Kari koca ipek arasina giren kopek bla bla bla

Of neyse
Laaaaaan dövmezsen ananı bacını senin .. Lan gel dövvvlan döv Bi tarafın varsa surtuk
Ananin götünde oynarım olmazmiii canimmm

Allah aşkına Kazen lütfen bu şahısın ad soyad fotoğraf bilgilerini paylaşın ki daha önce bunları yapmışsınız. Bu edepsiz hayasızın ne olduğunu ortaya çıkarın lütfen.
Terbiyesiz edepsiz ahlaksız!

Laaaaaan dövmezsen ananı bacını senin .. Lan gel dövvvlan döv Bi tarafın varsa surtuk

Zavallı meczup seni Allah iyiliğini versin ... psikiyatrist bir arkadaşım var istersen seni yönlendirebilirim.
Bu arada sen daha yeni evlenmedin mi ANAM bacım

Bu manyaklar yarın insan gibi giyinip aramıza karışacak, değil mi?
Şiddet suçluları asla asla gökyüzünü görememeli.
Bugün karısını öldürmedi, peki yarın?

Çok şükür yırtık donum da yok, dondan çıkacak bir şeyim de.
Özlü sözün bile terbiyesiz.
Ama senin nerelerin yırtıldı da bu kadar gitti beyin, meçhul.
Benim beyim başımda sizin kocalarınız am avında burayla uğraşacağınıza kocanız ile ilgilenin de başka karılara gitmesin sonra ağlıyorsunuz

Umarim yonetim seni bulur cikarir
Gecmiste oldugu gibi yalvartir yakartir
O zaman anlarsin klavye basindan yaptigin delikanlilugi
Ne anaymis kocaymis arkadas
Anlamadim ki gozun mu var
Al hepsi senin olsun

Senin ananla kocana tahammül edemiyorum siktir kendini rahatla hahhahahahahhahahahhaha m rvldhdbbdbdbbdndmsihags
Iy döl israfı. Tüpçü çocuğu musun sucu mu?
Benim beyim başımda sizin kocalarınız am avında burayla uğraşacağınıza kocanız ile ilgilenin de başka karılara gitmesin sonra ağlıyorsunuz
Allah senin belanı versin iğrenç pislik!

Hee anam hee.
Kocam senin gibi abazaydı çünkü ağzında beyninde böyle küfür ve seviyesizlik eksik olmazdı.
Karı marı lafları bizim evin en iç açıcı sohbetidir mesela.

O kadar analardan bahsettin, biraz da senin babandan bahsedelim. Keşke peçeteyle münasebeti artsaymış..

Bu manyaklar yarın insan gibi giyinip aramıza karışacak, değil mi?
Şiddet suçluları asla asla gökyüzünü görememeli.
Bugün karısını öldürmedi, peki yarın?
Insallah bosanir
Tek temennim bu
O cocuk bir daga o adamla insallah karsi karsiya gelmez

Insallah bosanir
Tek temennim bu
O cocuk bir daga o adamla insallah karsi karsiya gelmez
Allah o adamın da belasını verir inşallah. Kadına çocuğa çok üzüldüm. Allah bilir gidecek bir yeri de yok. Maddi durumu da yok. Umarım boşanır şikayetçi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…