karımdan güzelsin ama biraz kilo vermen lazım. ne yapıcam şimdi

o herifi rezil ederdim cümle aleme ne demek böyle msjlar ya sapık herif ! böylelerine sessiz kalmamak lazım bugün sana yapan yarın başkasına yapar nasıl sinir oldum ya terbiyesiz adam .......

sessiz kalmak teşvik etmektir.sizi korkutup ürküttüğünü düşünüp üzerinize gelebilir.neden siz kursu değiştireeksiniz anlayamadım size attığı mesajlarla kurs yönetimine gidin ve bu durumdan ailenizin haberdar olmamasını olursa çok büyük olaylar olacağını onların çözmesini isteyin. onlar gerekeni yapacaktır. belki de başkaların da aynı şeyi yapıyor onlarda sessiz kalıyordur kim bilir.. allah yardımcın olsun ..

Evli barklı adam,üstelik senin öğretmenin konumunda biri seni güzel bulsa ne, çirkin ,ucube bulsa ne...Adamın yaptığı tacizin ötesinde sende bulduğu kusurlar canını sıkmış..Sanırım yoğun bir şekilde özgüven eksikliğin var...Üstelik bu edepsizliği yapan senmişsin gibi ailene ,arkadaşlarına söylemeye çekiniyorsun...Bir psikologla görüşmelisin..

Son düzenleme:
Canım kesinlikle öğretmenini değiştir, eşimden daha güzelsin ne demek! Onu değerlendirmek onun haddine değil ki

Dış görünüşüne önem veren bir genç kız,ve bunun farkına varıp zaaflarını kullanarak onun dikkatini çekmeye çalışan bir sapıkla karşı karşıyayız.Dış görünüşüne karşı komplekslerin olabilir hepimizin var,ancak bunları tecrübeli bir adam bakışlarından görünüşünden el kol hareketlerinden davranış psikolojinden farkeder,ve bunun senin zaafın olduğunu bunu bir şekilde kullanabileceğini hisseder... taciz mesajlarıylada senin ne kadar esnek olduğunu ölçmeye çalışır.Sonuç ;fazla esnersen kırılırsın.Taviz verme uzak tut kendini bu hasta ruhlu insanlardan...

Eger ceyar bu konuya cevap verseydi eminim yine ceza alirid..
ee yuh diyorum baskada bisey demiyrum...
bence bu durumu firsata cevirip.....
botoks ve spor salonu isini hocana hallettirebilirsin.....
sonrada hocam gunaydin nasilim diye mesaj atarsinnn.....
boylecede sorun cozulur.....

cümleler arası sıkıştırılan mesajlara dikkat ettim de :)) hiçde şikayetçi gibi değilsiniz be kuzum..

mesajların içeriğine takılmış ama ana tebaya rahatsızlık duymayı aklınızdan bile geçirmemişsiniz anlaşılan...

şimdi ''bakın bölüm değiştim, rahatsız olmasam değişmezdim '' diyeceksiniz ama bana inandırıcı gelmiyor, hiç kusura bakmayın.

adamceyiz ne yapsın (!) :))) zaaflarını o kadar belli etmişsin ki o da sapıklığının hakkını veriyor..

ben açıkçası rahatsız olduğunuz kanaatinde değilim aksine sizi güzel bulduğunu ve kusursuz bulduğuna dair mesajlar atsaydı işin rengi değişirdi, rahatsız belki olurdunuz evli olup sahip olduğu pozisyon ve ögrenci öğretmen ilişkisinden ötürü ama ben alttan alttan onun tarafından kusurlu bulunmak daha da rahatsız etmiş düşüncesinde olduğunuzu düşünüyorum, bari rahatsız oldum en azından güzel bulsaydı der gibisiniz :)))

Son düzenleme:

konu sahibi, daha önce bizim gibi düşünen arkadaşlara çemkirmiş :)) sıra bize de gelebilir:)) çatlayacağım valla sinirden.. bir de ciddi ciddi sormuyorlar mı...hey Allah'ım :)

Son düzenleme:

1. Sadece annene durumu söyle, babana söylemeyin. Baban sorgulamaz zaten bence
2. Arkadaşlarına açıklamak gibi bir mecburiyetin yok. İçim ısınmadı dersin çok da sorarlarsa

haha. gayet sakin yazmıştım halbuki? konu sahibi yüz mü vermiş herife yoksam. sadece ilk mesajı okudum da

katılıyorum tamamen.

ya sabır
yok öyle bi şey.
konu sahibi hocasının dış görünüşünü eleştirmesini kafaya takıp kusurlarına üzüldü. olay bu.

bence takıldığın şey evli bi adamın sana ve bi sürü kıza kur yapması olmalıydı

ama madem dış görünüşünü eleştirmesini kafana taktın, şunu söyliyim sana

millet kıvanç tatlıtuğ'a bayılıyor, ben resmen tipsiz buluyorum brad pitt'i de beğenmem. yani dünya üzerinde herkesin beğendiği tek bir Allah'ın kulu yok, ve seni de ne yaparsan yap herkes beğenmeyecek. o yüzden boşver o herifin ne dediğini

bu açıklama yeterli olmalı

ya sabır
yok öyle bi şey.
konu sahibi hocasının dış görünüşünü eleştirmesini kafaya takıp kusurlarına üzüldü. olay bu.

Hımm... demek tek sorun bu o zaman,
Evli bir adamın üstelik öğretmeniniz olan birinin size smslerle asılması o kadar rahatsız etmedi demek ki. Diğer yorumlarınızı da okudum şu yorumunuzu okuyunca yanlış düşünmediğimi anladım...

kuzum hayata dair sıkıntıların yok ki takmışsın bir dış görünüş saplantısına..kendine derhal yeni sorunlar edin !!!!

bu kadar takıntılı olma derim, bir ara kolum yanmıştı da yanık unitesinde tedavi görürken nice insanlara denk geldim, ALLAH'ım şükürler olsun dedim..

bak benim boyum kısa..güzel de değilim..sorun da etmiyorum kuzum, güzelmişsin işte...neyini takıyorsun ki kafaya ? herkes tarafından beğenilme çılgınlığınıza son verin..

evliyim, mutluyum, dünyalar tatlısı bir kızım sadık bir eşim var..ve hayatımı düzene sokunca bütün takıntılarım yerle bir oluyor. hayata dair ciddi sıkıntıların olmadığı için sanırım tipine sarmışsın kafayı..dediğim gibi saçma sapan meselelere kafa yorupda sapıkların mezesi olmayın :)))

Birde dikkatimi çektide eşi ve eşinin ailesi bölümünde sürekli takip ettiği bir konu var evli adamla birlikte ola kadına aşırı derecede tepkili.
Konuda açmış yaşlı evli adamların genç kadınlara gitmesi çevremde çok var diye..
İlginç doğrusu..Bu olaylara bu kadar tepki veren bir bayanevli adamın bu derece tacizine! tepkisizkalmamalıydı.
Yoksa herşey sözde mi? diyor insan..
Hocaya atılan mesaj "gerçekten çirkinmiyim" oluyorsa burda herkes bir sorun arar şahsen. konu sahibi ben çok hassasım dış görünüş konusunda diyip demogoji yapıyor ama acaba kendi eşinin aynı şekilde öğrencisinden böyle bir mesaj geldiğini görse "ay canım ya ne hassasmış benim eşime soruyor"mu diycek?
Anlayamıyorum neden evli adamların yanaştığı bir azınlık var. Neden o çoğunluğa yanaşıp taciz değil konuşamıyorlar bile de bazı insanlara bu tür yaklaşıyorlar?yüz mü buluyorlar dersiniz?
E erkek arkadaşın olunmayışını bilicek kadar samimiyet var ise ayrıca da adamın kanında birazcık sapıklık varsa tacizde eder (!)
Evli bir adam bana dudakların ince birazda kilolusun dese İnanın bende terbiye kalmaz ağzıma geleni söylerim gereken yerlere şikayette ederim
ne düşünürüm biliyormusun? (genelin düşüncesi budur)
dudaklarımı ve vucudumu hayal ediyor kendine göre ayarlamak istiyor.
Aynen düşüncem bu olur be çıldırırdım.
Ama sanırım sen fazla hmm..MODERNSİN.
KARISIDA öyleymiş görüldüğü üzre adam yalan söylemiyorsa.
Issız adam filminin ilk sahnesi vardı.
neyse ya amaan mesaj atmayaydı iyiydi komplekse soktu hiç yoktan sizi..

Son düzenleme:

tam msj metni buysa ve daha önceden bir msjlaşma yoksa eger bence yanlış atılmış bir msj çünkü metinde birisi ona bir soru sormuş ve oda cvplıyo gibi yazmış.hocanla konuştunmu bilmiyorum ama bence konuşmalısın açık açık sor ve eger gerçekten sana atılmış bir msj ise annene hiç degilse anlat ddurumu ve başka bir hocayla çalış

düzeltme:

konuyu okudum ve bu msjdan önceki msjlarıda eger sen böyle bir soru sorarsan hocanında böyle bir tepki vermesi gayet ama gayet normal.sana cvp vermiş sonuçta yaptıgı başka bişey yok.
sen ona öyle bir soru sorarsan oda yanlış anlayıp asılmaya çalışacaktır tabiki başka bir son beklenmezdi zaten

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…