN. ALLAH KAHRETSİN SIZI
gece yoktum ben yavrumKışkırtma yapıyorsun küfür yiyince kazen koş diyorsun sayın genel kolluk buraya plsssssss hahhahahah
harkesi tanıyor herkesi derin devlet mübarekDDDDDDDDDDDDDDD
iyi eğlendin velet dua et gece ben yoktum18 yaşından küçüklere napar polis amca iğne mi hahhahahahaha
Kimle karistiriyorsun beni aglayip yardim istedigim bi konum yok sukur gayet mutlu mesudum oraya buraya sallamissin habire mutsuz olan sensin gecenin kac saatinden beri burdasinHmm bu forumlarında ağlayan deli gibi yardım isteyen sendin dimi
serefsiz adi insannnn allah onlari bizden su sekilde uztun yaratmis dayak atannn. sanada helal. bir tanede burdaki kadinlarin yerine vursaydinSaat gecenin 3'de karisini kapida sacindan tutupp surukleyip ayni zamanda tekmeleyipp vuran serseriye cok mu aliskin bizim anli sanli Turk milletimiz?
Herkes camlarda vizyona yeni girmis bir filmi seyreder gibi..
Sonuc omzu parcalanmis, kafasi yarilmis ve dudagi patlamis bes yasinda cocuguyla ambulansa bile binmeye korkan bir kadin.
Gercekten kari koca arasina girilmez diye bizlere dayatilan topplum kliseleriniz batsin.
Erkekler kahve koselerinde yapacagi sozde adamliklardan utansin.
Kendi adima cok uzgunum ama vicdanim ayni zamanda rahat
Kadin halimle ievimde iki aylik bebegimi aglarken birakipp o serefsizin kafasini gozunu kirmaya gittim
Sonuc ise gelen polise su tarafa gitti o beyefendi diye izaat veren sozde dostlar ve komsular.
Eger bir erkek bir kadina siddet uyguladiginda bunun adi aile kavgasi diye okunuyor ve ustu kapatiliyorsa yaziklar olsun
çocuk olduğu çok belli kızsa sorun değil de erkekse bu kadar kadın konularına vakıf olması endişe verici aileye yazıkDaha forumdan çıkmayı bilmiyor ama herkesi bulacakmis çok derin valla
noldu kuzummmmmmmmmmmm ahahahhaha18 yaşından küçüklere napar polis amca iğne mi hahhahahahaha
Bak sana bir tavsiyede bulunayım:bütün yazışmalar orada burada secerenizi dokucem secerenizi egmye adliyeye uzatın bak yazışmalarınızi teker teker kv koca ve öz analarınıza yollicam ondan sonra Allaha yalvarmak aklınıza gelir.
o masalll dedigin malesef her gun tv haberinde. goruyoryz gercekten masal olsa. birde kadin dedgin azicik uslubuna dikkat ederrrO masallari anana anlat. Her canı sıkılan konu açıyor. Yeter be
Valla hersey karisti suan anlamadimKadını tanıyor musunuz?
Şiddet gören kadını tanıyor musunuz?Valla hersey karisti suan anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?