bunu gerçekten düşünen erkek var mıdır acaba?hiç sanmıyorum...şakkıdı
çok güzel bir yazıııııııııı bence ama gerçekten düşünen varsa helal olsun
bencede aynen öyleçok güzel bir yazıııııı .............................
yokk bu gerçek bir duygu insan içinde hissediyorvalla bende bilmiyorum bence tam tersi olmasin
evet bence bunu yazan erkek duygularını tam anlatmışçoğu erkeğin yaşadığı çıkmazı,üzüntüyü ne güsel
kaleme almış yazan kişi
helal olsun
tşkler
evet biz nasıl düşüncelere boğuluyorsak aynı şeyeri erkeklerde düşünüyoreşim tam anlatmasada kızımız dünyaya geldiğinde bazı düşünceler taşıdığını düşünüyorum. anne baba olmak çok başka
anne değilim ama güzel bir tespit sanırım böyle oluyor
yaratılışımızın en güzel özelliğidir bu annelik duygusu eşimize çocuğumuza tüm sevdiklerimize bu hisle yaklaşmıyormuyuz ama dediğin gibi dozu iyi ayarlamak gerekir sıkmadan sıkılacak boyuta gelmeden yapmalıyızbiz kadınların içinde annelik güdüleri çok gelişmiştir anne olsakda olmasakta bende eşimi yeri gelir bebeğim gibi şımartırım bu onunda çok hoşuna gider ama bunun ölçüsünü kaçırmamak çok önemli
ararsıra moral verme amaçlı annelikler güzel oluyor diye düşünüyorum bir kadın bir erkeğin yerine göre herşeyi olabilmeli annelikte bunun içinde
çok doğru ve gercekçi bir yazı.. ve tüm anne adaylarının ve evli bayanların göz önünde buludurulması gereken bir şey bu...anne olmakta eş olmakta cok sorumluluk ıstıyor hayatta sadece bu ıkısını bırden basarabılenler bile cok sey basarmıs demektır...
cok güzeldı gercekten tesekkurler....
aldatmaya bahane bulmuş, üzerine de kılıf örtmüş. hee biz de yedik.
karısının uzaklaşmasını kalıcı sanıp başka bedenlere yöneliyomuş ya duygusal amca.aldatmış mı?
ben orayı anlamaışım. ayrılıyolar adam küstü içerledi diye düşünmüştüm akannehir
boyu posu devrilsin emi...klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?