ne demek hocam, tabii yaptırırım botoks, hatta sizinle beraber gidelim, siz de edebinize, terbiyenize bi de beyninize yaptırsanız hiç fena olmayacak de.
Dingil yaa...
O zaman eşini haberdar edin.
Önce ailenize söyleyin ama.
Sonra da o kişiye tacize devam ettiği takdirde yasal yollara başvuracağınızı dava açacağınızı söyleyin.
E yani bunun içinde kalkmış konu açmışsın ...
Anladığım kadarıyla ailen tutucu , şiddete eğilimli vs değil.
Aksine piyano dersi alıyorsun babanın parasıyla .
O piyano hocanda kaç yaş büyükse senden artık tutup asılıyor..
Memlekette başka hoca yokmuş gibi sende tutmuş napıcam diyorsun .
Üstüne adamın söyledikleriyle komplekslere girmişsin...
Arkadaşlarına ne anlatacağını düşünüyorsun .
Canın yapmak isterse ne yapman gerektiğini bir sürü kişi söylemiş zaten .
anneme söyledim.
çok sevilen bir hoca, sosyal ilişkileride çok kuvvetli. orkestradaki kızların hepsi facebookta hocaya kalpler gönderip duruyorlar. hoca herkese canım bebeğim yerim seni kelimeleri yazıyor, şan bölümündeki kızlara özellikle. adamın muhafazakar eşi de facede hepsini beğeniyor zerre rahatsız olduğu yok. bir garip ilişkiler. alan razı veren razı durumdalar.
o mesajı da bana nedense başka bir cep telefonu numarasından atmış amacı neydi bilmiyorum. aynaya yapıştım zaten bu pislik adam yüzünden dudaklarımı inceler hale geldim. bir bayana fiziksel kusur bulmak hele de bunu çok güzelsin ama tek kusurun var iltifatının içine gizleyerek yapmak nasıl bir adiliktir çözemiyorum. insan hiç mi düşünmez neler hissedeceğimi.
Ne demek hocam, tabii yaptırırım botoks, hatta sizinle beraber gidelim, siz de edebinize, terbiyenize bi de beyninize yaptırsanız hiç fena olmayacak de.
Dingil yaa...
yani ben de arkadaşlar gibi mesajı yetkili herkese gösterin bulsun cezasını yazacaktım ama şu mesajınızı görünce vazgeçtim. çünkü anladığım kadarıyla siz mesajlardan değil de sizin güzelliğinize kusur bulmasından rahatsız olmuş gibisiniz:44::44: yani ne yapmanız gerektiğini düşünmeyi bırakıp dudağınızın ne kadar kalın olduğuyla mı ilgileniyorsunuz şu anda? kusura bakmayın da siz böyle devam ettikçe o mesajların içeriği daha da açılacak bence.
anneme söyledim.
çok sevilen bir hoca, sosyal ilişkileride çok kuvvetli. orkestradaki kızların hepsi facebookta hocaya kalpler gönderip duruyorlar. hoca herkese canım bebeğim yerim seni kelimeleri yazıyor, şan bölümündeki kızlara özellikle. adamın muhafazakar eşi de facede hepsini beğeniyor zerre rahatsız olduğu yok. bir garip ilişkiler. alan razı veren razı durumdalar.
o mesajı da bana nedense başka bir cep telefonu numarasından atmış amacı neydi bilmiyorum. aynaya yapıştım zaten bu pislik adam yüzünden dudaklarımı inceler hale geldim. bir bayana fiziksel kusur bulmak hele de bunu çok güzelsin ama tek kusurun var iltifatının içine gizleyerek yapmak nasıl bir adiliktir çözemiyorum. insan hiç mi düşünmez neler hissedeceğimi.
Hayret bir şeysiniz ya...
Size tamamen iyi şeyler söylediğinde bile rahatsız olmanız gerekmez mi...?!
Onca şeyin arasında buna mı takıldınız yani...
Adamın bu lafı sizi niye bu kadar deşti anlamadım(!).
İyi laflar ederken bu kadar rahatsız olmadınız, biraz aksi şey söyleyince dudak inceler hale geldiniz...
Yapılacak şey çok basit. Ama yapmıyorsunuz.
Ben şu anlattıklarınızdan diğer öğrencilerin olduğu gibi sizinde ona karşı hayranlığınızın olduğunu sezdim...
ne yapacağıma karar verdim zaten.
bende milim milim kusur bulmaya çalışan bir hocayla rahat çalışamayacağımı söyledim anneme, ders yerini değiştirmeye karar verdik.
yakın arkadaşıma sadece asılma kısmını söyledim, kg ve dudak kısmını söylemedim, beni üzen zaafları deşifre etmek istemiyorum şimdilik.asılma sorun çözüldü.
şimdi geriye elimde büyüteçli aynamla ben kaldık.
Hayret bir şeysiniz ya...
Size tamamen iyi şeyler söylediğinde bile rahatsız olmanız gerekmez mi...?!
Onca şeyin arasında buna mı takıldınız yani...
Adamın bu lafı sizi niye bu kadar deşti anlamadım(!).
İyi laflar ederken bu kadar rahatsız olmadınız, biraz aksi şey söyleyince dudak inceler hale geldiniz...
Yapılacak şey çok basit. Ama yapmıyorsunuz.
Ben şu anlattıklarınızdan diğer öğrencilerin olduğu gibi sizinde ona karşı hayranlığınızın olduğunu sezdim...
Bende buna benzer bişey yaşadım ve ağlayarak anneme anlatmıştım
Nefesim kesilmişti sinirden bana nasıl bunları söyler diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?