piyano hocamın bana attığı mesajın tam metni: "eşimden bile daha güzel olduğunu söyleyebilirim ama kilo vermen lazım birde biraz daha az fondöten sürmen"
ben ona güzel miyim diye sormadım, bu 1.
ben ona karından güzel miyim diye sormadım bu 2.
ben kilolu ya da balıketi değilim normal kilodayım bu 3.
şimdi sorun şu: bu hoca kendi okulumuzun sözleşmeli hocası. istersem bu hocayla değil başka hocayla çalışabilirim, kendi okulumun dışındaki özel bir merkezde hiç sorun değil. lakin
1. aileme başka sanat merkezine devam etmek istediğimi nasıl söyleyeyim?
2. arkadaşlarıma neden hoca değiştirdiğimi nasıl açıklayayım?
bu 2 sorunun cevabı için sizin fikirlerinize ihtiyacım var.
teşekkürler.
arkadasım 1.bu hoca tam bır sapık
2.serefsızın tekı karısını asagıladıgı ve aldattıgı ıcın
sorularına gelınce canım...dogruyu soyleyebılırsın oda bu arada karısını asagıladıgı ıcın ıns ısınden olur.ama bır sey soylemek ıstıyorum normal kılodayım dıyorsun ya acaba msjı sana degılde baskasınamı attı tek bır msj mı geldı
Bu gönderdiğiniz mesajları güzel eşinize göndersem tepkisi nasıl olur diye sorsanız...
Bu gönderdiğiniz mesajları güzel eşinize göndersem tepkisi nasıl olur diye sorsanız...
benim fiziğim hakkında hüküm vermek onun ne haddine hala anlayabilmiş değilim..acayip sinirlendim.
adamın biri üstelik evli size kur dolu msjlar atıyo sizin takıldığınız fiziğiniz hakkında hüküm vermesi mi? net ve kararlı bir şekilde bir daha msj atmaması gerektiğini yoksa kendisini şikayet edeceğinizi söyleyin. ve bir an önce hocanızı değiştirin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?