karımdan güzelsin ama biraz kilo vermen lazım. ne yapıcam şimdi

acemicadi

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2010
1.433
28
358
İstanbul
piyano hocamın bana attığı mesajın tam metni: "eşimden bile daha güzel olduğunu söyleyebilirim ama kilo vermen lazım birde biraz daha az fondöten sürmen"

ben ona güzel miyim diye sormadım, bu 1.
ben ona karından güzel miyim diye sormadım bu 2.
ben kilolu ya da balıketi değilim normal kilodayım bu 3.

şimdi sorun şu: bu hoca kendi okulumuzun sözleşmeli hocası. istersem bu hocayla değil başka hocayla çalışabilirim, kendi okulumun dışındaki özel bir merkezde hiç sorun değil. lakin
1. aileme başka sanat merkezine devam etmek istediğimi nasıl söyleyeyim?
2. arkadaşlarıma neden hoca değiştirdiğimi nasıl açıklayayım?
bu 2 sorunun cevabı için sizin fikirlerinize ihtiyacım var.

teşekkürler.

Son düzenleme:
Ailene durumu aynen anlat
Arkadaşlarına da orta yollu bi cevap ver geçiştir gitsin
Ama o sapık adamdan kurtulmaya bak

arkadasım 1.bu hoca tam bır sapık
2.serefsızın tekı karısını asagıladıgı ve aldattıgı ıcın
sorularına gelınce canım...dogruyu soyleyebılırsın oda bu arada karısını asagıladıgı ıcın ıns ısınden olur.ama bır sey soylemek ıstıyorum normal kılodayım dıyorsun ya acaba msjı sana degılde baskasınamı attı tek bır msj mı geldı

Bu gönderdiğiniz mesajları güzel eşinize göndersem tepkisi nasıl olur diye sorsanız...

Son düzenleme:

hayır arkasından bir mesaj daha attı. yüzün çok hoş üst dudağına botoks yaptırırsan tamamen kusursuz olacaksın diye.

Bu gönderdiğiniz mesajları güzel eşinize göndersem tepkisi nasıl olur diye sorsanız...

aynen bunu yazacaktım,
benden önce yazmışsınız.

ailenize ve arkadaşlarınıza doğruyu söyleseniz,
hocanızın mesajından rahatsız olduğunuzu ve bırakmak istediğinizi...

pislik ne demek öğretmiş cnmm bence hiçç açıklama yapma itici geliyor konsantre olamıyorum de uzaklaştır kendinden... senden uzak Allah a yakın olsun bence...

bende ayni seyi diycektim canim zalimce gelebilir ama esinide haberdar ederdimki nasil bi kocasi oldugunu görsün siz olmasaniz bile karsilik veren biri cikicak bi gün karsisina sonrada karisi belki burada evli adami ayarlayan bekar kizlar diye konu bile acabilirben olsam herkesede acik acik söylerdim özellikle ögrencilerine ki onlarda tedbirli olsun hocada rezil olsun

mesajın tıynetsizliği bir yana da
şu üst dudağını dolgunlaştır mesajı ayrıyeten keyfimi kaçırdı. kızsam mı yoksa çirkinlik kompleksine mi girsem bilemedim.
ona ne ki benim üst dudağımın kalınlığından.
g...ekalı.

ayyy allahim bide dudaginimi kalinlastir dedisapikmidir dalgami geciyo sizle anlamadim ben bi bakima gireyim en iyisi deyinsizi begendi asiliyo desem kilo ver diyo dudak diyo balik et diyo eeneresi kaldi aslinda begenmemis yani dudak kalinlassa biraz zayiflasan saclar sari olsa gözlerede lens taktikmi olursun angeline joliedelimidir nedir adam yaaa.bence sen attigi mesajlarida göstererek herkese söyle bu adamin sapikligini yanina kalmasin bide evli barkli adam

benim fiziğim hakkında hüküm vermek onun ne haddine hala anlayabilmiş değilim..acayip sinirlendim.

adamın biri üstelik evli size kur dolu msjlar atıyo sizin takıldığınız fiziğiniz hakkında hüküm vermesi mi? net ve kararlı bir şekilde bir daha msj atmaması gerektiğini yoksa kendisini şikayet edeceğinizi söyleyin. ve bir an önce hocanızı değiştirin.....

hocanızın yaptığı alenen taciz
siz yazdıkları yüzünden komplekse mi giriyorsunuz saçmalamayın
ve en kısa zamanda önce ailenize sikayet edin onlar da resmi mercilere etsinler
bu ne ya
çocukları kimlere emanet edicez biz
sen şimdi şikayet etmezsen daha çok yüz bulup piyano dersi sırasında fiziksel tacize cevirmeye kalkısabilir

Ailenize yada arkadaşlarınıza bahane aramakla neden uğraşıyorsunuz,çok da önemli değil ne dediğiniz..

Yazdıkları şeyler ve tabi evli bir insanın bunları yazması gerçekten iğrenç..yeterince rahatsız olmuşsunuz zaten..

Dediklerine takılmak yerine biran önce kurtulun gitsin o sapıktan...

mesajları silmeden olduğu gibi yetkililere gösterin ölemi yapsam bölemi yapsam uzaklaşsammı gibi saçmalıklar yapmayın cezasını bulsun pis yaratık ona buna ne açıklayacağım gibi dertlere düşmeyin söyleyin gerçeği ailenize ve arkadaşlarınıza olsun bitsin utanacak kişi sen değilsin bunu unutma tamamıyla o hayvan herifin sorunu senin değil anlat açıkla kurtul

degistirmen mümkün degil mi hattini diyecem ama bir terbiyesiz adam icin esn niye hattini degistiresin.

karsisina gecip acikca söylesen seni rahat birakmasini,bunu birakmazsa mesajlarini götürüp sikayet edecegini söylesen?

terbiyesiz adam

O zaman eşini haberdar edin.
Önce ailenize söyleyin ama.
Sonra da o kişiye tacize devam ettiği takdirde yasal yollara başvuracağınızı dava açacağınızı söyleyin.

evet canım,yapılacak en mantıklı hareket bu olur.

dğer konundan hatırladığım kadarı ile aynı hoca daha önce de her sabah günaydın mesajı atıyordu.
sen tepki vermedikçe mesajların içeriği değişti.
bu mesajlara da tepki vermezsen daha ileride tacizler farklılaşabilir.

bir an önce ilk olarak ailenle sonra okulla bu durumu paylaşmalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…