Kari koca ipek arasina giren kopek bla bla bla

Polisi aradim
Bir saat sonra geldiler
Kadin yiyecegi dayagi yedi zaten
Omzunu parcalamis
Simdi bunu birakirlar
Poliste dalga gecer gini sorular sorup he he diye gecistirdi
Adalet sistemi bu mu gercekten
Sikayet ediyorsun, kadin sanane ben kocami seviyorum, yuvami mi yikacan diye evi basiyor. Bu da basima geldi .

serefsiz adi insannnn allah onlari bizden su sekilde uztun yaratmis dayak atannn. sanada helal. bir tanede burdaki kadinlarin yerine vursaydin

bütün yazışmalar orada burada secerenizi dokucem secerenizi egmye adliyeye uzatın bak yazışmalarınızi teker teker kv koca ve öz analarınıza yollicam ondan sonra Allaha yalvarmak aklınıza gelir.
Bak sana bir tavsiyede bulunayım:

Şimdi sana bu yazdıkların bir oyun, eğlence ya da ego tatmini vs gibi geliyor. O kadar basit değil bu işler. Hakkında md 125’e göre onur, şeref ve haysiyeti incitecek nitelikte ifadeler kullandığın için dava açılır ve cezası az da değil. Sonuçları tüm hayatını etkiler. O nedenle böyle saçma sapan şeyler yapacağına kendini düzelt.

neler olmuş burda yaa ergenin biri anasıyla girmiş foruma ana ana anada ana diye bitirememiş anasını... konuyu mafetmiş ergen.. banlanmış çok şükür..

böyle bir adalet sistemimiz oldukça kadınlarımız daha çok dayak yer.. kesin o kocayı salmışlardır.. polisler arayı yapıp birbirlerinden özür diletip eve yolluyorlarmış o yüzden kimse beklemesin adaleti.. o adalet çok uzaklarda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…