karımdan güzelsin ama biraz kilo vermen lazım. ne yapıcam şimdi

gayet güzel yazmışsın arkjadaşım başkada yorum yapmaya gerek yok bence

teşekkür ederim arkadaşlar
boşuna dememişler "gerçekler acıdır "
Bir kişi değil herkes aynı fikirdeyse orda bir durup düşünmek lazım..Demek bende bir sorun var diye..

Ama Sorunu Zaten Var Kızın..
Kendini Çirkin Sanıyor..
Merak Ettim..
Fotosunu Eklese de Biz Fikir Yürütsek..

Ama Sorunu Zaten Var Kızın..
Kendini Çirkin Sanıyor..
Merak Ettim..
Fotosunu Eklese de Biz Fikir Yürütsek..

Aslında amaç dalga geçmek de değil gerçekten bende merak ettim keşke koysa fotosunu kendini bu kadar ameliyatlara aynalara vermiş birisini merak etmek hakkımız
Cidden yaptığı yanlış.
Hem de çok yanlış..Bu kadar takıntı yer bitirir insanı ya
önemli olayları bile göremiyor bu takıntısı yüzünden

ahh beğen butonu nerdesin

madem durumdan bu kadar rahatsızsınız koşarak uzaklaşın,bırakın aynaları dudakları,insanın içi güzel olsun yeter.. benim de başıma buna benzer bi olay gelmişti,herkese yavşayan bi hocaydı ama benim tavırlarımla boyunun ölçüsünü aldı,okulda gördü mü selam bile verEmiyor!kişi tavrını belli etsin yeter ki!kendinde rahatsız olduğunuz bi durum varsa bunu kendiniz paylaşın,o şahsiyetsiz kişiyle paylaşarak açık kapı bırakmayın..
zaten karısından da nasıl rahat(!) insanlar oldukları belli..ben mi geri kafalıyım insanlar mı çok rahat bilemedim..

yazdıklarına katılıyorum arkadaşım,artı olarak piyano hocan zaten sana değil herkese mesaj atıyordu,sen sadece kendi üstüne alınmışmıştın acemicadıcım ne oldu. babana söz vermiştin evlilik düşünmediğin biriyle flört etmeyecektin ama mavi boncuklarda cepten çıkmış anlaşılan. kendini adamın karısının yerine koy nasıl hissederdin kendini.evli bir erkeğin karşısındaki kadına güzelliğinden bahsetmesi hoş gelmez bana. bilmiyorum canım ayrıca hocayla mesajlaşmak ne demek anlamıyorum...bizim hocalarımıza bayram kandil vs harici mesaj çekemezdik biz çekinirdik. eskiden herkes farkını,haddini,yerini bilirdi ya.öğrenci öğrenciydi,öğretmen de öğretmendi. bilmiyorum canım böyle atılan zarflara karşılık vermeye devam edersen tünelin sonu pek parlak olmaz ama.

Almina bu mesajı beğendi...:)

çook haklısınız...

ayrıca ben olsaydım konu sahibinin yerinde, böyle bana sarkıntılık yapan bir adamın ağzından çıkan hiçbir lafı takıp da güzel miyim çirkin miyim diye düşünmezdim. çünkü ben kendimle barışığım, kimsenin senin şuran şöyle buran böyle lafını ciddiye alıp da üzerinde kafa yormzdım. mükemmel bir fiziğe sahip değilim, ama kusurlarımla barışığım, kendimi de bu kusurlarımla güzel buluyorum. konu sahibine de böyle düşünmesini tavsiye ediyorum ayrıca da böyle bir durum karşısında ilk olarak yapacağım şey o mesajları aynen delil olarak okul yönetimine gösterip hoca hakkında şikayetçi olurdum ki haddini bilsin!!!

Son düzenleme:
O adamla bütün insani münasebetinizi kesin. başınız belaya girer. Çevrenize birşey açıklamanız gerekmiyor.hoca ve öğrenci arasında belli mesafe olmalı.Üstelik evli bir erkek. Dikkat çekmek için oran böyle buran böyle demiş size. Kişilik zaafiyetine kapılmayın, bir hanımefendi gibi davranın.İlişkinizi alakanızı kopartın ki ciddiyetinizi anlasın.

sanırım konuyu açan arkadaş yorumlardan pek hoşlanmadı belki de istediği cevapları alamadı..

Konuyu okudum. Ne söylemezsem banlanmam diye düşünüyorum
Hayır, konusahibinin yorumları, olaya bakışı o kadar saçma üstü bir şey ki.
Neyse , neyse ben yorum yapmayacağım ya. Ama dilerim ki, Allah sana ciddi sorunlar yaşatmasın.Yaşatmasın da, hep böyle , saçma
sapan birinin söylediği yok oran şöyle böyle cümlelerine takıl hayatın boyunca. Şaka gibisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…