- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
Öptüm pembe götündenOlur canim anamda seni bekliyor :)
Laaaaaan dövmezsen ananı bacını senin .. Lan gel dövvvlan döv Bi tarafın varsa surtuk
Ananin götünde oynarım olmazmiii canimmm
Laaaaaan dövmezsen ananı bacını senin .. Lan gel dövvvlan döv Bi tarafın varsa surtuk
Bu manyaklar yarın insan gibi giyinip aramıza karışacak, değil mi?Polis bile iki saate yakin bir surede geldi
Halbu ki karakol cok yakin
Bu ciddiye almadiklarini gosteriyor
Ben gittim sonra adam yola dogru kostu kadin kendini iceri atti
Ben kapiyi caldim yarali diye ama korkup acmadi
Sonra adam yaninda genc bi adamla elinde sopayla tekrar geldi camlara kspilara vurdu tehditler savurarak
Iceridede cocuk var
Yasadigi korkuyu dusundukce gozlerim doluyor
Herkes perde arkasindan izledi resmen
Benim beyim başımda sizin kocalarınız am avında burayla uğraşacağınıza kocanız ile ilgilenin de başka karılara gitmesin sonra ağlıyorsunuzÇok şükür yırtık donum da yok, dondan çıkacak bir şeyim de.
Özlü sözün bile terbiyesiz.
Ama senin nerelerin yırtıldı da bu kadar gitti beyin, meçhul.
Psikiyatristler insanlara bakıyor ama, buna çare olamazlar.
Zavallı meczup seni Allah iyiliğini versin ... psikiyatrist bir arkadaşım var istersen seni yönlendirebilirim.
Bu arada sen daha yeni evlenmedin mi ANAM bacım
Umarim yonetim seni bulur cikarirLaaaaaan dövmezsen ananı bacını senin .. Lan gel dövvvlan döv Bi tarafın varsa surtuk
Iy döl israfı. Tüpçü çocuğu musun sucu mu?Senin ananla kocana tahammül edemiyorum siktir kendini rahatla hahhahahahahhahahahhaha m rvldhdbbdbdbbdndmsihags
Allah senin belanı versin iğrenç pislik!Benim beyim başımda sizin kocalarınız am avında burayla uğraşacağınıza kocanız ile ilgilenin de başka karılara gitmesin sonra ağlıyorsunuz
Lan dovecektin yaaaa hahahhaha bedava konuşmayın efelik etmeyin
Zavallı meczup seni Allah iyiliğini versin ... psikiyatrist bir arkadaşım var istersen seni yönlendirebilirim.
Bu arada sen daha yeni evlenmedin mi ANAM bacım
Hee anam hee.Benim beyim başımda sizin kocalarınız am avında burayla uğraşacağınıza kocanız ile ilgilenin de başka karılara gitmesin sonra ağlıyorsunuz
Allah sizin ananıxın belasını veriş 5. Allah karıştırmayın admin kızıyor din yok din yoooookIy döl israfı. Tüpçü çocuğu musun sucu mu?
Allah senin belanı versin iğrenç pislik!
@Mune adminator gör bunu. Kk nün iyice seviyesi yerle bir. Sana da gelince terbiyesiz sürtük ver Bi savcılığa nolur Allah için nolur Anan lan anannnnn ananız noldu değerli mi oldu İşinize gelince ananızı suçlayın işinize gelince kocanız. Görsünler inşallah da ondan sonra yazarsınız buraya hahhaaha
Insallah bosanirBu manyaklar yarın insan gibi giyinip aramıza karışacak, değil mi?
Şiddet suçluları asla asla gökyüzünü görememeli.
Bugün karısını öldürmedi, peki yarın?
Babası belli mi ki acaba bence önce bunu soralımO kadar analardan bahsettin, biraz da senin babandan bahsedelim. Keşke peçeteyle münasebeti artsaymış..
Bir konuda psikoljik sorunlarindan bahsetmissinAllah sizin ananıxın belasını veriş 5. Allah karıştırmayın admin kızıyor din yok din yoooook
Ananin üzerine bosaldi en son o gün o gündür arttı münasebeti seni görünce hahahahHhaW232baban bilmiyor mu halaaaaaO kadar analardan bahsettin, biraz da senin babandan bahsedelim. Keşke peçeteyle münasebeti artsaymış..
Ya rezil resmen yaBabası belli mi ki acaba bence önce bunu soralım
Dinlesene Bi Allah aşkına sen kimsin lan he kimsin lavuk seniBir konuda psikoljik sorunlarindan bahsetmissin
Fakat ben deli falan dinlemem
Allah o adamın da belasını verir inşallah. Kadına çocuğa çok üzüldüm. Allah bilir gidecek bir yeri de yok. Maddi durumu da yok. Umarım boşanır şikayetçi olur.Insallah bosanir
Tek temennim bu
O cocuk bir daga o adamla insallah karsi karsiya gelmez
Ananin Amin dan gülYa rezil resmen ya
Yemin ediyorum gulesim geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?