karımdan güzelsin ama biraz kilo vermen lazım. ne yapıcam şimdi

neden ailenize söylemekten çekiniyorsunuz? öğrenmelilerki birlikte hareket edebilesiniz.....bu tarz olayları sakladıkça böyle sapıklar hiçbirşeyden korkmazlar......

E yani bunun içinde kalkmış konu açmışsın ...
Anladığım kadarıyla ailen tutucu , şiddete eğilimli vs değil.
Aksine piyano dersi alıyorsun babanın parasıyla .
O piyano hocanda kaç yaş büyükse senden artık tutup asılıyor..
Memlekette başka hoca yokmuş gibi sende tutmuş napıcam diyorsun .
Üstüne adamın söyledikleriyle komplekslere girmişsin...
Arkadaşlarına ne anlatacağını düşünüyorsun .
Canın yapmak isterse ne yapman gerektiğini bir sürü kişi söylemiş zaten .

Ne demek hocam, tabii yaptırırım botoks, hatta sizinle beraber gidelim, siz de edebinize, terbiyenize bi de beyninize yaptırsanız hiç fena olmayacak de.
Dingil yaa...

Oha adam resmen yazıyor sana yaw bence ailene direk bunları anlatmalısın daha önce de yanlış hatırlamıyorsam bu hocayla ilgili bir konu açmıştın anladığım kadarıyla kurtulamamışsn adamdan :18: ailene olanları anlat okula gidip şikayette bulun ve hocanı değiştir hatta taciz etmemesi için tel numaranı bile değiştirmeni tavsiye edebilirim

O zaman eşini haberdar edin.
Önce ailenize söyleyin ama.
Sonra da o kişiye tacize devam ettiği takdirde yasal yollara başvuracağınızı dava açacağınızı söyleyin.

anneme söyledim.

çok sevilen bir hoca, sosyal ilişkileride çok kuvvetli. orkestradaki kızların hepsi facebookta hocaya kalpler gönderip duruyorlar. hoca herkese canım bebeğim yerim seni kelimeleri yazıyor, şan bölümündeki kızlara özellikle. adamın muhafazakar eşi de facede hepsini beğeniyor zerre rahatsız olduğu yok. bir garip ilişkiler. alan razı veren razı durumdalar.

o mesajı da bana nedense başka bir cep telefonu numarasından atmış amacı neydi bilmiyorum. aynaya yapıştım zaten bu pislik adam yüzünden dudaklarımı inceler hale geldim. bir bayana fiziksel kusur bulmak hele de bunu çok güzelsin ama tek kusurun var iltifatının içine gizleyerek yapmak nasıl bir adiliktir çözemiyorum. insan hiç mi düşünmez neler hissedeceğimi.

ne yapacağıma karar verdim zaten.
bende milim milim kusur bulmaya çalışan bir hocayla rahat çalışamayacağımı söyledim anneme, ders yerini değiştirmeye karar verdik.
yakın arkadaşıma sadece asılma kısmını söyledim, kg ve dudak kısmını söylemedim, beni üzen zaafları deşifre etmek istemiyorum şimdilik.
asılma sorun çözüldü.
şimdi geriye elimde büyüteçli aynamla ben kaldık.

yani ben de arkadaşlar gibi mesajı yetkili herkese gösterin bulsun cezasını yazacaktım ama şu mesajınızı görünce vazgeçtim. çünkü anladığım kadarıyla siz mesajlardan değil de sizin güzelliğinize kusur bulmasından rahatsız olmuş gibisiniz:44::44: yani ne yapmanız gerektiğini düşünmeyi bırakıp dudağınızın ne kadar kalın olduğuyla mı ilgileniyorsunuz şu anda? kusura bakmayın da siz böyle devam ettikçe o mesajların içeriği daha da açılacak bence.

bir de anneniz bu konuda ne dedi?

Size yazdıklarını ilk okuduğumda başka birine yazacağı şeyleri yanlışlıkla size gönderdiği geldi aklıma. Daha önce bu konular hakkında konuştuysanız başka ama eğer böyle bir muhabbet yoksa, durduk yere böyle mesajlar atmaya başlaması feci saçma bir durum. Ya hocanız akli dengesi bozuk bir sapık ya da gerçekten mesajları yanlış kişiye atıyor.

Son düzenleme:
Ne demek hocam, tabii yaptırırım botoks, hatta sizinle beraber gidelim, siz de edebinize, terbiyenize bi de beyninize yaptırsanız hiç fena olmayacak de.
Dingil yaa...

:81::81::81::81:
aynen öyle beğen butonu olsaydı bi çok üye bu yorumu beğenirdi..
tam olarak duygularıma tercuman olmuşsunuz

yanlış anlama ama, son derece rahatsız olduğunu belirttiğin tacizle ilgili sana söylenenenleri fazla ciddiye almıyormusun?
fiziksel özelliklerinden bahsediyorum. bu adam kimki , söledikleri şeyle ilgili kompleks yapıp kendi fiziğini kontrol etme gereği duyuyosun değilmi?

işte ne denebilirse... senin dudakların yeterince dolgun o elalemin kızıyla uğraşacağına evde kendi karısını incelesin falan.
asılma olayınada tepkiliyim çünkü cesaret verici bişey yapmadım hatta orkestradaki bütün kızların her hafta yaptığı gibi canım hocam mucuk mucuk sarılmadım 1 defa bile.

ama dış görünüş konusunda zaafım var. olayın beni sarsan kısmı dudak meselesi oldu açıkçası.

Hayret bir şeysiniz ya...

Size tamamen iyi şeyler söylediğinde bile rahatsız olmanız gerekmez mi...?!

Onca şeyin arasında buna mı takıldınız yani...

Adamın bu lafı sizi niye bu kadar deşti anlamadım(!).

İyi laflar ederken bu kadar rahatsız olmadınız, biraz aksi şey söyleyince dudak inceler hale geldiniz...

Yapılacak şey çok basit. Ama yapmıyorsunuz.

Ben şu anlattıklarınızdan diğer öğrencilerin olduğu gibi sizinde ona karşı hayranlığınızın olduğunu sezdim...

Son düzenleme:

.............................

Anladım. Sizin tabirinizle "asılmış" olması, hiç rahatsız etmemiş aksi gibi hoşunuza gitmiş. Eleştirilmek ve kusur bulunmuş olmak rahatsız etmiş. Neden asıl derdinizi, anlatmak yerine satır aralarına sıkıştırmışsınız ki? Tepki almamak için mi? Bence acilen terapiye ihtiyacınız var. En azından kendinizle barışmak için bunu yapın. Ayrıca bu sebepten okulu değiştirmek istediğinize de hiç inanmadım. Madem kusurlarınızın görünmesi sizi bu kadar rahatsız etti, sadece hocanızı değiştirmeniz çok daha kolay bir çözüm. Daha zor ama çok daha faydalı bir çözüm de "kendinizi değiştirmek". Bunu yaparsanız benzer sorunlar, sorun olmaktan çıkar ve emin olun daha önemli şeylerle ilgilenmek için de daha fazla zamanınız olur...

bu sapık kendini hoca sanan müspettenin ne haddine canım böyle soruları soruyo arkadaşlarına ailene ne sapık olduğunu anlat ki başka yerde de çalışmasın işe alınmaz belki

Son düzenleme:

birkaç gün önce bir konu açmıştım buraya piyano hocam günaydın mesajları atıyor bu ne anlama gelir diye.
zaten rahatsız olduğum bir meseleydi.
diğer arkadaşlarımla konuştum, "bize de atıyor o herkese atar. ....hocanın huyu bu" dediler
hocaya söyledim ....(karısının adı) benim öğrencilerle iletişimimi destekler, asla yanlış anlamaz dedi.
ben de güvenip hocam size de günaydın dedim.
taa ki bugün öğlene kadar.

mesaj sıralaması şöyle

hoca: provaya gelerek beni çok mutlu ettin. allah bu kalpleri bize dost kazanalım diye vermiş.
ben: böyle düşündüğünüze sevindim, evet dostlar önemlidir:)
hoca: güzelliğinin kusursuzluğunu bozan detaylar var, ama seni asla dış görünüşün için sevmedim ben. ben senin o gizemli ve soğuk havanı sevdim.
ben: nasıl yani? hangi detaylar? ne demek oluyor bu? çirkinim anlamına mı geliyor? nereler kusurlu?
hoca: yo hayır çok çok güzelsin
hoca: hatta eşimden daha güzel olduğunu söyleyebilirim. ama biraz kilo vermen gerek, yüzüne çok fondöten sürüyorsun,
hoca: bir de üst dudakların daha kalın olabilir botoks yaptırmayı deneyebilirsin.

yazarken bile geriliyorum.

Bende buna benzer bişey yaşadım ve ağlayarak anneme anlatmıştım
Nefesim kesilmişti sinirden bana nasıl bunları söyler diye...

Ama sizin tepkileriniz saçma geldi bana
Yani tek sorun dolgun olmayan dudağınızmı?

Daha farklı bişey söylese sanırım sorun olmicaktı ...İlginç!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…