Kari koca ipek arasina giren kopek bla bla bla

Insallah bosanir
Tek temennim bu
O cocuk bir daga o adamla insallah karsi karsiya gelmez
Son zamanlarda velayetti, nafakaydı çok tartışılıyor, haber gündemi oluyor ama atlanan bir detay var.
Şiddet görmüş kadınların bunu ispatlaması halinde, o çocuk üzerinde babaların tüm haklarının iptal edilmesi gerekir.
Yok haftasonu görüşmesi yok yaz tatili vs.
Eşini döven bir adama nasıl çocuk emanet edilir ve o çocuğu nasıl görme hakkı tanır ki devlet!
Babalıktan aforoz edilsinler!

Allah aşkına cevap vermeyin şu gereksize ya, mahvetti konuyu.
Cevap aldıkça bir halt sanıyor kendini, 3 yaş zekasını konuşturuyor.
Boşverelim, konuya dönelim.
Dön bakalım konuya yine ne döl israfligi yapacaksın bakalım alkisssss dünyayı kurtardın hahhahahaha

Kesinlikle
Siddet egilimi saglikli bir insanin uygulayacagi birsey degil zaten
Nasil olurda aylik kalmalar, haftasonu gorusleri olur bende sasiriyotum
Daha gecen kadinin biri kocasindan bosanmayi hazmedemeyip on yasindaki oglunu bogarak oldurmustu
Bir ebeveynin saglikli psikolojide olmadigi siddet egilimi oldugu ispatlanmissa goruslerde yadaklanmali

Şiddeti savunan, kocaya uzaklaştırma kararına karşı çıkan insanlarla dolu bu ülke. İzin veriller mi sizin dediğiniz yapılsın?

Ben de güldüm valla. Anan, boşalmak vb. kelimeleri yeni öğrenmiş bir primatın öğrendiklerini cümlede kullanmaya çalıştığı mini bir belgesel
Kusura bakma senin gibi kasarlasamadik hala amimiz folofos olamadı hahahhaha bende olsam gülerdim hahhaahaha

Şiddeti savunan, kocaya uzaklaştırma kararına karşı çıkan insanlarla dolu bu ülke. İzin veriller mi sizin dediğiniz yapılsın?
O zaman müstehak ne diyeyim...
Benim başıma gelse çok da büyük konuşuyorum, çocuğumı da alır kaçırırırım.
Bu devlet beni döven bir canlıya hala çocuğumu görme hakkı tanırsa, soluğu yurt dışında kaçak olarak alırım.
Beni koruyamayan yasaların çocuğuma da hayrı dokunmaz.

Maalesef birçok kadın sabah yediği dayağı akşam unutuyor. Kimisi Mecburiyetten Dem vuruyor Kimisi seviyor ayrılamıyor. Geçenlerde bu dayak yiyip yiyip seviyorum diyen kadınlar için bir teşhisi konmuştu. Aşağılanma hastası mıydi neydi tam hatırlamıyorum. Olan hep çocuklara oluyor . öyle kocam olsa bana bu geceki gibi bir olay yaşadı ne çocuk gösteririm ne gün yüzü

Son senelerde bu olaylara özne olan sözde adamların üretilmesi için medya da var gücüyle çalışıyor. Erkek gibi erkek duruşunun Polat Alemdar’la, pardesüyle vb. tiplemelerle topluma pompalandığı bir dönemden geçtik, geçiyoruz.. Kadınlar naif insanları güçsüz buluyor artık. Sonumuz ne olacak bilmiyorum ..

Zaten böyle ailede yetişmiş çocuklar şiddeti kanıksıyor.
Erkek ise eşine ve çocuğuna aynısını yapıyor, kadın ise babam da annemi döverdi deyip susuyor.
Allahım yaşatmasın, aklım almıyor.
Kocam bana el kaldıracak ve ben onunla aynı evde nefes alacağım.
Bu şey, zehirli bir yılanla odada yalnız kalmak gibi.
Ne zaman ne yapacağı bilinmeden ama daha öldürmedi diye hayata devam etmek.
Ama o zehir evin içine bir kere girdi mi ne çocuk dinler ne eş, hepsini yakar gider.

bazıları gidecek yeri olmadığınnan, yanlız başına iş bulup hayata tutunacak gücü olmadığından katlanıyor.

bazıları gidecek yeri olmadığınnan, yanlız başına iş bulup hayata tutunacak gücü olmadığından katlanıyor.
Gidecek yer demeyelim ona, hayatta kalma güdüsü her canlıda vardır çünkü.
Eğer kendini kurtarma derdinde ise sokakta yatat gene kurtulur ve inanmazsınız, devletin bu konuda çok fazla merkezi, sığınma evleri var her ilde(hayret!)
Önemli olan içsel güç, sırtını bir baba ya da kocaya dayamadan, tırnaklarla kazanıp rahat sıcak yatağını bırakmakta geçiyor.
E bir zahmet yani, bir zahmet bu kadınlar için milyar ödenekler çıkıp bir şekilde uzman destekleriyle ayakta ve hayatta kalmaları için çabalanıyorsa, sıcak yatağını da bırakacak.
Bu mesele cahil eğitimli zengin fakir dinlemiyor, plaza kadınlarının bile ceo kocalarından şiddet gördüğü bilinen gerçekler.

Ve maalesef bir çok kadında hayat standartlarından vazgeçmiyor .
Belki de yediği dayaktan
Dediğim gibi bu kanıtlanmış bir hastalık
Bazı kadınlar bunu maalesef seviyor

Hayat kadınlara çok zor. İdealleri olsa çalışmak isteseler toplum çocuğuna bakmak yerine çalışıyor diye ayıplar. Anneliğini sorgular. Kendiside baskıya dayanamayıp çocuğuna yeterli zaman ayıramadığını düşünür üzülür. Çalışmasa bu sefer evde boş boş yatıyor denir evde yaptığı onca iş, annelik görmezden gelinir. böyle hayvan kocaya rastladığında da maddi özgürlüğü yok diye katlanmak zorunda kalır.

Kadın ne yapsa yaranamaz.
Zaten mesele burada, neden yaranıyoruz?
Neden bunlar bize dayatışmış ki?
Anneliğimiz, başarımız, güzelliğimiz, iyi yaptığımız yemekler, temizlik becerimiz, kariyerimiz ya da eğitimsizliğimiz vs.
Her daim tartışmaya ve övülmeye açık.
Ben hiç duymadım ki bir erkeğe, vay sen de ne kadar sallayarak çalışıyorsun ya da ne kadar iyi mesai yapıyorsun diyen?
Nereden çıkmış bu onay almaya mecbur ve herkesin aleni şekilde fikir beyan edebildiği yaşam mücadelemiz?

Tek maaşla hem çocuğa dadı, hem kira, hem gıda nasıl yetişsin? Okutulmamış, çalıştırılmamış, ya da çocuklarıyla ilgilenmek için çalışmamış kadın nasıl iş bulsun?

Bilmiyorum kafayı kadınlarla bozmuş topluma sormak lazım.

Tek maaşla hem çocuğa dadı, hem kira, hem gıda nasıl yetişsin? Okutulmamış, çalıştırılmamış, ya da çocuklarıyla ilgilenmek için çalışmamış kadın nasıl iş bulsun?
Söylediğim gibi devlete bağlı birçok merkez mevcut barınma ve iş imkanı sağlıyorlar.
Kendi ayaklarının üzerinde durana kadar belki yıllarca destek veriliyor.
Ayrıca, özel kuruluşların çoğunun kadına şiddette cinsiyet ayrımcılığı yaptığı biliniyor.
Yani bir kadın böyle bir sorunla işe başvurduğunda öncelikli olarak istihdamı sağlanıyor, el altından yardım görüyor, çocuğu için kreş desteği ya da kuruluşun varsa kreşi ücretsiz faydalanıyor.
Her şeyi geçtim, şuan gündelik kadın fiyatı 200 tl.
Çok zor iş ama çocuğunun beden ve ruh sağlığını öncelikle tutmuş bir anne, ah demeden gider işine.
Yeter ki gönlü istesin kadınların, artık her şey eskiye nazaran çok kolay ve özgür bir nefesin karşılığı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…