karımdan güzelsin ama biraz kilo vermen lazım. ne yapıcam şimdi

okulu değiştirmeyi düşünmedim tabi ki de. sadece okulun akustik salonunda yapılan sözleşmeli müzik dersi yerine, okula yakın başka bir sanat merkezine katılacağım. okuduğum bölümün piyanoyla ilgisi yok.
asılmasının hoşuma gittiği falan yok. ama evet kusur bulunması beni daha çok rahatsız etti. kendinizi benim yerime koyun anlarsınız.

Baştan sona okudum da... Tepkiler nasıl da değişmiş "haklı olarak"...

Arkadaşlara katılıyorum. Hocanın size olan ilgisinden çok bulduğu kusurlara tahammül edememişsiniz gibi geldi bana da.

Üstelik şu attığınız:
ben: nasıl yani? hangi detaylar? ne demek oluyor bu? çirkinim anlamına mı geliyor? nereler kusurlu?

Mesajda bile o kadar belli ediyorsunuz ki tavrınızı. Madem çok rahatsızsınız(!) size ne bulduğu kusurlardan, detaylardan? Kendiniz zarf atıyorsunuz zaten "çirkin miyim?" diyerek. E bu noktada da bize laf düşmez...

Peki bişey sorabilirmiyim size kusur bulan insan nasıl biri?
Onun hiç kusuru yokmu?

Bence böyle bi insanın bulduğu kusur hiç önemli olmamalı...

o mesajı bir kadın da atsa, bir adam da atsa, amcam da atsa, yengem de, halam da atsa "çirkin miyim" diye cevap verirdim.
çirkinlik konusunda hassasım. açık ve net.
zarf atmak, karşı cinse beklentiye girerek girişimde bulunmak anlamına gelir. o yüzden zarf atma talihsiz bir ifade olmuş.
kafamı taktığım şey belli benim.

Yorumların hepsini okudum ve gerçekten inanamadım. Her insan beğenilmekten hoşlanır, iltifat edilsin ister. Bu ister hocan olur ister arkadasın ister öğretmenin. Herkese potansiyel talip olarak mı bakacağız. Onlar nasıl ki hoşumuza gidip güvenimizi tazeliyorsa eleştiriler de hele ki bizim taktığımız kısımlaraysa bu demorilize eder. Hocanın asıldığından süphelenmiş araştırmış ve herkese yaptığını anlamış. Ardından da ona böyle kusurlarını söyleyince elbette kafaya takmış. Ben olsam ruh hastası kendisine bakmayacağımı anladı kusur arıyor der geçerim. Ama demek ki arkadasımız hassas o söylediklerinde ve gerilmiş. Zaten değiştirmiş ondan uzak durmak için.. Bu kadar büyütüp yargılamaya gerek yok..

sen sormuşsun hoca cevap vermiş
bu kadar cevap hakkı verecek şekilde konuşmayabilirdin
bu diyaloğun gidişatını belirlemek senin elinde olan bişey sonuçta
ben taciz kısmına takıldım sen dudaklarım ince kilolu da değilim kısmına
asıl sorun bunlar değil bence ama senin için sorun yoksa
bişey diyemem...

Son düzenleme:
Peki bişey sorabilirmiyim size kusur bulan insan nasıl biri?
Onun hiç kusuru yokmu?

Bence böyle bi insanın bulduğu kusur hiç önemli olmamalı...

malesef kendisi çok yakışıklı. hatta sürekli allah beni tam yaratmış diye espri yapıp duruyor. kızlar da ay çok şekersiniz hocaam hihihi havasında

Ben bu konuyu hatirladimmmmmmmmmmmmmmmm

Sana actigin ilk konudada demistim cnm kokten hallet diye yani ya piyanoyu birak yada hocani degistir diye yazmistim...

Tuhaf bir hoca bundan suphe yok

Acik acik ona soyle dusuncelerini ayni dusuncelere sahip degiliz sizin ne kadar iyi niyetli oldugunuzu biliyorum ama elimde degil rahatsiz oluyorum de buuu 1.

Ailene gelince onlarada ders verme seklini sevmiyorum bana verimli gelmiyor kendi bildigini okuyor ve zorla yaptiriyo bense piyano calarken zevk almak istiyorum canimi SIKTI dersin buuuuuuu 2.

Arkadaslarinada SIKILDIM ondan kendimi gelistirmek adina baska hocalarin bakis acisinida istiyorum dersin buda 3.

Veeeeeeeeeeee kimseye hesap vermek zorunda degilsin buda 4.

Ne sinir bir insan bu yaa, ona mi kalmis senin gobegin vs... bugun gobeyine laf eden yarin baska bir yerine laf eder veee bu demek oluyoki seni suzuymuuss buuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!

Vakit gecirmeden mesaji tam halinde ailene göster ve hocani en cabuk zamanda degistir.
Arkadaslarina kalirsa: onlara hesap verecek mecburunda degilsin. Basarilar dilerim

malesef kendisi çok yakışıklı. hatta sürekli allah beni tam yaratmış diye espri yapıp duruyor. kızlar da ay çok şekersiniz hocaam hihihi havasında

Kendine güveni tavan yapmış herkes çok şımartmış
Ayakları yerden kesilmiş işte böyle bi adam
Allah tam yaratmıştır herkeside ama bazıları hocanız gibi kendini beğenmiş ve kibirli olmuştur
Allah'ta bunları tamamen yasaklar...

ilk mesajı okudğumda klasik azgın teke sendromuna maruz kalmış ne yapması gerektiğini bilmeyen yol yordam öğrenmek isteyen bir üye sanmıştım fakat ilerleyen mesajları okuduğumda iişler değişti çünkü....sizin şikayet ettiğiniz noktayla bizim şikayet ettiğinizi sandığımız nokta çok farklı bize göre adamın yaptığı düpedüz taciz ve hukuki olarak karşıklık ( ceza ) bulması gerekiyor bu sebeple biz sizi o tarafa yönlendiriyoruz. sizin şikayet ettiğiniz nokta ise adamın sizde kusur bulması bu sebeple size bir kaç estetik cerrah, diyetisyen ve fitness center ismi verilmesi lazım sanırım.

bak aklima ne geldi.bu adam kendini iyice birsey zanediyor ve bence senin nabzini ölcmek istemis bugün yazdiklari ile,senin nasil tepki verecegini görmek istemis bana göre,yani seni özgüvenin ne kadar ve senin onun senin hakkinda ne düsündügüne önem verip vermedigini görmekte istemis,,,keske hic kaptirmasaydin kendini bu dialoga,,,ah be canim birak adam ne derse desin yahu baksana seni önce yokluyor diyor sonra ama esidende güzelsin yani bence resmen diyor dedigim gibi eksigin var ama tipimsin esimi sana degisebilirim...ben piskolog degilim ama bu adamda normal degil.

yani birak ne desin derken tabiki terbiysiz seyler demesine izin verme ama yoksa onun lafiyla cirkin mi oldun?
sen kendini kabul ediyorsan bu sapiga bakma!

Son düzenleme:
Açılan konuyu okuduğum an düşündüğüm tek şey
Sanırım asıl sorun kilolu denmiş olması. Evli bir adamın Bu tür bir mesaj atması değil dedim.
Böyle anlamamdaki bir sebepte aileme arkadaşlarıma ne söyliyim demeniz.
Gizli bir şeyler kalmasını neden istiyorsunuz ki?
sizin değil onun korkması lazım..
Benim fikrim tabi belkide kendinizi yanlış anlattınız kırmak istemem.

yukarıda ki üyenin yorumuna tamamen katılıyorum. diğer konularınıza da baktım. üst kalın alt ince vücut. çene burun estetiği ameliyatı. ilgi çekmek için size birisi şişko dedi diye intihar etmekle tehditler. bence siz vücudunuzu fazla takmışsınız. şöyle bir şey var. eğer birisi vücudunuzun herhangi bir yeriyle dalga geçtiğinde, yada beğenmediğinde sizde üzerine düşüp o bölgeyi takarsanız çok alay konusu olursunuz. sizi ilk gördükleri yerde hemen kafanıza o kusur sandığınız yeri söylerler. bu böyledir. kimseye vücudunuz hakkında yorum yapmasına imkan vermeyin. paranoya olup nasıl, nerem kusurlu, yani ben çirkin miyim diye atlamışsınız siz. az önce bahsettiğimi bende yaşadım. 1.63 boyum var 49 kiloyum hatta bi ara 48 de oldum. normal kilomun altında bu. ama herkes bana şişkosun, kemiklerin iri, tombulsun dedi. ben zayıflasamda kendimi hep şişko gördüm. hep çok az yedim. ama artık ben normalim ve bunun bilincindeyim. şu an birisi gelip aa kilo almışsın yada şişkosun dese hiç takmam kafama. düşünün sınıfın ölçüsüydüm ben. aa bak polyden kalın mı kolum? şişşt baksana poly kadar kalın mı bacalarım. ama artık umrumda değil kimin ne düşündüğü bedenim hakkında. o yüzden bedeninizi bu kadar kafaya takmayın. ve taksanız dahi insanlara belli etmeyin. bence hocanız sizinle dalga geçiyor bile olabilir

Sen iyi değilsin...
Adamın teki kaç yaşında sana baya baya asılıyor .
Sen adamın dediklerini kendine kompleks haline getiriyorsun ..
İlk kez görüyorum valla , alkış ne diyeyim...

Bu yoruma aynen katılıyorum ..

Senin o konunuda hatırlıyorum ...
O konudada çoğu kişi demişti uyar yapma cevap atma diye.
Sen çok hoş bi şekilde iş atmışsın..

Adam sana seni sevdim diyor.
Sevmek ne demek güzelim ? Yada evli bir adam için nasıl bişey olabilir Allasen ? ..

Bence senin tamda ihtiyacın olan egonun pohpohlanmasıymış Buda onu yapmış..
Hiç bişeye takılma arkadaş sen hala ve hala "çirkin miyim?" diye mesaj at ..
Amcamda olsa dayımda halamda demişsin güzelim
Bu sapık senin amcan dayın bilmem neyin değil ...

çok güzel yazmışsınız amonra, beğen tuşu olmadığı için alıntı yaptım.

açıkcası hocayı hiç gözüm tutmamakla beraber sizin de buna izin vermiş olmanızı garipsedim.
adam alışmış zaten rahat konuşmaya, yüz bulmuş.
soru sorarak sizin fiziksel özellikleriniz hakkında elin adamına yorum yapma hakkı vermişsiniz.
sizin hocanıza yazdığını mesajı görünce şaşırdım.

fondoteni daha az sür,,ayy olmaz yüzünü bir şekilde boyaman lazım,,şeffaf fondotenlerden kullan,,sonra dukan diyeti yap..piyano dersinden çıkınca spor salonuna koş ..birde her gün 3 kere tok beyine dudaklara dolgunlaştırıcı stik kullan..bak işte o zaman 2-3 ay sonra hocanın sana atacağı mesaj
artık karımdan daha güzelsin hemde zayıfsın...dudaklarında çok hoş oldu...
sizde dersiniz ki ayy hocaamm güzelmiyim o kadar...mutlu son..
yaşın türkiye şartlarında hangi seviyede bilmiyorum ama gelişim dersi alsan daha iyi olur.

İlk okuduğumda hocanın tacizinden (!) şikayet ettiğini düşündüm; ama sonraki sayfaları okuduğumda sende kusur bulmasına taktığını anladım. Sanırım sen hocanın devamlı seni övmesini beklemişsin.Kusura bakma ama annene şikayet ettiğnde bile devamlı bende kusur arayan bir hocayla çalışmak istemiyorum demeni bile yadırgadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…