cümleler arası sıkıştırılan mesajlara dikkat ettim de :)) hiçde şikayetçi gibi değilsiniz be kuzum..
mesajların içeriğine takılmış ama ana tebaya rahatsızlık duymayı aklınızdan bile geçirmemişsiniz anlaşılan...
şimdi ''bakın bölüm değiştim, rahatsız olmasam değişmezdim '' diyeceksiniz ama bana inandırıcı gelmiyor, hiç kusura bakmayın.
adamceyiz ne yapsın (!) :))) zaaflarını o kadar belli etmişsin ki o da sapıklığının hakkını veriyor..
ben açıkçası rahatsız olduğunuz kanaatinde değilim aksine sizi güzel bulduğunu ve kusursuz bulduğuna dair mesajlar atsaydı işin rengi değişirdi, rahatsız belki olurdunuz evli olup sahip olduğu pozisyon ve ögrenci öğretmen ilişkisinden ötürü ama ben alttan alttan onun tarafından kusurlu bulunmak daha da rahatsız etmiş düşüncesinde olduğunuzu düşünüyorum, bari rahatsız oldum en azından güzel bulsaydı der gibisiniz :)))
piyano hocamın bana attığı mesajın tam metni: "eşimden bile daha güzel olduğunu söyleyebilirim ama kilo vermen lazım birde biraz daha az fondöten sürmen"
ben ona güzel miyim diye sormadım, bu 1.
ben ona karından güzel miyim diye sormadım bu 2.
ben kilolu ya da balıketi değilim normal kilodayım bu 3.
şimdi sorun şu: bu hoca kendi okulumuzun sözleşmeli hocası. istersem bu hocayla değil başka hocayla çalışabilirim, kendi okulumun dışındaki özel bir merkezde hiç sorun değil. lakin
1. aileme başka sanat merkezine devam etmek istediğimi nasıl söyleyeyim?
2. arkadaşlarıma neden hoca değiştirdiğimi nasıl açıklayayım?
bu 2 sorunun cevabı için sizin fikirlerinize ihtiyacım var.
teşekkürler.
Eger ceyar bu konuya cevap verseydi eminim yine ceza alirid..
ee yuh diyorum baskada bisey demiyrum...
bence bu durumu firsata cevirip.....
botoks ve spor salonu isini hocana hallettirebilirsin.....
sonrada hocam gunaydin nasilim diye mesaj atarsinnn.....
boylecede sorun cozulur.....
haha. gayet sakin yazmıştım halbuki?konu sahibi yüz mü vermiş herife yoksam. sadece ilk mesajı okudum da
adamın biri üstelik evli size kur dolu msjlar atıyo sizin takıldığınız fiziğiniz hakkında hüküm vermesi mi? net ve kararlı bir şekilde bir daha msj atmaması gerektiğini yoksa kendisini şikayet edeceğinizi söyleyin. ve bir an önce hocanızı değiştirin.....
ya sabır
yok öyle bi şey.
konu sahibi hocasının dış görünüşünü eleştirmesini kafaya takıp kusurlarına üzüldü. olay bu.
ya sabır
yok öyle bi şey.
konu sahibi hocasının dış görünüşünü eleştirmesini kafaya takıp kusurlarına üzüldü. olay bu.
hayır arkasından bir mesaj daha attı. yüzün çok hoş üst dudağına botoks yaptırırsan tamamen kusursuz olacaksın diye.
piyano hocamın bana attığı mesajın tam metni: "eşimden bile daha güzel olduğunu söyleyebilirim ama kilo vermen lazım birde biraz daha az fondöten sürmen"
ben ona güzel miyim diye sormadım, bu 1.
ben ona karından güzel miyim diye sormadım bu 2.
ben kilolu ya da balıketi değilim normal kilodayım bu 3.
şimdi sorun şu: bu hoca kendi okulumuzun sözleşmeli hocası. istersem bu hocayla değil başka hocayla çalışabilirim, kendi okulumun dışındaki özel bir merkezde hiç sorun değil. lakin
1. aileme başka sanat merkezine devam etmek istediğimi nasıl söyleyeyim?
2. arkadaşlarıma neden hoca değiştirdiğimi nasıl açıklayayım?
bu 2 sorunun cevabı için sizin fikirlerinize ihtiyacım var.
teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?